Svaler 1997 Napisano Februar 15, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @živko онда куцај у претрагу на јт 27.sj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Februar 15, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, Živko said: Ja mislim da je stabilizacija samo stvar licnog izbora. Meni nekada snimak izgleda bolje sa a nekada bolje bez nje. RoyalJordanian na YT je izlozio svoje argumente zasto ne koristi stabilizaciju za snimanje MotoVlog-ova i iskreno potpuno ga razumem. Mozes li postaviti link tog snimka da pogledam? Zar se ta stabilizacija ne moze iskljuciti na gopro6? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Februar 15, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog dobrog uporednog snimka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Februar 15, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, hard_rock said: Mozes li postaviti link tog snimka da pogledam? Zar se ta stabilizacija ne moze iskljuciti na gopro6? Evo linka. Moze da se iskljuci naravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Februar 15, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Hvala pogledao sam. Jeste cudno ali kako gde radi. Npr. u onom snimku koji sam postavio iz nekog ugla mi je bolje sa stabilizacijom negde bez. A primetio sam da se izgubi onaj osecaj brzine kad je stabilizacija ukljucena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Februar 15, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Da, slazem se. Nekako mi je sve previse glatko kada je stabilizacija ukljucena. Nekada je to interesantno ali nekada je samo cudno Ali doduse na skijanju bi mi vise odgovarala stabilizacija ako cemo iskreno. Ali to je druga tema sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Februar 16, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte cene u Americi- https://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?cp=1&searchType=search&_dyncharset=UTF-8&ks=960&sc=Global&list=y&usc=All Categories&type=page&id=pcat17071&iht=n&seeAll=&browsedCategory=pcmcat273800050002&st=pcmcat273800050002_categoryid%24pcmcat317000050077&qp=currentoffers_facet%3DCurrent Deals~Package Deals Gopro6, 399 dolara iliti 38.000din. Kod nas oko 55.000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Februar 16, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas deru besramno. Ali ako cemo vec o tome, trenutno moze da se uzme Hero5 u iStyle-u za 40.000 sto je 20.000 jeftinije od standardne cene.Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Februar 16, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Em nas deru , em je izbor jako mrsav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1997 Napisano Februar 17, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Обустав' потрагу! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 193 Napisano Februar 17, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Kako si prosao u kupovini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Februar 17, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na ovom sajtu , gledam da finishiram kupovinu za koji dan https://www.gearbest.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1997 Napisano Februar 18, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Kako si prosao u kupovini? Паа, мислим солидно.Нисам купио од оних визионара што планирају да продају гопро 4 за 300е што је ван сваке памети.Нажалост нисам успео наћи у комплету са LCD екраном али шта је ту је. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...