crnisin 165 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj Kawasaki z750s,2006 godiste,kupljen kod nas (Petosevic),jos u garanciji,presao 12000 kilometara.Cena 5500 eur sa MIVV izduvom ili 5200 eur sa originalnim.Registoban do jula 2008,BG-table.Tel.063/722 4336 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan napred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan kontra od napred... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 21, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini druže što ti zavirujem u garažu, ali da nemaš slučajno zadnji točak od boldorke na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini druže što ti zavirujem u garažu, ali da nemaš slučajno zadnji točak od boldorke na prodaju Imam druze i zadnji i prednji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se za off, ali kako si primetio tocak u garazi!!! Hit... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se za off, ali kako si primetio tocak u garazi!!! Hit... Moze jos neki off,he he Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi prodao sam MIW i koliko bi para bio.....? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 23, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Posto imam isti 'vaki Kawasaki , mogu da ga preporucim potencijalnim kupcima - to je odlican motor ! A i voleo bih da ga kupi neko sa foruma , da ne budem opet usamljen ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi prodao sam MIW i koliko bi para bio.....? Ne bih prodao samo izduv.Zastupnik i diler za Mivv izduve je Motobox-Novi Sad,cena za Z750 je 350 jura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...