dragan d 737 Napisano Septembar 20, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Cena majice je 600 din. ukoliko neko želi dodatno zastavu Srbije na rukavu, cena je veća. Ko želi da naruči, može ovde a može i na viber. Bogami Baki i Veljko dobro ste ovo odradili :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 20, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Koji je najveći broj ? Ako ima 3Xl dajte neku dimenziju ( da ne glumim manekena kad sam 30kg daleko ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Septembar 20, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha :) Javiće se Baki on zna dimenzije.Ja sam samo postavio jer njega zeza postavljanje slika. Bakijev telefon je: 0600312499 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Septembar 20, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ima 3xl pitacu za dimenziju pa javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Septembar 20, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Debeljan koliko si visok i tezak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 20, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan 188cm i 120kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Septembar 20, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Mozes 3xl sigurno, 195cm i 135kg nosi 4xl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Septembar 20, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Malo sa današnje vožnjice. Ćera i ja video 1.mp4 video 2.mp4 video 3.mp4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 21, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Baki Vrsac je napisao: Mozes 3xl sigurno, 195cm i 135kg nosi 4xl Onda 2 komada . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 21, 2018 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi i ja bi dva komada. da li se placa pouzecem ili kako? kome da pisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Septembar 21, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan zovi Bakija iznad slika gore, videćeš, stavio sam Bakijev broj. Našeg kolege. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Septembar 22, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan On 21.9.2018. at 8:20, markoizkule je napisao: Ljudi i ja bi dva komada. da li se placa pouzecem ili kako? kome da pisem Mozes i ovde napisati dimenziju i kolicinu pa cu ja upisati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeko1970 3 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 12 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Vršac i Bakija... I ja hoću da naručim dve majice xxl...pozdrav...Zeko iz Subotice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branislav st1100 9 Napisano Septembar 23, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Maradik-Indjija Motocikl: Honda pan european st1100 Prijavi odgovor kao problematičan Baki moze meni jedna 3xl,jel ima i drugih boja ili samo crna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Ko jos hoce moze do ponedeljka da se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branislav st1100 9 Napisano Septembar 28, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Maradik-Indjija Motocikl: Honda pan european st1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Baki Vrsac je napisao: Naravno. Ko jos hoce moze do ponedeljka da se javi U kojim bojama ce biti majice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan On 20.9.2018. at 13:08, dragan d je napisao: Cena majice je 600 din. ukoliko neko želi dodatno zastavu Srbije na rukavu, cena je veća. Ko želi da naruči, može ovde a može i na viber. Bogami Baki i Veljko dobro ste ovo odradili Ovakve , crne sa ovakvim logom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Octobar 1, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan On 21.9.2018. at 8:20, markoizkule je napisao: Ljudi i ja bi dva komada. da li se placa pouzecem ili kako? kome da pisem Marko koje velicine majce da ti porucimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Octobar 9, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav drugari. Majce su narucene juce i trebalo bi do petka da budu gotove. Veljko ce ih pokupiti a moj je predlog da se skupimo jos jednom za kraj sezone , vidimo se, popijemo , pojedemo, podelimo majce , provozamo... moj predlog je da to bude u nedelju. Najavljuju lepu temperaturu sta vi mislite o predlogu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Octobar 9, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Spremni smo kapetaneeeee!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Octobar 9, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Octobar 9, 2018 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeko1970 3 Napisano Octobar 9, 2018 U prolazu, 12 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa....možda bih i ja u nedeljnju vožnju ...pošto sam gde sam...trebaće mi orijentiri :)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Octobar 14, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko Panki na jednom mestu! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Octobar 14, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Lepota . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...