YOman 109 Napisano April 20, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim. Juche sam dobio touring chizme koje sam silno trebao i zzeleo, od mog prijatelja i distributera za zapadnu Evropu, Bojan.p-a kome se ovom prilikom i zahvaljujem. Prvi utisci su da je chizma jako dobro uradjena ali u isti momenat i jako dzombava, pa sam se ponashao i sam sebi izgledao ko Jeti... Mali problemi oko shaltanja i podvlachenja noge ispod menjacha..itd Ali dobro,predpostavljam da je to period navikavanja,i ochekujem da ce mi u narednom periodu bash leci. Inache model virunga je vodonepropustan tako da baj-baj mokre noge! Nadam se na je smrado-propustna...jerbo niki nece da prezzivi u protivnom! ;D Evo potsecanje o chemu se radi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 20, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i na dugi vijek. Na oko dobre, a jos Dainese, nema razloga da sumnjam u kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 20, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Joco, zajeba se ti samo tako... To ipak propušta... ;D ;D ;D U zdravlju ih nosio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 20, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ma nista to ne valja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 20, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma nista to ne valja ;D Juce na sajmu kad sam te video, nisam prvo bio siguran jel si to ti,al kad sam video dainese virunga,znao sam da jesi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 20, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan i kako ti izgledaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 20, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan meni izgledaju odlicno Yomane, jel su ti glomazne u odnosu na neke druge moto cizme ili inace? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 20, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan i kako ti izgledaju? Super su,enduro cizme, a nisu glomazne kao one za cross. Sem tebe i mene, ja nisam video nikoga ko se tamo setao u cizmama ;D Ja nosim ovakve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 20, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Sem tebe i mene, ja nisam video nikoga ko se tamo setao u cizmama ;D ma sve neki sminkeri ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 20, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan stvarno sam pglu, sad tek kapiram da ih i sasa umag ima ;D meni su inace bljak bilo koje cizme koje izgledaju preterano `robotski` a ove mi izgledaju kao pristojan kompromis u tom smislu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 20, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kazem, cestitam YO Znao sam ja jos pre mesec dana da ces ti kupiti virungu ;D Evo pa se uveri http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=1803.40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 21, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Yo druze, cestitam na kupovini, ali.... jes' ti siguran da su to or'ginal? Zar nebi trebalo da svaki Dainez' proizvod ima istaknut OVOL'KI znak na njemu. Neznam kako je ovo uopste proslo EN- 1621 sminkerski sertifikat... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 21, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ooo hvala,hvala... Virunge su sve samo neudobne...jako su dobre za shetnju,ali treba da se naviknem na gabarite,koje su posle dosadashnjih Puma Brutale uhuhuhuuu @Srkki Pa dugo sam ih prizzeljkivao! Sve u svemu-dobra kupovina! Preporuchujem svima koji gaje toring apetite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 21, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan @ Maki Nisi je video spreda...imaju ovoliki znak! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano April 22, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovakvih cizama bajkerima rastu stomaci....jer sve manje hodaju kad sidju s'motora :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 22, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovakvih cizama bajkerima rastu stomaci....jer sve manje hodaju kad sidju s'motora :) Aaaa...zato ti nemash stomak.... A nece biti zbog piva i koljenica,a? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Yeeeeeeee ! kad cemo da zalijemo ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 22, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Yeeeeeeee ! kad cemo da zalijemo ? ;D Kad se setish imena nauchnika Bella! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Yeeeeeeee ! kad cemo da zalijemo ? ;D Kad se setish imena nauchnika Bella! ;D Alexander Graham Bell ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 22, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Yeeeeeeee ! kad cemo da zalijemo ? ;D Kad se setish imena nauchnika Bella! ;D Alexander Graham Bell ;D ;D ;D Bravo! E sad novo pitanje...shta je on izumeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Yeeeeeeee ! kad cemo da zalijemo ? ;D Kad se setish imena nauchnika Bella! ;D Alexander Graham Bell ;D ;D ;D Bravo! E sad novo pitanje...shta je on izumeo? aaaaaaaaa ! tele... vizor !?!? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 22, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa ništa...onda se čujemo preko aaaa tele...vizora, pa da zalijemo!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan YO, daj neku sliku da vidimo kako ti stoje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 22, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan YO, daj neku sliku da vidimo kako ti stoje ;D to ce biti tesko izvedivo,jer kad on udje u kadar,vise se ne vide cizme :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 22, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jeti... Šta tu ima da se slika! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...