dano33 47 Napisano Februar 5, 2018 U prolazu, 60 postova Lokacija: AUGSBURG,De Motocikl: suzuki v- storm 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super napisan i verovatno lep doživljaj Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Februar 5, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Otac i sin motorima na putu.nista lepse od toga. Momci svaka cast i samo napred.cekamo sledeci putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Februar 5, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan jos jednom cestitam , jako zanimljiv putopis docarali ste sve sto je bilo potrebno docarati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Februar 8, 2018 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Браво момци Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 8, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, uživao sam u čitanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Februar 9, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis , uzivancija je bila procitati ga . Bravo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Februar 9, 2018 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Februar 9, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Februar 11, 2018 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno napisano i duhovito,drugi put povedite i čiču 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 150 Napisano April 6, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lepo i interesantno napisano. I fotke su odlične. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 12, 2018 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan On 3.2.2018. at 18:45, Nikola Simic je napisao: Dan 2: ... Do kružnog toka u Meljinama se brzo stigne. Zadržavanje na granici minimalno. Levo za Budvu i tu počinje gužva. Junioru je prosto nedopustivo da sa svojom saobraćajnom kulturom vozi po sredini kolovoza i da se svi živi plaše da li će oboriti motociklistu, dok Senioru to nije nikakav problem te preuzima kormilo. Izbija na čelo kolone (od dva motocikla) i vozi po sredini. Ma šta po sredini, vozi po traci za suprotni smer i pravi mesta ne samo sebi nego i Junioru (profesionalna deformacija – navikao čovek na kamion i guranje). Ne staje gotovo nigde do trajekta Kamenari – Lepetane. Bravo za putopis! Izraženo je tvoje zadovoljstvo jer si vozio sa svojim učiteljem, mentorom, ocem. Vidi se da si s' razlogom ponosan na njega. Cela ruta koju ste odvozili je od vajkada bila zanimljiva, dinamična i živopisna. Ali, imam nešto da ti ša'nem u vezo ovog gore citata... (samo nemoj nikome da kažeš) Tu se zapravo desila jedna matafora. Svom junioru će advokat pokazati neke finese iz svog domena, pekar iz svog, menadžer iz svog, zidar iz svog. Finese koje možda odstupaju od pravila, ali su finese koje krče put. Zamisli da je kojim slučajem ginekog. Ne, On je profesionalni vozač. On se u tom trenutku postavio kao vitez, iskoristio svoje znanje i prokrčio ti put. Nije hteo da te nauči da kršiš saobraćajna pravila. Samo ti je dao još jednu životnu školu za budućnost: Preuzmi inicijativu! Ne znam zašto sam ovo napisao, a znam da ti to znaš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Septembar 13, 2018 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, BusMan je napisao: Bravo za putopis! Izraženo je tvoje zadovoljstvo jer si vozio sa svojim učiteljem, mentorom, ocem. Vidi se da si s' razlogom ponosan na njega. Cela ruta koju ste odvozili je od vajkada bila zanimljiva, dinamična i živopisna. Ali, imam nešto da ti ša'nem u vezo ovog gore citata... (samo nemoj nikome da kažeš) Tu se zapravo desila jedna matafora. Svom junioru će advokat pokazati neke finese iz svog domena, pekar iz svog, menadžer iz svog, zidar iz svog. Finese koje možda odstupaju od pravila, ali su finese koje krče put. Zamisli da je kojim slučajem ginekog. Ne, On je profesionalni vozač. On se u tom trenutku postavio kao vitez, iskoristio svoje znanje i prokrčio ti put. Nije hteo da te nauči da kršiš saobraćajna pravila. Samo ti je dao još jednu životnu školu za budućnost: Preuzmi inicijativu! Ne znam zašto sam ovo napisao, a znam da ti to znaš. Hvala! Slažem se u potpunosti s tobom. To je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...