СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 2, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pocnem temu o ovom motoru, koji ce poceti da se prodaje na prolece ove godine. Cena za evropske uslove, vise nego kompetitivna u odnosu na konkurente i imajuci u vidu opremu 9690 evra. Skuplji za 400-500 evra u odnosu na direktne konkurente MT-09, Z900 i Street Triple S. Za one koji su cistunci izbice im iz dzepa najmanje jos 1500 za Akrapovic slip-on. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Mart 10, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i prvih testova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha XT660X 0 Napisano Jul 27, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Jako me interesuje da li se neko odlucio da ga kupi, ili je imao priliku da ga proba, planiram da mjenjam svoj, 790-ka mi je zapala za oko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 27, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hteo da ga probam, ali nikako da nadjem vremena. Propustio sam vikend dogadjaj kada probavas sve zive motore, a sad me mrzi da posebno idem u neku garazu da zakazujem probu. Ako budu neki KTM days ce da odem da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...