GAGI74 482 Napisano Februar 2, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem maxi scooter, kupljen nov u Plattneru 2012-e, vozi se od proleca 2013-e. (5 sezona) Prvi sam vlasnik i 22000 km sam napravio iskljucivo na nasim BJB i MSC voznjama, servisi koje sam radio se mogu videti u delu o maxi skuterima. Na 20000 km je radjen servis na kojem je promenjen kais (original), rolnice, filteri,nastelovani ventili. Kociono ulje i antifriz je promenjeno na 3 godine. Nema apsolutno nikakvih ostecenja i spreman je za sezonu. Garaziran je od prvog dana. Eventualno, zadnja guma (jos su fabricke) moze da se menja ali uopste nije losa. Potrosnja je od 2,7 do 3,2L. Po meni, skuter je odlican za grad i magistralu. Za auto put moze ako imate zivaca da vozite 110km/h, to je krstareca brzina i ne smeta agregatu. Moze da razvije i 130-140 po njegovom satu ali to po meni nije zdravo za masinu. Od opreme ima: Alarm sa dojavom na pejdzer, ksenon (najbolji koji sam mogao kupiti), led pozicije, stop svetlo u koferu, Akrapovic, originalni nosac i kofer od 50 L, 12v u kaseti. Resio sam da kupim Hondu cb500x (novu) i zato prodajem skuter. cena je 3250e Gagi 065/2011700 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 2, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Motor za svaku preporuku, srecna prodaja Gagi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Februar 2, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Februar 2, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto si rekao sve 100% tacno i ko ga kupi navozace se srecan i zadovoljan. Svaka preporuka za prodavca i motor. Srecno GagiПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 2, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gagi, gde beše parkiraš? Sećaš se da sam obećao skinuti ti zadnja klešta Posle ga prodaj, baš te briga Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Februar 2, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, prodato! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Februar 2, 2018 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, za 8 sati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Februar 2, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Gagi ti si rekorder, alal vera i nek ti je sa srecom pa da sto pre uzmes novu makinu i budes spreman do sajmaПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 3, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sad da ti ćapim zadnja klešta ?Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Februar 3, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nole, nadam se da ce se kockice sloziti. Stef, znam gde zivi novi vlasnik. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...