CAMARO SS 57 Napisano Januar 21, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: nekad Honda NX500 sada Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Red je i ja da dam mali doprinos ovoj sekciji,nije u redu samo da citam vase putopise pa evo i mog. Pisem ga na drugom forumu tako da cu samo copy/paste da ne pisem 2 puta: Kako je uopste doslo do ovoga.Prije 2 god odlucio sam da idem u Grcku,da u Grcku.Zbog raznih obaveza plan je pomjeren za sledecu godinu na kraju i za jos jednu. Odlucio sam da idem obalom Albanije i citajuci razne putopise naidjem na Gligin putopis na BJB (https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110164-pohod-na-zemlju-bunkera/#comment-1764625).i tu se s*ebem. Odusevim se albanijom i zaboravim na Grcku potpuno.U toku ljeta sam poceo kovati plan i u tom terminu je ozvanicen i TET projekat tako da sad se plan mijenja opet Plan je sledeci,asfalt do Sarande uz obalu,nazad makadam po ruti sa TET stranice. Na put krecemo moja malenkost,26 g u guzicu pojma nemam sta cu da budem kad porastem I moj motor,godinu mladji od mene iscukan na svaku stranu al drzi se jos,Honda Dominator 500 poznatija kao Durmitor Bilo je jos zainteresovanih za ovo putesestvije ali su odustali zbog opravdanihrazloga(na njihovu zalost) pa ipak krecem sam. Dan 1 Od spavanja sinoc nije bilo nista,ustajem se u 6,motor je juce spakovan i nestrpljivo ceka da ga upalim.Poslednja provjera i krecem oko 7 iz Herceg Novog,idem preko trajekta i pravac Ulcinj.Put je prazan tako da bez ikakvih zastoja i guzvi prelazim Cg i stizem na ge=ranicni prelaz Sukobin. Da se ja pitam svaki granicni prelaz bi tako izgledao,dam dokumenta nasem policajcu,on udari pecat i zafrljaci pasos kolegi albancu za drugi sto koji mi ga preda na drugi prozor 1m odaljen od prozora na koji sam dao pasos,i to je to,Albanijo stizem.Vozim lagano,prvi put u drzavi pa sam malo na oprezu a i razgledam okolinu. Stizem na raskrsnicu i naravno promasujem,ne znam ni sam kako,krenuh za Drac a planirao sam prvo u Skadar na dorucak i da razmjenim pare.Na lijevo krug i nazad za Skadar. Upadam u grad i nekako pronalazim banku (americku) ali ne mijenjaju novac???? Djevojka me upucuje na mjenjacnicu koju lako pronalazim,dok sam sisao sa motora vec se pojavio tapkaros sa Lecima i nudi mi kurs malo bolji nego sto sam ja nasao dan ranije na internetu.Tu mijenjam pare i trazim mjesto da jedem ali posto je bila velika guzva koju ja nesto i ne volim,brzo nalazim izlaz i upucujem se za Drac.Jednu stvar sam primjetio kod albanaca,svaka druga kuca ima pekaru,svaka treca praonu a svaka peta benzinsku.U 5 km puta kroz Al sam vidio vise benzinskih nego u cijelu Cg zajedno.Posto sam imao ogromnu volju za voznjom dorucak sam svako malo odlagao za jos 15 min,samo sam stajao da bi uzimao tecnosti.Kod draca konacno odlucim da je dosta i trazim izlaz koji promasujem i skrecem u malo mjestasce pored Draca. Vec je 12 sati i uveliko kasnim sa doruckom. Sjedq, u restorqn nq plqwi i tu narucujem povecu porciju i hladno pivo da normalizujem temperaturu Pravim samo dvije slike i picim dalje,ulazim u Kavaje i tu sw odusevljavam kruznim tokom i pjesackim prelazom : Picim dalje i opet se primicem moru tako da opet moram napraviti koju sliku: Sjedam i pun gas, inace bi stajao svako 500m da slikavam Idem dalje i pocinje uspon u region Vlore sumski krivudavi put,temperatura pala tako da je taman,ni toplo ni hladno tako da tu nema ni jedne jedine slike,penjem se na vrh i tu puca pogled na pucinu Spustam se nevjerovatnim putem,ne znam da li da krivinarim ili da slikavam sa svake krivine,sta god da odlucim zalicu za onim drugim. Silazim nize i tu je usce rijeke Viosa 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Januar 21, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Albanija postaje sve popularnija.za koju godinu cemo porodicno odlaziti tamo na letovanje.kako stojw stvari sa cenama letovanja u Grckoj i Crnoj Gori Albanija mu dodje super jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Januar 21, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li nastavak skoro? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAMARO SS 57 Napisano Januar 21, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: nekad Honda NX500 sada Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak nocas ili sjura,guzva sa obavezama,a i dok se prisjetim Sto se tice cijene,super jeftino kad se poredi sa Cg cijenama i kakve su plaze a pogotovo usluga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 21, 2018 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam nastavak, polako nemoj zuriti, za koji mesec eto vesele druzine na istoj lokaciji, znacice svaka informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan To te pitam, samo nastavi.Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 22, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo vise teksta, bez zurbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Januar 22, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ocekujem dobar nastavak , ova tura mi je u planu,svaka informacija dobrododje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Januar 22, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo do sad mi sve poznato Sa nestrpljenjem čekam drugi deo po makadamu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Januar 22, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Lipo. Ajde molim te napisi ili stavi i sliku rute do tamo. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Januar 22, 2018 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Juhu, pratim. A i idemo valjda ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim pratim, a voleo bi da prođem Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 22, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan relacija Gusinje - Skadar i Vlora - Sarande omiljena trasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
poka 43 Napisano Januar 22, 2018 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: KTM ADV 990 Prijavi odgovor kao problematičan brao! samo upri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAMARO SS 57 Napisano Januar 22, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: nekad Honda NX500 sada Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljam dalje,prolazim Vlore i stajem na pauzu u Orikum.Kratka pauza od 15ak min. samo da odmorim i da popijem vode.Saobracaja nema mnogo a jos manje turista sto mi se posebno svidja posto ne volim guzve i buku. Nastavljam dalje i sto dalje idem to ima sve vise i vise maslinjaka,cijela brda su pod maslinjacima,svako stablo je potkresano,uredjeno,maslinjaci ocisceni od plotine,mislim da bi mogao satima da ih gledam ali mora se dalje.Opet se penjem i nailazim na jos jedne serpentine gdje se spustam prema mjestu Dhermi koje ima fantasticne plaze ali moj danasnji plan je Saranda ili sto blize njoj tako da opet picim dalje.Posto sam se uzelio voznje jer poslednjih mjeseci nisam imao kad,danas sam imao neku potrebu samo da vozim i da nisam nosio aparat i da sam imao cammel bag mislim da bi vozio bez pauza. Nailazim na Himare jos jedan mali gradic na moru,o plazama ne treba da trosim rijeci.Prolazim ga brzo i dodajem gas,slab saobracaj dozvoljava da se vozi opusteno i sa malo zategnutijim zglobom desne ruke.U jednom trenutku prolazim malo poluostrvo sa kulom i u zadnjem trenu shvacam da je to Porto Palermo.Kocim i na lijevo krug,spustam se dolje i preko plaze dolazim do parkinga. Porto Palermo je bilo ostrvo ali su ga u nekom periodu spojili sa kopnom tako da se sada moze prici sa magistralnog puta.Na vrh ostrva je Alipasina tvrdjava do koje se moze samo pjeske.Ulaz se placa i iznosi 1,5-2e ne sjecam se tacno. Uletio sam u terminu kad je bilo grupno vjencanje pa sam pokusao da sto manje smetam. Ostajem tu sat vremena i picim dalje,treba stici sto dalje danas. Stizem u borshu i vidim usce plaze sa par kampera,odma silazim da izvidim situacju.Nalazim makadamski put i odma se osmjeh razvlaci od uva do uva,pun gas do same plaze.Prelazim cijelu plazu i sjedam u kafic na caj i na internet.Tu sjedim i razmisljam sta dalje,oko 7 se smracuje,moram postaviti sator,a vec je 5. odlucujem nocas da tu kampujem,javljam se svima kojima sam planirao da se javim i idem do prodavnice da se snadbijem sa namirnicama.Malo sam se vrtio po plazi dok nisam nasao idealno mjesto za kamp. Plaza je kamenita ali nalazim mjesto za sator u sitnom pijesku,zapalio vatru i vecerao kao da 6 dana nista nisam jeo Malo setanja po plazi,nasao austrijance sa tenerama al nisu druzeljubivi pa sam ubrzo otisao u horizontalu Slobodno tucite kritike i sugestije 1 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Januar 22, 2018 U prolazu, 60 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan Samo pohvale,nista kritika :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 22, 2018 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu covece kako je dobro......... samo vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Januar 22, 2018 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Predobro, isuviše dobro, da bi rič reka!!Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Januar 22, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prelepi ambijenti. Samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 22, 2018 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo cepaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koje kritike, samo cepaj, odlično ti ide, čekamo svi nastavak...Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je zanimljivija ta Albanija...samo napred cekamo nastavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Januar 23, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo, daj neki utisak o Hondi na putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Januar 24, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dostini se izgleda krcka ova Albanija... Ti samo dodaj jos zacina (slika i detalja)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAMARO SS 57 Napisano Januar 25, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: nekad Honda NX500 sada Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Budjenje u 6,naspavao sam se kao da sam 2 dana spavao.Malo izlezavanja u sator i pravac na kupanje.Voda je vrhunska iako je tek 8 sati,topla bistra a plaza skoro pusta,samo ja i jos 15-ak kampera.Pogled iz mora vrhunski,steta sto nisam ponio kamericu pa da slikam.20 min kupanja i dosta je,raspakivanje satora,dorucak i vrijeme je za polazakNisam mogao da odolim pa sam se vozikao 15-ak min po pjescanim puteljcima,normalno pun gas,dok nisam izgustirao i sad tek moze da se krece Krecem i trazim put na kraju plaze,ispostavlja se da je makadam sto znaci mojoj sreci nema kraja Uski puteljak,dobra uzbrdica i vec nakon 300m stajem i vadim aparat jos par stotina metara i zamalo da patosiram,iz krivine izadjose 2 male svinje pun zalet prema meni,jedva ih izbjegoh Izlazim na magistralu i vrijeme je da se krivinari,ima 40-ak km do Sarande al ne zurim,uzivam u krivinama i pogledu Opet nepregledne parcele maslinjaka,a ja sam mislio da je grcka zemlja maslina. Prolazim lukove,malo fino mjesto,moram sledece godine svratiti,ove na zalost nemam mnogo vremena Polako prilazim Sarandi,grad na obali mora,a cini mi se da zivi,pijace na sve strane,tezge su i u centru grada.Malo se motam po gradu trazeci mjesto dje da se uparkiram za neki sank. Obilazim i silazim pored luke na sank pored mora.Tu ugledah jedrenjak malo u nevjerici,prvi brod na koji je mor brat zaplovio,stoji na 40m od mene Vrijeme je malo da se uziva u pogledu uz hladno toceno,tu je bilo najskuplje sto sam platio 3e Tu pocinje nesto da brunda,mislim se avion polece kad prolazi nesto,ne znam ni kako se zove al zanimljivo izgleda Tu pravim pauzu od sat vremena i crvi u guzici vec pocinju da rade,vrijeme je za polazak,pakovanje i pravac za Ksamil. Jedna slika Sarande iz drugog ugla Idem dalje,par kilometara kroz razna naselja i opet prazan put gas u pod Vrijeme tako leti da nemam predstavu koliko je sati al ubrzo sam uplovio u Ksamil,jedna slika na ulaz i obilazak Ksamila Sa ove slike se ne vidi nista al plaze su fenomenalne mada su i u ovom periodu poprilicno popunjene (15 sept.)Malo lutam,jos je rano za rucak pa idem dalje,mislio sam da potrazim mjesto za kamp i da se nedje okupam.Stizem do Butrinta i poznate skele na njemu tako da je logican nastavak,prelazak iste skele. Cijena je 2e za motor za prelaz skelom u duzini od 30ak metara. Odma do skele je Venecijanski trouglasti zamak Krecem dalje i skrecem desno,ispostavlja se da sam otisao zaobilaznim putem i vodi kroz plantazu mandarina,ogromnu plantazu mandarina.Nakon par minuta pali se rezerva po prvi put,toliko sam bio pod uticajem puta da uopste nisam nidje tankao gorivo danas,inace cijena je tu kao i kod nas,mozda malko jeftinije.Gledam mapu imam 2 benzinske na istoj udaljenosti od mene,jedna lijevo druga desno.Krecem desno,prema grckoj i tankam na par km od granice,mislim se tek je 11 sta cu cijeli dan u Ksamil, odluka odma pada,idem se zapljunuti i u Grcku.Prelazim granicu bez problema i ocekujuci maslinjake nailazim na narandze.Samo mi nije jasno ko ce oguliti tolike mandarine sunce ti jebem. Tek nakon par km izlazim iz narandzoreda i napadam prema Igumenici.Nailazim na malo mjestasce Sagiada,dolazim do marine medjutim tu se sjatili neki turisti (a sta sam ja) tako da sam na lijevo krug i pun gas. Dok sam prilazio Igumenici,putokazi su me navodili da pravim krug oko nekih zgrada i tu nestaju natpisi,gledam lijevo desno reko valjda sam na pravom putu a na zgradi preko puta velikim slovima pise Igumenica,e jesam ocoravio ovako mlad.Ulazim u grad,nista mi se ne svidja posebno sem jednog dominatora sto sam vidio,ovaj ga izvozi iz garaze 2 puta godisne po suncanom danu,u zivotu nisam vidio ocuvaniji primjerak.Nastavljam dalje po,alo razocaran,ocekivao sam malo vise. Vozim dalje do Platarija,malog luckog mjesta,tu sjedam u restoran posto je vec pocela glad da me drma dobro pa da nebi poceo da ujedam sjedoh da jedem.Narucio sam spagete sa paradaiz sosom,i kolu,sos su zaboravili ocigledno posto su spagete bile samo zameljane crvenom bojom al nisu zaboravili da naplate to malo nicega 15e Pauziram sat vremena i idem nazad.U povratku trazim skretanje za jednu plazu sto su mi preporucili i ajde sto nisam nasao izlaz (kasnije sam ukapirao koji je bio) nego sam i promasio izlaz iz Igumenice i skrenuh na sjever.Na kraju sam zalutao u jedno fantasticno naselje,stare kamene omalterisane kuce sa okrecenom ispucalom fasadom,izgleda da sam upao u popodnevnu dremku,tacno mi je zao bilo brundati motorom kroz naselje.U potrazi za izlazom prema Sagiadi zaboravio sam da slikam Jedno 10ak min sam se vrtio po naselju dok nije jedan cica naisao,i objasnio mi put,to je bila ujedno i jedina osoba sto sam vidio medju tih 200tinjak kuca Iskobeljah se nekako iz seoskih puteva i vratih se na magistralu.Par km pred ulaz u albaniju sam u dolasku vidio polupustu plazu tako da sam odlucio da tu pravim pauzu.Skrecem dolje i da nije bilo znaka zabranjeno kampovanje ostao bi tu,mada bila su 2 kampera.Voda je hladna al prijatna tako da sam se fino osvjezio. Vracam se nazad al ne direktno za Ksamil nego okolo preko Sarande.Bem ti sunce kakav put,prazan a ogranicenje 60,vazi sto bi ga iko postovao Nakon par km nestaju bankine i sad je vec ogranicenje 40,sred pustinje tako da sam smanjio brzinu na 90 :mrgreen: Opet ulazim u Sarandu danas i istim putem za Ksamil.U lokalnoj prodavnici se snadbjevam namirnicama da nebi morao da trazim kad stignem.Put poznat pa vozim malo brze,pred sam ulaz u Ksamil preticem auto al malo me zanosi,preticem drugo kad opet zanosi.Stajem pored puta i gledam prednju gumu,sve u redu kad u tom trenutku momak iz auta koje sam pretekao pokazuuje pozadi,ode zadnja.Problem je sto je vec kasno,brzo ce poceti da se smracuje i nemam mnogo vremena.Skrecem na makadamski put da se malo sklonim sa magistrale a i na mape mi pokazuje kao da bi mogao biti kamp dolje.Predjoh 300m kad ono medjutim,rampa zatvorena,vojno zemljiste izgleda.Parkiram pored puta,namacinjem ga na kamen posto nemam centralni nogar i sjedam malo da odmorim.Vadim pajsere i vadim unutrasnju iz felge bez skidanja tocka sa motora,naucio od Jovana dok smo busili gume po Niksicu.Ustedi se dosta vremena na krpljenje gume,normalno ne pomaze ako mora da se mjenja unutrasnja.Na spoljnu sam nasao samo mali ubod dok je sa unutrasnje strane izvirilo par mm. Koje iznenadjenje je bilo kad sam izvukao eksercinu iz gume. Vadim pumpu,krpim pumpam,to je to,samo da je vratim i spreman sam al izgubih dragocjeno vrijeme Pogled sa mjesta gdje sam krpio gumu Pocinje da se smracuje i pokusavam da skrenem makadamskim putem do dna nadajuci se da mogu nedje kampovati.Na dnu plaza,a sve ostalo je pod rucnom.Lik kojeg sam prestigao silazeci do plaze,dosta brzo s obzirom da je bas los makadam do dolje, me gleda onako blijedo i misli se na cemu sam ja pa vozim ko da me sam djavo cera.Ulazim u Ksamil,vec je kasni sumrak i motam se okolo dok nisam naisao na kamp dje primaju i motore.Parkiram i gazda priprema mjesto za sator i donosi pola litra flasirane vode,domaci caj i bombome kao znak dobrodoslice,pokazao mi dje se sta nalazi i ponudio se da pomogme da rasirim sator.Cijena kampa je bila 7e i barem 10 puta me je tu noc pitao da li je sve u redu i treba li mi sta.Tu izdusujem gumu i ponovo je namjestam posto prvi put vanjska nije legla kako treba pa je to trebalo ispraviti.Vecera,hladan tus,malo interneta i pravac u horizontalu,sjutra me ocekuju prvi metri planiranog makadama.Iako sam bio mrtav umoram trebalo mi je sat vremena da zaspem. 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...