Sveta 5. 1985 Napisano Decembar 23, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, (B)ubica je napisao: Nećeš se razočarati! Ove god ako budem isao ici ch skroz zapadno do Bihaca treba videti slapove reke Une to mi je i ove godine bilo u planu ali nisam mogao da upakujem 15 dana bez kise.Ja kampujem.Na slici je izvor reke Bune mesto Blagaj kod Mostara Reka Neretva 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, evo ako nekome treba...Dogovorićemo se oko cene Originalni bočni koferi Honda ST1100 Pan European - Prodajem - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM Na prodaju originalni bočni koferi za Hondu ST1100 Pan European. Koferi u odličnom stanju, kao što se vidi na slikama.Verovatno mogu i na druge modele, ali bilo bi lepo da odu tamo gde pripadaju.Cena 200 evropskih 065/2661-669 Nenad Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Januar 1, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan SRECNA NOVA 2021GODINA zelim vam dobru i sigurnu sezonu i ovoliko kilometara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Januar 1, 2021 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan HVALA I TEBI SVETO I SVIM CLANOVIMA FORUMA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Januar 1, 2021 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Resijo sam da prodam svoju Panku. pa ako imate nekog zainteresovanog moja je na prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Januar 1, 2021 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Sveta 5. je napisao: SRECNA NOVA 2021GODINA zelim vam dobru i sigurnu sezonu i ovoliko kilometara Hvala Sveto! Sve najbolje i tebi kao i svim u grupi i da, lepa kilometraža. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Januar 1, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Srećna 2021god.Puno zdravlja,sreće i sigurnih puteva svima želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Januar 1, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Zika ST 1100 je napisao: Resijo sam da prodam svoju Panku. pa ako imate nekog zainteresovanog moja je na prodaju. Srećna Nova druže.Šta je ovo?Nova godina novi motor?sve je na prodaju?penzija sigurno nije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Januar 1, 2021 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Zika ST 1100 je napisao: Resijo sam da prodam svoju Panku. pa ako imate nekog zainteresovanog moja je na prodaju. Možeš Živo da voziš Panku i u Švabiji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Januar 1, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Haha pa Zile bi izgleda tamo pre vozio Bmw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Januar 28, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko fotografija sa proslogodisnje voznje....Zaboravili smo ovaj nas forum Mostovi Bosne i Hercegovine 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Januar 28, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan sitno brojimo do lepih dana da izađemo iz skloništa.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Januar 28, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, forest gamp je napisao: sitno brojimo do lepih dana da izađemo iz skloništa.pozdrav Drustvo se na viber prebacilo,jel se prave neki planovi za voznju sa ili bez korone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Januar 28, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bez vibera.tako da jedino ovde nešto čujem i vidim.Ja kad isteram napolje to je čitavo krdo.Jedan za duge vožnje,jedan za blatnjava banatska proleća i jeseni i za off,i samo za mene bez saputnika,i jedan automatik.Burgman me prošle godine pred kraj sezone spasao,jer sam pokidao palac na levoj nozi tako da od panke ništa.A u planu bila,Sjenica,Uvac,Prijepolje,pa nazad preko Zlatara i Zlatibora. Burgman uskočio,ispoštovao nas dvoje na njemu,tako da niko od njih nije zapostavljen.pozdrav 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Januar 31, 2021 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo krdo koliko godišnje izdvojiš za registraciju ovih grla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Januar 31, 2021 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav ljudi. Ja sam se malo ,malo vise, deaktivirao. Bila mi je malo teza godina, usponi, padovi, dosta posla.... nije neko veliko opravdanje ali je tako. voleo bih kao i većina da se skupimo i vidimo čim krene lepo vreme. Voleo bih i velika mi je želja da se čitamo vikend( subota i nedelja. Da napravimo neki dobar put i dobro druženje. Razmisljejte o tome 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Januar 31, 2021 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan NEOZBILJNI STE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Januar 31, 2021 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Zika ST 1100 je napisao: NEOZBILJNI STE. Šta je Žile, si neuroza nešto!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Januar 31, 2021 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan MA JOK. SAMO KAZEM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Februar 7, 2021 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ko se vozao neka postavi slikicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 7, 2021 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 7, 2021 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Februar 8, 2021 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci i devojko 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Mart 7, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Eve da vi se javim, dođe i jedna panika 1300 u Belu Crkvu tj. kod mene. Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Mart 7, 2021 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...