Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima i bolje vas nasao

Recommended Posts

• U prolazu, 40 postova

Kao sto rekoh pozdrav svima.. ja sam Nikola aka. Dajver. Na forumu sam odavno ali samo kao citalac vasih postova. Inace radim u Xeroxu, a stanujem u Mirijevu. Konacno se priblizio momenta da kupim svoj prvi motor pa cemo se nadam se jos vise druziti. Otvorio bih i novu temu s obzirom da nisam nasao nista slicno da vec postoji.. ako ima kazite... tema bi bila Gde drzite svoje motore tj gde ih parkirate ako stanujete u zgradi.. kao ja.. to ce mi biti jedan od najvecih problema pa bih zeleo da cujem tudja iskustva. U kojoj grupi treba otvoriti takvu temu? Hvala i jos jednom pozdrav svima!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

pozdrav i tebi dobro nam dosao,,otvori temu novu , za sve sto te zanima ....ili procackaj po forumu mozda je i ima negde...

• U prolazu, 40 postova

Dobro došao i puno sreće u kupovini! Kakav te motor interesuje?

Da, hvala... pa ja bi neki naked .. po mogucstvu novi monster 969... ali mi je to za sad malo nerealno... zato cu potraziti neku Yamahu FZ6N.. mada sam danas i Fazera gledao i ok je.. nemam pojsma jos.. kao sto rekoh drzanje motora tj parkiranje ce mi biti najveci problem jer zivim u zgradi.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja