andrejp 24 Napisano Maj 3, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Polazak po kisi… Krenuli smo… Smajser forsira Golfa4 do kraja, but with a Freewind on his tail Posle prvog (neuspesnog) skretanja, uspesno skrecemo ka Mladenovcu… Stigli u Mladenovac.. cekamo iskusnog vodica Brku i koristimo minut predaha da se slikamo, poslednji put u bojama plavih Stig`o Brka… Djes` Brko! Brkina Little Shop of Horrors (shala) Kao na londonskom Toweru ili ispred chadora Kuchuk-Alije, okacene glave zrtava Smajser odaje postu Vetru koji se sprema da od ruznog plavog paceta postane predivni crni labud A jel` sinovac… u sta da ga farbamo? Majstor bira nijansku Helios crne… od mogucih 20378452393 varijanti E, sad cemo da mu jeb.mo kevu! Odose oklopi… Sumrak pada, ja bez gaca (pardon, sedista)… Prvo se skidaju nalepnice… …pazi pazi, ima dva sloja nalepnica ?!... Golac zguza Pa sa strane… Za klasicare malo misionarski, od spreda… …I jos jednom spreda, da bude stereo… Krece priprema za farbanje… Brka i Misha u akciji Ipak nista bez Brke Seniora (a.k.a. Teutul Stariji) Popravljen osteceni branik Izgitovan prednji desni oklop …i sredjena ogrebotina sa Ibarske na desnom oklopu tanka Misha udara finalni glanc smirglom I crashbar-ovi su pripremljeni Poredjano k`o zapeta puska Sve spremno, sledi osnovna boja Predah pred okrsaj sa farbom i komorom Sad malo ja.. Brka Senior Psst, pssssst….ffststtsssstt… Osnovna boja gotova! Rezultati rada… Jos malo rezultata Pre finalnog farbanja, Brka Junior polira Sve spremno za the dark side of the moon… Hmmm… rekoh sve spremno… Misha udara poslednji glanc Akcija! Senior rides again! Sve je u detaljima “Vidi, sve je u pokretu ruke, razumes, sve je u pokretu ruke…” Obracun sa sitnom gamadi Gotovo! Jos samo poliranje… Ispalo je DA SE SMRZNES Rad dostojan Bentley-ja Final check by The Great Master Hmmm… zna se , ipak, da je finalna inspekcija zenski posao EEEEE, tako se to radi! Na kraju, za uspomenu – Team Moustache (Brkina Ekipa) & BlackWind Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Maj 3, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ALAL VERA BRKO senior&junior!!!!!!!!!!!!!!!!! PS Bio sam jutche s Andreyem na fuka u Strajebaje, video massinu, vrh je odradjeno. Ali zaista vrh! Shteta sto vam je ispao motor dok ste ga farbali ................. xexexe :twisted: Brko imam posao za tebe.....chujemo se na pp. Eto shta je preporuka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 3, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan idi bre u picku materinu koliko slika oko jednog ofarbanog rezervoara!! K'o da ste spaceshuttle sklapali! Zabole me prst od skrolovanja misha! Salim se malo :wink: Lepo ga je Brka ofarbao! Bogami, Smajser kad izguli svoj, tamo ima da ga vozi ako mene bude pitao! Andrej, ako ne nadjes nalepnice, kazi da ti potrazim ja. PS Brko, kakve ste vi to brke a niko brkova nema??! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 3, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan OK... to su bile slike... a sada kraci izvestaj: Odmah da kazem - PREZADOVOLJAN SAM I RADOM I MAJSTORIMA. Prvo, dogovorio sam se sa Brkom da mi on i njegova ekipa urade bajk zato sto mi je dao potpuno prijateljsku ponudu, bio od samog pocetka vise nego fer i zato sto mi je delovalo da je, za razliku od velike vecine majstora, korektan. Nisam se prevario. Ja sam zamolio sledece: da se postuje sta dogovorimo i da se postuje vremenski rok. Obe stvari su ne samo ispostovane, nego VISE nego ispostovane - za svaki primer. Brkina radnja je u Mladenovcu, lako se nalazi cim jednom odete. Kao sto ste i videli, Brka nas je sacekao pri dolasku, kao i cela ekipa (Senior i Misha). Moram da kazem da sam stekao utisak retko postenih i korektnih ljudi, a imao sam posla sa puno majstora. Ne samo to, vec je i ljudski odnos kao i ljubaznost bila na najvisem nivou, imao sam utisak kao da se dogovaram sa nekim iz porodice. Ceo posao je bio gotov za 3 dana (cetvrtak uvece sam doterao bajk, nedelja popodne je sve bilo gotovo). Sto se tice kvaliteta rada, u najkracem - ODLICAN. Vise sam nego zadovoljan. Trenutno nemam vremena, ali za koji dan cu oterati BlackWind-a u neko lepo okruzenje i napraviti par profi slika, onako kako to ja obicno uradim.. Uzivo, motor izgleda JOS BOLJE nego na slikama.. evo Smajser moze da potvrdi, na semaforu me nije prepoznao (Zeljo `bem te u dupe slepo! ). Da zakljucim, najiskrenije i od srca preporucujem Brku za farbanje i ostale radove vezane za estetiku motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 3, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Andrej, ako ne nadjes nalepnice, kazi da ti potrazim ja Dogovoricemo se ovih dana, ja sam 01-05.juna u Solunu pa cu tamo nesto sam kupovati, a za neke stvari cu da ti dam partijski zadatak.. Jos jednom, pozdrav za Brku i ekipu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Maj 3, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Super mi sve izgleda, al bih voleo da ga vidim uzivo Svaka cast za ispostovan dogovor i rok, to je najbitnije... To je na kraju krajeva i najbolja preporuka za ostale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 3, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se ovih dana, ja radim danas i sutra pa sam slobodan do utorka (iako ne u periodu 09-17, posto pripremam nesto za drugi posao) Zvacu te ili nekoga iz NBG ekipe pa idemo na picence Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 3, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Bogami' date=' Smajser kad izguli svoj, tamo ima da ga vozi ako mene bude pitao![/quote'] Dabogda na Ibarskoj udario Kondora sa svojim MRA pa da ga peglamo i smirglamo kod Brke! :baeh: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 3, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Uzivo' date=' motor izgleda JOS BOLJE nego na slikama.. evo Smajser moze da potvrdi, na semaforu me nije prepoznao (Zeljo `bem te u dupe slepo! ).[/quote'] Motor stvarno izgleda do egg!!!! Kad gledas iz daljine i kad prodjes brzo pored njega, skoro ti se ucini da vidis Stroma :mrgreen: Salu na stranu, Brka i njegova ekipa su odradili posao VISE nego dobro! Svaka cast! Vidi se da radi posao u koji se razume i koji voli. Retka pojava u nasim krajevima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 3, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Super mi sve izgleda' date=' al bih voleo da ga vidim uzivo Svaka cast za ispostovan dogovor i rok, to je najbitnije... To je na kraju krajeva i najbolja preporuka za ostale [/quote'] Da super deluje , boja mu je legla do jaja.kad ga budem video uzivo reci cu utiske :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 4, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan ne samo da je lepo uradjeno, nego kad vidis kako su boje poredjane, mnogo toga bude jasno. Svaka cast Brkama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 4, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, moram da branim autorska prava boje sam slozio ja, uz pisano uputstvo.. ali kao sto sam rekao, sad verujem da bi i Brka's crew podjednako uspesno slozili color scheme :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 4, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prvo: Zelim svima vama da se zahvalim na lepim komentarima a pogotovo Andreju koji je postavio ovu temu. Drugo: Nadam se da ste posle ovog odradjenog posla shvatili da posao koji radimo, radimo krajnje ozbiljno i kvalitetno, uz to postujuci sve uslove rada pod kojim se dogovorimo sa musterijom. Brko imam posao za tebe.....chujemo se na pp. Vazi. Zeljno iscekujem tu poruku :wink:. PS Brko, kakve ste vi to brke a niko brkova nema??! To nas svi pitaju. Prezivamo se Brkic (Misa ne) pa zato. Jos nesto nevezano za ovo: Nadam se da ste shvatili da nisam obican klinac kao vecina mojih vrsnjaka koja iz dosade pise po forumima, praveci se pametan a ustvari jak je samo na recima umesto na delima stoga nadam se da vise necete omalozavati moje misljenje i neki moj savet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 4, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brko care, dobio si titulu Lord of the Forum! :wink: Bez brige, niko te ne omalovazava. Mosh da na radnju stavis natpis "under the protection of The Family". :ninja: :sesirko: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 4, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan U, dobar je!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 4, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mosh da na radnju stavis natpis "under the protection of The Family". ...a na bajk okacis ovakvu tablu Salu na stranu, odlican posao Brko! :thumbs_up: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 4, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto nevezano za ovo: Nadam se da ste shvatili da nisam obican klinac kao vecina mojih vrsnjaka koja iz dosade pise po forumima' date=' praveci se pametan a ustvari jak je samo na recima umesto na delima stoga nadam se da vise necete omalozavati moje misljenje i neki moj savet.[/quote'] A sta to tebe cini neobicnim :?: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 4, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad... Ko je hteo da shvati ovo on je shvatio. Nemoj bezbeze da kvarimo ovakvu temu. P.S. Admini, brisite ovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 5, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ste shvatili da nisam obican klinac kao vecina mojih vrsnjaka koja iz dosade pise po forumima' date=' praveci se pametan a ustvari jak je samo na recima umesto na delima stoga nadam se da vise necete omalozavati moje misljenje i neki moj savet.[/quote'] :baeh: :wink: Bajk je lepi na slici, pa da vidimo i uzivo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 5, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da je bajk lep i uzivo tj da je lepo ofarban samo ne kapiram cime se to Brka uzdize u nebesa. Sam si pokvario temu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja svoj rad nisam ocenio vec drugi i sto je najbitnije musteriji se dopao. A ti procitaj Andrejev izvestaj pa onda vidi cime se ja ponosim, sto bi ti rekao "dizem u nebesa". P.S. Uostalom, ne javljaj mi se ako sa 16 godina nisi zaradio za motor ( da ti objasnim sta to znaci da bi ukapirao: ja jesam). Ne verujem da postoji mnogo takvih i to je razlog vise da se ponosim samim sobom a da ne pricam o tome sto pored mog skolovanja stizem i da radim da imam za svoje potrebe i tako olaksam roditeljima. Jel si sada ukapirao ili treba na jos neki nacin da ti objasnim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Maj 5, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, opet se pravi frka na forumu... Pa bre dokle vise? Brko: ti ocigledno imas kompleks vise vrednosti. Ovde smo svi 'normalni' i niko nikoga ne omalozava. To je svakome ovde valjda ocigledno. Medjutim, ljudima smeta kad se neko busa u grudi (nije bitno da li ima razloga za to ili ne) jer ovde svako od nas ima neku svoju vrlinu kojom ostali ne mogu da se pohvale, pa se opet to ne istice tako javno i direktno kao sto ti radis. Dakle, ovo je upuceno svima, a pogotovo Brki: Ako zelite da vasu rec svi ostali posebno pazljivo citaju jer mislite da tako treba (iz bilo kog razloga), onda ste na pogresnom mestu. Ovaj forum je tu da se svi DRUZIMO, a ne NADMECEMO svojim postignucima/dostignucima/pametnim mislima. Ne znam treba li uvek da naglasavam da smo ovde da jedni drugima pomazemo, zajebavamo se i da se druzimo, a ne da samo trazimo razlog da svadjamo i zapocinjemo frku... Aj dosta je vise bre! :x Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...