Sveta 5. 1984 Napisano Maj 20, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 19.5.2018. at 13:00, debeljan je napisao: Mislim da sam se mimoišao sa Svetom iz Bora danas na putu Zajecar-Negotin. Da isao sam za Negotin,mom suraku koji nije motorista zapao nekakav motor Kavasaki Ninja pa sam isao da ga malo pregledam i pripremim za prodaju.Ubi se da ga upalim kad na kraju presavijeno crevo za gorivo...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Maj 20, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Dešava se često da se mučiš a ono neka glupost koja ti ne bi pala na pamet ustvari zeza krizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Maj 21, 2018 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan baki koliko staje tecnosti antifriza u hondu pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Maj 21, 2018 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan koji antifriz si sipao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 21, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Antifriz 2.5 litra. G12 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Maj 21, 2018 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovoru dragane pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 21, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Maj 22, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ziko dobro došao . Kao sto vidim da već kasnim ja sam sipao total g12 a stane oko 2,5l. Ono sto sam ti već rekao, obrati pažnju na vreći ispod čepa hladnjaka koje ide u bocu, kod mene je propalo pa Curie antifriz napolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Maj 22, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Posle noćne vožnje i miliona musica, bebica je oprana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Maj 22, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Morao si da joj udariš glanc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Maj 22, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam prolazio kroz grad ljudi stavljali naočale za sunce da bi mogli gledati motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Maj 22, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Maj 23, 2018 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan baki hvala pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Maj 24, 2018 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Hitno nam trebaju dihtuzi glave (obe) za ST 1100. Neka ideja , informacija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan pokusaj kod Nikole u mladenovcu 0655829445 tip pravi dihtunge za sve I svasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Maj 24, 2018 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Zika ST 1100 said: pokusaj kod Nikole u mladenovcu 0655829445 tip pravi dihtunge za sve I svasta Trazimo original, ali kako stoje stvari mozda budu i pravljeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 7, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ima malo lufta ležaj volana. Kad se zaustavljam... malo lupne. E sad... pri brzini od 50 do 80 kad pustim volan... trese... Ispod 50 ne i oko 90 ne.... Jel moguće da je to od tog ležaja što ima lufta i drugo da li je moguće da mi nije prednja guma dobro izbalansirana... Jel neko menjao ležaj? Reče mi drugar da je na Suzukiju tako njemu bilo i da se na Suzukiju malo dotegne matica ili šta već i bilo mu je bolje. Da li i na Panki može da se doteže ta matica ili šta već? Ili ima neko možda neku drugu ideju zašto mi volan tako reaguje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Jun 7, 2018 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan dragane nikola 1 iz obrenovca je menjao lezaj volana na mojoj hondi pitaj njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jun 20, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Da se javnem prvo svojima,a vi ste moji STIGAO SAM za ljude koji ne znaju, isao sam na turu od 10 dana i presao 3426km. Rumunija,Bugarska,Grcka,Makedonija i kuci Spremam se za pisanje putopisa i objavljujem. Veliki pozdrav od mene za Vas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jun 20, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan E pa neka si ti nama dobro stigao! Nadam se da nisi imao problema sa mašinom i da si zadovoljan kako ke sve to iznela,a o utiscima i da te ne pitam! Sad lepo odmori dupe pa moramo da se vidimo da mi lepo potanko ispričaš sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jun 20, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Masinica na strano gorivo prede ,cim sam sipao u Predejane odmah drugi zvuk i slabija vuca. Put je podnela extra i bez ijednog trzaja Za nepoverovati ali nisam imao problem sa zadnjicom i losim polozajem koliko za zastitom od vetra i malo vazduha na grudima dobar deo puta sam vozio u tankoj letnjoj jaknici Naravno da se vidimo i pricamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 21, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao . Prava stvar.... Mogu misliti koji su utisci . Nemoj ti meni putopis … nego negde uz ladan sok da nam ispričaš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Jun 21, 2018 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast baki pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljkomkg 13 Napisano Jun 22, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda pan european 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Kragujevca! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...