darko dav 710 Napisano Januar 27, 2018 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kratko i jasno,ide li ko?.Prosle godine jedini sam bio iz Srbije,skup za svako pamćenje.Samo prosle godine oko 5000 motora i preko 10000 posetioca 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcimZvornik 34 Napisano Januar 27, 2018 U prolazu, 70 postova Lokacija: Zvornik Bosna i Hercegovina Motocikl: KTM superduke 1290 GT Prijavi odgovor kao problematičan Gde bude ovo i u kom terminu?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Januar 27, 2018 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od 02.02 do 04.02 Bavarske sume, Nemačka. Mesto Solla,Loh https://www.bvdm.de/index.php?id=47&lang=3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Januar 27, 2018 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam pisao o ovom prosle godine, mada je tada bilo mnooogo hladnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Januar 27, 2018 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Frend iz Sinja ide opet.Lani je bio ali iz frankfurta.Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Mart 19, 2018 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte video koji su snimili moji drugari Aca i Srdjan, bili su tamo na skupu. Evo linka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1562 Napisano Mart 19, 2018 Никад не једи жути снег!, 734 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Smrzoh se samo od gledanja... ali u onu kaljugu, ne bi krenuo ni dzipom Al ako vole, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Mart 19, 2018 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, WlayCo je napisao: Smrzoh se samo od gledanja... ali u onu kaljugu, ne bi krenuo ni dzipom Al ako vole, samo napred! Momci imali hotel u blizini.tako da nisu kampovali napolju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 471 Napisano Mart 19, 2018 Svrati ponekad, 469 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ispada da je bolje kad je hladno i kad je veliki sneg. Ovo blato je katastrofa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Mart 19, 2018 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, nightrider46 je napisao: Ovde ispada da je bolje kad je hladno i kad je veliki sneg. Ovo blato je katastrofa Prijatelju ove godine je bila jedna od najblazijih zima od kad se odrzava skup inace blata ima bez obzira kolko je snega. Ovde vecinom je starija garda koja dolazi redovno na skupu,. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...