(B)ubica 120 Napisano Februar 5, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dragan d je napisao: Ok. Hvala Ma nema na čemu zaista,šta god da mogu da pomognem,tu sam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Februar 6, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je taj ne sebicni (B)ubica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 6, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 7, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan On 28.1.2018. at 20:38, (B)ubica je napisao: Jedan savet Paneuropeašima,naime ko zna ko ne zna,svaki put kada skidate zadnji točak zbog zamene gume ili sl. obavezno operite nutove sa faminom ili benzinom kako na točku tako "zvezdu"iz kardana,dobro obrišite i "bogato"stavite grafitnu mast pre sklapanja.Verujte mali posao za ono što može da se desi. Naći posle jedan od pomenutih delova ako oblajzne je prava avantura a i košta. Eto,čisto jedan savet. Koja je mast bolja grafitna ili litijumska. Čitam neke karakteristike i čini se da je litijumska bolja??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 7, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, debeljan je napisao: Koja je mast bolja grafitna ili litijumska. Čitam neke karakteristike i čini se da je litijumska bolja??? Nisam imao prilike da upoređujem karakteristike pomenutih masti,iskreno. Mislim da su sklopovi slični kao kod aitomobila kod zglobova gde se koristi grafitna mast,pa zato ne treba menjati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 7, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Baki Vrsac je napisao: Da, to je taj ne sebicni (B)ubica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim ima nas ovde sedmorica sa Panevropejkama.... Sveta 5 pita a verovatno nije pronašao ovu našu temu, pa da malo osvežim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, dragan d je napisao: koliko vidim ima nas ovde sedmorica sa Panevropejkama.... Sveta 5 pita a verovatno nije pronašao ovu našu temu, pa da malo osvežim Ja mu reko da se prebaci na ovu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 8, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljamo ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Legli Xenoniiii 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Znas sta cu te pitati i reci Koliko para? Hocu i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Baki Vrsac je napisao: Znas sta cu te pitati i reci Koliko para? Hocu i ja ...Kako sam znao da ćrš to da kažeš! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan 5200 i ručni rad...doduše malo izgrebane ruke al' Bože moj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno se dugo znamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Baki Vrsac je napisao: Dovoljno se dugo znamo Koji si ti car 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Koji sam ja meni kralj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Bogami... lepo to izgleda?A izgleda i da svetli..... za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, dragan d je napisao: Bogami... lepo to izgleda?A izgleda i da svetli..... za sve pare Pa trebalo bi.Do sada sam imao dobra iskustva sa xenonom na motorima,pa valjda će i ovde još upareno da dodatnim LED reflektorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan A baš sam se pitao jesu li ovi dodatni led.... I ja sam se nosio mišlju da prepravim far... ili ksenone... ili da uradim da i levi i desni daju dugo.Jer kod mene levi daje kratko a desni dugo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dragan d je napisao: A baš sam se pitao jesu li ovi dodatni led.... I ja sam se nosio mišlju da prepravim far... ili ksenone... ili da uradim da i levi i desni daju dugo.Jer kod mene levi daje kratko a desni dugo.... Pa u originalnom vezivanju,treba oba fara da sijaju dugo! A ovi dodatni reflektori vrede svaki uloženi dinar,nih prebacujem sa motora na motor...njih ne prodajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan On 23.1.2018. at 21:16, dragan d je napisao: Pa upravo to . Evo ga ja sa mojim najboljim motorom na svetu E vidiš kako kod mene sijaju. I imam ove male ugradjene... led. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dragan d je napisao: E vidiš kako kod mene sijaju. I imam ove male ugradjene... led. Da vidim,više su kao gabaritna svetla...ove ja što imam su pravljena za off road i imaju izuzetan učinak pošto imaju usmeravajuća sočiva...svaki je težak po 750 grama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Moraćeš jednom da mi objasniš kako da vratim na originalno prevezivanje da oba sijaju ili ako ti to radiš... koliko košta da to prevežemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dragan d je napisao: Moraćeš jednom da mi objasniš kako da vratim na originalno prevezivanje da oba sijaju ili ako ti to radiš... koliko košta da to prevežemo... Ma nemaš ti te pare...šalim se naravno.Kad se prolepša vreme dovozaj se do pančeva pa će da je sredimo! Ionako Boki iz Vršca dolazi da uradimo kompletan servis i po svemu sudeći hoće i on da stavi xenone pa eto prilike za druženje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Si proveravao da ti nije riknulo vlakno na sijalici za dugo svetlo pa zato neće da pali levi far na dugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...