oparusic123 0 Napisano Januar 2, 2018 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuje mi se lupkanje u motoru na leru,sa dodavanjem gasa buka prestaje,mislim da je spaner lance bregaste. ako je neko imao slican problem molim za pomoc ili savet. dali je moguce reparirati zatezac ili mora novi kako to vec ide.hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Januar 2, 2018 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan VFR 800 ako nije V-tec nema lanac u mašini.... a postoji tema za ljubitelje vfr-a i možeš tamo isto da postaviš pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Januar 2, 2018 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi da se pojaca stari ali to mora da uradi neko ko zna, najbolje je kupiti nov ili napraviti mehanicki sa kontra maticom. Mada mozda je i lanac bregaste vec dosta istegljen, mozda su ventili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oparusic123 0 Napisano Januar 2, 2018 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je masina sa V-tecom. jel ima dva spanera ili jedan posto je V masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 2, 2018 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Ima na YT kako se reparira spaner bregaste, mislim da ima 2 kom , posto ima 2 lanca, ali na VFR je predvidjena zamena lanaca, spanera i stelovanje ventila na 30.000, a u to slucaju vadi se motor napolje. U svakom slucaju treba da posetis dobrog majstora i cujes strucno misljenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 2, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj bokilica sa foruma. Od youtube nemas puno leba sa ovakvim stvarima. Treba ti dobar majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 2, 2018 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oparusic123 0 Napisano Januar 2, 2018 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam video sam ja to sve ali ne bih se usudio. Novi spaner ima da se kupi na ebay oko 70 dolara,made in japan.A gde bih mogao da kupim ovde kod nas i koliko to kosta.Ovaj lik pokazuje samo na jedan spaner a sad dali ima dva ili jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 9, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti kaže hard_rock. Kontaktiraj Bokilića sa foruma i od njega ćeš dobiti najbolji savet šta da radiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 9, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Napraviš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...