Singularitet 2495 Napisano Januar 7, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan eos info 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Januar 7, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Eos info može, ono sa čitanjem iz fotografije radi samo kod Nikona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 8, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala... Šta treba da znam, kada kupujem eksterni hard disk, koje karakteristike treba da ima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16388 Napisano Januar 9, 2018 Misbehave Responsibly, 1655 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 10, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam WD... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 24, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovom karticom imam problema prilikom prenosa podataka na laptop. Preko Canonovog programa ne prenese ih sve, kada kopiram, prvo zastane pa nekako prenese, u fotoaparatu radi normalno. Stavljao sam drugu karticu i sve radi normalno. Ova je UDMA 7 jedino na to sumnjam, sve sam drugo probao. Naručio sam čitač da je probam formatirati preko laptopa, drugo ne znam šta ću... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 24, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bocca_bastard je napisao: Ne mozes da je koristis ja mislim ako je budes fotmatorao preko laptopa. Mora iz aparata format. Ako si narucio citac, onda i prebacuj preko citaca. Najbrze i najelegantnije Formatiram u aparatu uvijek, ali sa ovom nema uspjeha... Ja sumnjam na UDMA, kartica je 7 a aparat podržava do 6, e sad nisam siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 24, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bocca_bastard je napisao: Nije to. Udma je kontroler a brzinu diktora usko grlo a to je aparat. Znas ono, stavis 100ah aku na juga. Sve ce da radi ali nece biti iskorisceno Šta joj je onda ? Evo šta izbaci kada kopiram, ovo prekinem i ponovim, onda prenese normalno, odakle ovaj fajl od 3gb ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 24, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Boca kralju, promjenio sam kabal i radi normalno, dugujem piće ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 24, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bocca_bastard je napisao: Bez brige bratac, stari trikovi Bratac hvala... Al radi ova kartica, kada malo naćuliš, čuješ fotke kako lete kroz vazduh, sve podaci ispadaju od brzine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 24, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ма најбоље неки читач, ако имаш 3.0 USB улаз у компу узми ту варијанту, још боље и брже. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 24, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Svaler je napisao: Ма најбоље неки читач, ако имаш 3.0 USB улаз у компу узми ту варијанту, још боље и брже. Naručio sam Kingston USB 3.0 High-Speed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 26, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Boca, opet me zeza isti problem, koliko god slika da ima na kartici, ne prenese četiri, ali evo danas stiže čitač pa ću probati sa njim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Januar 26, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zaza i sa čitačem onda definitivno nešto ne valja sa karticom, menjaj je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...