Gost Napisano Januar 10, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i sve najbolje u novoj godini. Od skoro sam ušao u ovaj moto svet iako kola vozim više od 10 godina prvi polovni motor sam tek sad pazario . Ovaj forum mi je mnogo pomogao u svemu tako da sam posle 5,6 meseci praćenja istog rešio konačno da se registrujem i naravno da nastavim obavezno da ga pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Januar 10, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan K 5 Napisano Januar 10, 2018 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kovin Motocikl: zx6r 2006, Aprilia RSV4 1000 - 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 644 Napisano Januar 10, 2018 Zainteresovan, 516 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!Koji motor si kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2895 Napisano Januar 11, 2018 Vozac A kategorije :D, 997 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao opusti se i uzivaj na forumu ima svasta da se procita i nauci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 11, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Borkosan said: Dobrodosao! Koji motor si kupio? Hvala svima Yamaha, XJ 600N. To mi je ujedno i prvi "veći"motor posle raznih motorčića i skutera od 50ccm koje sam vozio kao klinac. Šta znam, seo sam i vozim. Izgleda da te xj 600 i diverzije i stvarno jesu dobre za početnika, al videćemo još, što se kaže nije ni to igračka i treba biti oprezan. Za početak sam srećan ako ne budem imao većih i ozbiljnijih kvarova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yooalexandar 24 Napisano Januar 14, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: ScootWorkshop -Zemun Motocikl: Piaggio-vise komada Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Sent from my Lenovo K33a48 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Januar 14, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1410 Napisano Januar 14, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hallou, welcome, da te lepo sluzi bike. Čitaj, svasta ces korisno ovde naci, sto o motoru, sto o iskustvima drugih kako da održavaš i kako da voziš bike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...