FFBikerSar 804 Napisano April 11, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Novi kamp u Sarajevu, dosta blizu stae "Oaze": https://camping-sarajevo.com/bs/home/ Koordinate: N 43° 50’ 20’’ E 18° 15’ 52’’ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Maj 19, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Milijina glava, mesto na Ibru između Ribarića i granice sa CG. Savršeno za kampovanje, ima izvor pijaće vode, ledeni divlji Ibar, manji potok, velike travnate površine. Od magistrale je udaljeno oko 3,7km sasvim pristojnim makadamom, a od prve kuće oko 1,5km. Koordinate: 42°55'56.6"N 20°25'13.2"E Par slika 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Maj 19, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Uređeni kamp u Albaniji, na rtu Rodon, oko 50km severno od Drača. Počeo je da radi od skoro pa se uhodavaju, ali je osoblje vrlo ljubazno i uviđavno. Kada smo mi naišli, kamp je bio polu-opremljen, ali sam siguran da će biti spremni za sezonu (imaju samo jedan tuš na plaži, toaleti su polu-funkcionalni, pijaća voda je izvorska sa blagim ukusom sumpora). Cena po šatoru je 2,5e što je najniže što sam ikada platio za kamp. Nije mi jasno kako finansiraju to osoblje, ima ih bar 5-6 koji čiste, dežuraju i sl. Kamp je zagradio prilaz plaži i crkvi, tako da više nije moguće doći do plaže motorom i kampovati na divlje. Koordinate: 41°34'58.1"N 19°27'32.9"E Par slika: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Maj 19, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Uređeni kamp "Camping LIMNOPOULA" u Grčkoj, grad Joanina. Park se nalazi na samom jezeru i vrlo je lep, toaleti odlični, topla voda, a u cenu od 12,5e je uključeno i korišćenje el. energije u kampu. Jedina zamerka bi mogla biti mala površina kampa jer je čak i krajem aprila bilo puno kampera i šatora, ali su svi bili pristojni i nije bilo galame u kasnim večernjim satima. Koordinate: 39°40'38.8"N 20°50'36.4"E 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jul 22, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican kamp u Madjarskoj,evo screenshot mesta gde se nalazi na prvoj fotografiji. Evo par slika Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Jul 24, 2019 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Dobar kamp na Tari, tacnije u Kremna Camping ZIP CAMPING-ZIP.COM Camping & apartments ZIP village Kremna U sklopu kampa imaju i 4 apartmana za sad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Jul 24, 2019 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, steefanv je napisao: Dobar kamp na Tari, tacnije u Kremna Sve su lepo opisali na sajtu, samo Tarabiće zaboravili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano Jul 25, 2019 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan Apdejtovano. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano Januar 26, 2020 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nesto na Tari neki kamp ili nesto na divljaka? Da li je vatra negde dozvoljena ili bar moze na mali plin da se skuva nesto? Neke preporuke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano Januar 26, 2020 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim jedino camping viljamovka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano Januar 26, 2020 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4545 Napisano Mart 4, 2020 Drug član, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dobro izgleda ovaj mađarski kamp! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 13, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 26.1.2020. at 20:12, Motorcyclist je napisao: Ima li nesto na Tari neki kamp ili nesto na divljaka? Da li je vatra negde dozvoljena ili bar moze na mali plin da se skuva nesto? Neke preporuke? Kasno? Možeš bez problema zakampovati u okolini planinarskog doma Predov krst, nije dozvoljeno loženje vatre ali plin je ok. Imaš i spoljnu česmu sa pijaćom vodom, a ume tu da bude i francuskih studentkinja na razmeni. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano Mart 13, 2020 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nije kasno. Dodajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovu godinu sam odlucio da porodicni odmor provedemo pod satorom. E sad,posto nam je to prvi put odlucio sam se za nesto malo urbanisticko..tipa Zlatibor,koji je uz sam grada,ima sve potrebno od wi fi-ja do ves masine,tuseva i sl. Plan nam je da budemo par dana tamo a onda na neko drugo mesto.. Moze li preporuka za neki kamp nalik tom na Zlatiboru? Razmisljao sam se o Palicu.. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 42 Napisano Jun 13, 2021 U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Narednih dana je u planu vožnja i kampovanje po zemljama u okruženju ...Vozili bi ovim redom ...Srbija - Bosna - Crna gora 3 dana - Albanija - Makedonija - Srbija ...Treba mi info jel nema nekih uslovljavanja pri prelasku granica ...HvalaПослато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Avgust 19, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.7.2018. at 22:27, lord_oblivion je napisao: Tu lokaciju sam snimio kad sam se vraćao Dunavskom za Beograd sa ALP-ove istočne ture U Milanovcu za jednu noc postavi u parku iza zgrade Nacionalnog parka niko te nece dirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 804 Napisano Avgust 20, 2021 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan On 6/13/2021 at 1:49 PM, Presretac said: Narednih dana je u planu vožnja i kampovanje po zemljama u okruženju ... Vozili bi ovim redom ... Srbija - Bosna - Crna gora 3 dana - Albanija - Makedonija - Srbija ... Treba mi info jel nema nekih uslovljavanja pri prelasku granica ... Hvala Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока Bosna vidi granpol.gov.ba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Maj 28, 2023 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kamp "Zasavica" 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7210 Napisano Maj 28, 2023 Drug član, 3007 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...ja sam izgleda nepismen za ove tehnologije... Nešto ne mogu da otvorim onaj link... Može pomoć? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 389 Napisano Octobar 17, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan Preporučio bih ovaj kamp Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★☆ · Campingplatz Segedin nije Balkan, ali tu nam je iza ćoška. Kamp je na samoj obali Tise, tako da može i ladjom da se dodje. Fini detalj su bazeni sa lekovitom termalnom vodom. Dobra za išialgije, reume, neke sportske povrede... ako se ušinete na motoru jer ste znojni skinuli pojas, pa vas produvao vetar ili zakačila promaja, kao što se meni dogodilo, dva dana su sasvim dovoljna za kompletan oporavak... Postoji jedan veliki bazen i jedan mali. Taj mali je baš zanimljiv jer iako ga kao zatvore noću, kad ode spasilac može ipak da se koristi. Bar tako bilo kada sam bio poslednji put. Zgodno i da se povede nežnija polovina pa noćno kupanje... voda je jako topla.... neko pićence stavite pored, pustite tiho muzikicu... Pored kampa Vam se nalazi i fenomenalan Akva park. Cene su malo veće za vreme raspusta, vikenda, naših i madjarskih praznika, ali vredi... Može šator, a imaju i neki bungalovi. Ko voli trčanje, odmah pored je trim staza... Jedna osoba, motor, mali šator, bilo 10 eura pre korone. Od mana mogu da navedem da nema previše hlada i da na drugoj obali Tise ima neki splav koji nekada pušta glasnu muziku... Postoje klupe i stolovi koji su natkriveni, ja gledam da se lociram pored neke... par slika... Promenio Octobar 17, 2023 član Kiza Pirat 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2005 Napisano Novembar 23, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, MatijaSever je napisao: Ah, kampi kot biseri na ogrlici naravnih lepot! Borsko jezero, kot dragulj v naravi, Dunav, kot reka pesem, in kamp Toma, kot zvezda na kamperskem nebu. Kamp je nekad bio odlican, dok je stari gazda bio ziv, znao se red. Imao je kuvarice i konobarice. Kad je sin nasledio posao, udluga se srozala a cene povecale. Sad ni on ne radi, nego izdaje ljudima koji tu rade, ali sve zajedno je to jako slabo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 101 Napisano Decembar 20, 2023 U prolazu, 48 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: TRACER 9 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine sam imao samo dva kampovanja u toku sezone .Jedan je Omis kamp Galeb, drugi je kamp Mario ,Bol na Bracu. Svaka preporuka za kamp Mario u Bol na Bracu,ove godine 4 nocena sve sto je potrebno tu je . Lokacija je najbolja moguca. www.kampmario-bol.com/index-hr.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...