zemunac72 1453 Napisano Septembar 28, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kud sam vam pisao,sad ziv nisam. Idem na pocetak teme,da iscitam redom za mane i servise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Septembar 28, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 9. 2020. at 19:14, zemunac72 je napisao: Kud sam vam pisao,sad ziv nisam. Idem na pocetak teme,da iscitam redom za mane i servise Raširi Ma nema mane, bar 1100. Servis, samo redovan, Honda daje garanciju 400k km. 1300, koliko sam čuo, ima malo problema sa težištem, engleska policija je izbacila iz upotrebe jer je bilo par nepredviđenih padova. Za 1100 mnisam čuo ništa loše. A težina... kad ja mršavko mogu da je obuzdam, može svako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Octobar 1, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Honda Pan Evropa Srbija https://www.facebook.com/hondast1300serbia/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano Octobar 17, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko problem ,greje mi se zadnji disk blokira po malo,nigde kvar ne vidim ali ne nalazim ni resenje ima ABS iTCS 2008g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 17, 2020 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj klipove na kačionoj šapi. Ako ulje nije menjamo dugo hoće da " povuče " vlagu. Kočiona ulja su jako hidroskopna. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano Octobar 17, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 10. 2020. at 17:46, debeljan je napisao: Pogledaj klipove na kačionoj šapi. Ako ulje nije menjamo dugo hoće da " povuče " vlagu. Kočiona ulja su jako hidroskopna. Raširi Menjano je ulje kad sam je kupio,nema jos 2 godine i sada ponovo,sve te elementarne stvari sam proverio.Rasturao klesta vadio klipove kao novi su.Oslobadjao creva duvao kroz njih nisu zapusena.Rasklopio i pregledao glavni i glavni sekundarni cilindar sadnje kocnice sve novo ispravno kljuc nije videlo do sada ispustio vazduh ,,,mislim da cu da skinem zadnji disk i tako da vozim haha da i to skinuo izduvao hidraulicni deo ABS-a bilo malo trunja na jednoj mrezici a samo sam hteo plocice da promenim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Octobar 17, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Prvo jel ti DOT 4 ili. DOT 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Octobar 17, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti bude od koristi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Octobar 17, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna stvar koja se retko dešava, ali se dešava. Naime kočiono crevo hoće da počne da se odvaja iznutra i stvori se kao"zalistak" na srcu. Propušta ulje u jednom pravcu ali hoće da se popreči u drugom pravcu i tako drži pritisak između klipa i samog zaliska. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Octobar 18, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 10. 2020. at 17:26, Sveta 5. je napisao: Jel imao neko problem ,greje mi se zadnji disk blokira po malo,nigde kvar ne vidim ali ne nalazim ni resenje ima ABS iTCS 2008g Raširi Svoj odgovor ces naci ovde nasiroko i nadugacko. Na drugoj strani imas link ka slikama Irresolvable rear brake drag? *SOLVED with pics* | ST1300-Brakes | Page 2 | ST-Owners.com WWW.ST-OWNERS.COM Re: Irresolvable rear brake drag? Interesting. Just for clarification, when... Irresolvable rear brake drag? *SOLVED with pics* | ST1300-Brakes | Page 2 | ST-Owners.com WWW.ST-OWNERS.COM Re: Irresolvable rear brake drag? Interesting. Just for clarification, when... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano Octobar 18, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 10. 2020. at 20:20, dejankiss je napisao: Prvo jel ti DOT 4 ili. DOT 5 Raširi On 17. 10. 2020. at 20:20, dejankiss je napisao: Prvo jel ti DOT 4 ili. DOT 5 Raširi Dot 4, zbog cega je to pitanje ? Zadnja klesta sam vec rasturao to je bilo prvo sto sam uradio,sa ovog linka sto si mi poslao video sm dve stvari koje treba da proverim da li papucica ne aktivira po malo glavni kocioni cilindar i ozracivanje PC ventila . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano Octobar 18, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 10. 2020. at 21:13, (B)ubica je napisao: Ima jedna stvar koja se retko dešava, ali se dešava. Naime kočiono crevo hoće da počne da se odvaja iznutra i stvori se kao"zalistak" na srcu. Propušta ulje u jednom pravcu ali hoće da se popreči u drugom pravcu i tako drži pritisak između klipa i samog zaliska. Raširi To sam proverio ,oslobodio oba kraja i kada duvam kroz njega prolazi...ali sada razmisljam ima jedna interesantna stvar kada olabavim crevo kod samih kocionih cilindara (kad je pod pritiskom) razblokiraju se plocice a kada ga olabavim na drugom kraju koji je pricvrscen na ABS mod pritisak ne razblokira kocnicu .Icmedju ta dva kraja creva nema nicega moracu da ga skroz demontiram i okrenem krajeve posto su prikljuci isti (na "oko" 10mm) da vidim da li ce nesto da se desi. Ovo je sema sistema kocnica st 1100 i to sam sve rastumacio na samom motoru. Crveno obelezeno je potisni vvod sa glavnog kocionog cilindra a ispod njega vod ka zadnim klestima (srednji cilindar).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano Octobar 18, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan dejankiss 98Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA ST 1300A Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti bude od koristi... Sve je Dejane od koristi ponestaju mi ideje cele nedelje se vec nosim sa tim problemom.Izgleda da ce mi zima biti u znaku AT-Dot4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano Octobar 20, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Reseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Octobar 20, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan I šta je bio uzrok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano Octobar 20, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sekundarni cilindar na prednjoj levoj viljusci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Octobar 20, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan On je glavio!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Octobar 20, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Au.svaka čast na otklonjenom kvaru.i dijagnostici."sekundarni cilindar na prednjoj levoj viljušci".koliko ja nemam pojma čak i da to postojiSvaka čast Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano Octobar 21, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 10. 2020. at 20:59, forest gamp je napisao: Au.svaka čast na otklonjenom kvaru.i dijagnostici."sekundarni cilindar na prednjoj levoj viljušci".koliko ja nemam pojma čak i da to postojiSvaka čast Pozdrav Raširi Ne dao ti bog ni da znas,poceo sam da sanjam kocnice,Taj sistem, dual brejk dok ne proucis i shvatis kako radi je kao jedan lavirint bez resenja...i onda je ustvari vidis da je vrlo logican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano Octobar 21, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 10. 2020. at 20:44, (B)ubica je napisao: On je glavio!? Raširi Da on je pravio problem .Bilo je tu u pocetku i moje greske i loseg pristupa,ali bez bilo kakvog upustva greske se i desavaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano Octobar 21, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Proporcionalni kontrolni ventil strelica pokazuje gde sam ispustao vazduh Sekundarni glavni cilindar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Octobar 23, 2020 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 10. 2020. at 6:21, Sveta 5. je napisao: Proporcionalni kontrolni ventil strelica pokazuje gde sam ispustao vazduh Raširi Ovo kad si zeznuo ili kad si rešio problem? Spominješ tvoju grešku u početku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2000 Napisano Octobar 26, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan kada sam resio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igornis 4 Napisano Octobar 29, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i da se i ja predstavim. Igor iz Niša, panevropu (st1100) vozim vec 4 godine. E sad da probam da ubacim neku sliku (mada nisam bas nesto strucan ali potrudicu se)red je ☺ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...