forest gamp 46 Napisano Septembar 11, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo društvo , Imam u planu da menjam kais i rolere,pa mi treba preporuka za majstora ili neko od kolega koji bi to odradio,ko ima iskustva sa ovom tematikom.Pančevo mi je najbliže,tako da kolege iz PA,molim za pomoć.plaćanje po dogovoru naravno.i ništa hitno.radimo po dogovoru,kad i u koje vreme,dobar plan i dogovor=spremna panka za sledeću sezonu.Motor je kod mene godinu dana,100.000km na satu,1995god.ne čuje se ništa,preventivno,po poreporuci kolege Debeljana koji je ovo već odradio i njegovog mišljenja da se ovo odradi na ovoj kilometraži Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljkomkg 13 Napisano Septembar 11, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda pan european 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam isto zamenio i slažem se da je 100 000 pravo vreme za zamenu. Za delove je Delta nakbolja opcija oko 30 000 din su i stižu za dve nedelje. Zamena nije nesto posebno komplikovana tako da ako imas malo iskustva oko mehanike sam mozeš da zamenis lagano zimus, barem sam ja tako uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Septembar 11, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Veljko,hvala na informaciji,i ja sam planirao da od delte porucim delove,pošto nisam čuo za neku drugu opciju koja bi bila jeftinija od ove cifre koju si naveo.nemam baš iskustva sa mehanikom,zato i pitam,za majstora,jer bi se pored ovog sigurno odradilo još nešto kad se skinu oklopi.kakvo ti je bilo stanje starog kaiša i rolera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljkomkg 13 Napisano Septembar 11, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda pan european 1100 Prijavi odgovor kao problematičan kaiš je bio skroz ok na izgled dok nisam dobio nov onda sam uporedio i vidi se razlika u elasticnosti i drugim stvarima.... Roler i spaner su imali sitan luft kad ih udaris rukom cije se blago zveckanje kao posledica istrosenosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljkomkg 13 Napisano Septembar 11, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda pan european 1100 Prijavi odgovor kao problematičan verovatno ce ti i lezaj u vratu biti za zamenu a sve ovo se mnogo lakse radi kad su viljuske napred skinute a ujedno zamenis i ovaj lezaj koji isto crkava uglavnom oko ove kilometraze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Septembar 11, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljkomkg 13 Napisano Septembar 11, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda pan european 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu ,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Septembar 14, 2019 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Arpad iz Debeljace je korektan majstor i ja sam sa njim razgovarao da mi zameni set njegov tel je063 8422145 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Septembar 16, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Žiko. da li si već nabavio set i koliko te koštalo? i naravno,zanima me da li si se opredelio za onaj kaiš od opela koji si spominjao svojevremeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marjan_Le 0 Napisano Septembar 16, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.8.2019. at 7:53, Sveta 5. je napisao: Na kojoj kilometrazi se to desilo 89000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Septembar 18, 2019 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne nisam uzeo nista a od kajsa od opela sam odustao necu da rizikujem jeste da je original kajs 105e koliko sam cuo da kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Septembar 18, 2019 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li si ti pazarijo kajs i roler i spaner ako jesi ili ako saznas cenu javi me pitah velju koliko je on platijo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marjan_Le 0 Napisano Septembar 23, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jos razmisljam sta da radim.. Videcu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Septembar 23, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan poručio sam u hondi ceo set pa čekam da stigne.kao što reče Veljko to je oko 30,000 ali to je ta cena ako hoćemo to što imamo da vozimo i održavamo kako treba i da se vozimo dugo a i bezbedno po pitanju tog dela mehanike.i da nas ne muče pitanja dal' sam nešto odradio,a što nisam?pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ventus 10 Napisano Octobar 5, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedan kratki video o motoru koji planiram kupit. Video sam onako brzinski snimio posto sam zurio da je provozam. Ide kao i sto izgleda osim sto se malo gusi prilikom davanja gasa. Gorivo joj je staro posto je samo dosipano zadnjih 15tak godina po neki decilitar jer je vozana od tehnickog do tehnickog. Koliko li ih je u ovakvom ocuvanom fabrickom stanju :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marjan_Le 0 Napisano Octobar 7, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ceo agregat.. Moze bez papira.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Octobar 7, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo prodao bih moju panku .... nameravam da prikupim još para i kupim panku 1300 Pa ko ne zna: Pan Evropa 1993 godište, ABS-CBS, odlična registrovana ..... cena ... ? oko 2100 evra.. nikad ništa radjeno na motoru, nikakvi veliki kvarovi itd. Gume nove Danlop Road star 3... itd. Ako ide prodaja ide .. ako ne ... bože moj... Cena? Pojma nemam ... Cene su tako šarene da pojma nemam ... ako neko ima neku sugestiju neka kaže. Nigde još uvek nisam oglasio... jbg Nikako da se nakanim ... sve mislim .. otići će Panka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Octobar 8, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan drugari, stigao mi set kaiševa i rolera.poručeno i stiglo preko deltaauta.kako mi je honda dobro očuvana,postojala je verovatnoća da je i to u švajcarskoj odrađeno.majstor mi je potvrdio.sve mi je kao novo,bez lufta.kaiš kao juče stavljen tako da je moj set na prodaju mene izašlo 29.500.cena je 25.000 i odmah dostupno. kaiš,roler,zatezač i neka opruga pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branislav st1100 9 Napisano Octobar 11, 2019 U prolazu, 46 postova Lokacija: Maradik-Indjija Motocikl: Honda pan european st1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ne verujem da je to uradjeno u švici, jer kod njih set kosta 800€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A zašto misliš da nije?Loš im standard i kemijaju sa održavanjem?Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Octobar 12, 2019 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8.10.2019. at 14:16, forest gamp je napisao: drugari, stigao mi set kaiševa i rolera.poručeno i stiglo preko deltaauta.kako mi je honda dobro očuvana,postojala je verovatnoća da je i to u švajcarskoj odrađeno.majstor mi je potvrdio.sve mi je kao novo,bez lufta.kaiš kao juče stavljen tako da je moj set na prodaju mene izašlo 29.500.cena je 25.000 i odmah dostupno. kaiš,roler,zatezač i neka opruga pozdrav posalji mi broj telefona kupijo bih ja pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Octobar 12, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ziko, 0648111020 Milan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Octobar 26, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ST-ovci Evo da se i ja upišem Od danas sam i ja vlasnik jedne ST1100, i mislim da ćemo se družiti do kraja mog motorističkog staža, bar još jedno desetak godina 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Octobar 26, 2019 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor. Neka je sa srećom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Ivanovic 11 Napisano Octobar 26, 2019 U prolazu, 24 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda St 1100 pan europian Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...