Svaler 1990 Napisano Januar 30, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Купујем камеру из наслова, по могућности BLACK, плаћам реално, 200е. Разни универзални додаци ми нису претерано важни, углавном камера, кућишта, батеријаће и пуњач. Мада ако има нешто више и свиди ми се, можемо преговорати Углавном, понудите па ћемо се договарати. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Januar 30, 2018 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan jbg da si pre dva dana napisao drugar prodao peticu, pet puta je koristio za 230e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 30, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan jbg da si pre dva dana napisao drugar prodao peticu, pet puta je koristio za 230eЕ јебеш га, нисам постављао док нисам продао фотоапарат, не купујем ништа без пара Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jander 4 Napisano Januar 30, 2018 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan drug imam ja u extra stanju mogu da ti posaljem slike, javi se na moj broj viber ili whats up 062 278 878 Jasmin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Januar 30, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se nadje nova GoPro HERO 5 Session za 230e, ako ti nije problem sto je Session model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 30, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan drug imam ja u extra stanju mogu da ti posaljem slike, javi se na moj broj viber ili whats up 062 278 878 JasminЈавио се Ima da se nadje nova GoPro HERO 5 Session za 230e, ako ti nije problem sto je Session modelПа мало и јесте, нема замене батерије, скупља и не тако практична могућност прикључења микрофона и тако. Имам своје неке разлоге (трипове) што се одлучујем баш за 4 а не рецимо 5 или 6, а session посебно Хвала у сваком случају, можда неком буде корисна информација Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 31, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И даље у потрази. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 8, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Актуелише веркауф Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Februar 13, 2018 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bojan 064/07-67-67-2 ima hero 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Februar 15, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Имам своје неке разлоге (трипове) што се одлучујем баш за 4 а не рецимо 5 или 6, а session посебно Ja sam se razmisljao izmedju cetvorke i petice. Jel nije tajna sto si se odlucio bas za 4ku i to za black? Cujem da i silver varijantu bas hvale.Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 15, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se razmisljao izmedju cetvorke i petice. Jel nije tajna sto si se odlucio bas za 4ku i to za black? Cujem da i silver varijantu bas hvale.Sent from my Nexus 5X using TapatalkНије тајна. Мени та камера треба првенствено за мотовлог - основни разлог што је адаптер за микрофон за 5 и 6 тричавих 60е.После тога много ми је компатибилнија. Има своје кућиште, ако испадне, пукне огребе се, друго кучиште од пар долара и решена ствар, ако 5-6 испадне, огребе се, пукне стакло на објективу, оде мас‘ у пропас.Поврх свега, нема разлике у снимку између 4 и 5. Мислим чак и да је исти објектив и сензор унутра.Што се тиче Блек и силвер, има разлике у бојама, резолуцијама и фрејмовима по секунди. За нормалног корисника верујем и да је Силвер одличан. По мом мишљењу, једина предност је тај дисплеј, мада мени није пресудан фактор. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 15, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima 4ka opticku stabilizaciju slike? Mislim da je to i najbitnije kod moto vlogiranja. 1080p 60fps dovoljna rezolucija za youtube. Boja mi je najmanje bitan faktor iako se to na prvu primeti. Nesto sto se namesti u Premieru za 2 minuta po svojoj zelji, a postoji tona opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 15, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Нема ништа горе од стабилизације у вожњи мотора, поготово ако је на кациги за чим нема никакве потребе. Погледајте неке снимке например гопро 6 који се сматра врхом стабилизације, мени очајно изгледа.Мени кацига стоји на бради, тако да апсолутно нема потребе за стабилизацијом слике, недај Боже гимбал качити тек. Да ли то ико ради? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 15, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Svaler said: Нема ништа горе од стабилизације у вожњи мотора, поготово ако је на кациги за чим нема никакве потребе. Погледајте неке снимке например гопро 6 који се сматра врхом стабилизације, мени очајно изгледа. Мени кацига стоји на бради, тако да апсолутно нема потребе за стабилизацијом слике, недај Боже гимбал качити тек. Да ли то ико ради? I meni deluje glomazno. To sam i ja mislio i gledam neko je okaci na korman od motora...gde mozda i najvise trese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2615 Napisano Februar 15, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Na volanu sigurno ima vibracija a i ugao snimanja mi nije baš simpatičan. Možda za neke kraće kadrove ali po meni za duže snimanje kaciga ili možda ona varijanta nosača za grudi. Ja moju xiaomi držim na vrhu kacige i nisam primetio da slika igra. Meni deluje OK snimak. Razmišljao sam i ja da mi bude na bradi da tako kažem ali sam odustao. Treba par onih kratkih nastavaka da se napravi krivina i kamera dovede u taj položaj. Nosač bi bio zalepljen bočno levo ili desno. Kad sam namontirao te kratke nastavke učinilo mi se da će oni prenositi možda neke vibracije a i sam izgled mi je bio malo nezgrapan pa sam odustao od te varijante koja je bila moj prvi izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 15, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, ZEMZEM said: Ja moju xiaomi držim na vrhu kacige i nisam primetio da slika igra. Meni deluje OK snimak. Razmišljao sam i ja da mi bude na bradi da tako kažem ali sam odustao. Treba par onih kratkih nastavaka da se napravi krivina i kamera dovede u taj položaj. Nosač bi bio zalepljen bočno levo ili desno. Kad sam namontirao te kratke nastavke učinilo mi se da će oni prenositi možda neke vibracije a i sam izgled mi je bio malo nezgrapan pa sam odustao od te varijante koja je bila moj prvi izbor. Moze i direkt ispod brade. Postoje zakrivljene 3M plocice. Samo ako ima mesta da se zalepi. A moze se i dodati dodatno te 3m trake ako ima lufta. I obavezno bih je osigurao vezicom, tako da ne bih stavljao gore na glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2615 Napisano Februar 15, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja te zakrivljene, njih samo stavljam na kacigu ali mi je ta ceo sklop sa tih par nastavaka koje lomim ka bradi nekako grubo na izgled. Na mojoj kacigi ne mogu direkt na bradu već bih morao nosač da zalepim malo bočno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 15, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi kod mene trebalo da stane direkt na obe kacige sto imam. Kad budem uzeo i montirao slikacu. Nekako mi je taj ugao sa brade najbolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 15, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја не знам никога да на кациги носи гимбал, не кажем да је лоша ствар, напротив, за неке друге потребе.Али за стабилизацију ти је ту врат. Јел ти се очи тресу у вожњи? Па неће ни слика Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 15, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Варијанта на груди је добра ствар, али такође за монтирање неких краћих кадрова. За дужу вожњу јок.Мислим, виде се руке, гувернала и мало неба Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 15, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Cudno mi da nema bar elektronsku stabilizaciju slike ako ne vec opticku. Mislim da su tek od 5ce poceli ubacivati u gopro. Mada i to se moze lako uraditi u Premieru i poprilicno uspesno. Pratim blog i svaler kod tebe je ok slika, dobro si odradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Februar 15, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je stabilizacija samo stvar licnog izbora. Meni nekada snimak izgleda bolje sa a nekada bolje bez nje. RoyalJordanian na YT je izlozio svoje argumente zasto ne koristi stabilizaciju za snimanje MotoVlog-ova i iskreno potpuno ga razumem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Februar 15, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Svaler said: Мени та камера треба првенствено за мотовлог Jel moze link do tvog kanala? Nisam nasao nista u info-u na tvom profilu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 15, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je stabilizacija samo stvar licnog izbora. Meni nekada snimak izgleda bolje sa a nekada bolje bez nje. RoyalJordanian na YT je izlozio svoje argumente zasto ne koristi stabilizaciju za snimanje MotoVlog-ova i iskreno potpuno ga razumem.Онда погледај и његов клип зашто мрзи стабилизацију на GoPro 6. А мислим да је линк мог канала у потпису овог поста (тј. сваког мог поста). Био је, требало би да је још Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Februar 15, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Svaler said: Онда погледај и његов клип зашто мрзи стабилизацију на GoPro 6. Zbog toga sam to i rekao, mozda me nisi razumeo 2 minutes ago, Svaler said: А мислим да је линк мог канала у потпису овог поста (тј. сваког мог поста). Био је, требало би да је још E, ja na ovoj novoj verziji foruma ne vidim ni jedan jedini potpis. A na telefonu isto nema potpisa Elem, ubedio si me da je verovatno ipak bolje uzeti Hero4. Bas sam se pitao kako su zamislili da se na Hero5 i Hero6 zastiti objektiv od kamencica na putu i sl. Pogotovo jer Hero4 moze da snima u 60fps sto je sasvim dovoljno a snimci u vecoj rezoluciji od 1080p mi jos uvek nisu interesantni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...