gixxer750/94 726 Napisano Decembar 30, 2017 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,resio sam da prepravljam jednu masinu-poljoprivrednu ne motor, dobro i ne ja nego pravi majstor,e sad nasao sam delove na alibabi,dosta mi je jeftinije nego ovde da ih kupujem,nikad nisam narucivao na taj nacin pa mi je potrebna pomoc ili usluga ako to nekom nije tesko da naruci, cena delova ukupno je 1200 dolara,pa i to me buni dal je bolje narucivati odvojeno ili sve odjednom-pitam zbog carine,e sad ukoliko nadjem te delove na aliexpresu porucio bi odatle-valjda je bolje-ispravite me ako gresim,uglavnom izbacicu linkove veceras kad odem do majstora pa da vidim sta je bolje i kako to poruciti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 30, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Alibaba i aliekspres je ista firma (ako se tako može reći) samo je stvar u tome što alibaba radi "na veliko" ... tj. kod njih je malo toga što možeš naručiti na komad .. sve je na 20-50-100 komada.. pa zato i cijena zna biti vrlo primamljiva .. .. uglavnom, piše ti "min.order", pa ako je na komad, to je super .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Decembar 30, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan da,ko sto strasilo rece,na alibabi je veleprodaja,i koliko sam ja gledao neke stvari,uglavnom je sve na kontainere trgovina,tj ako je nesto sitno i jeftino min order bude 100.000kom,ako su npr agregati za motore min order bude 200kom. uglavnom sve sto sam gledao je na kontainer porudzibna i uvek je vrednost oko 30.000$ jednog manje vise,sta god da porucis... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 30, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pored gore pomenutog objašnjenja treba da imaš u vidu da se u Srbiji plaća carina na sve individualne pakete vrednosti preko 50€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Decembar 30, 2017 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari,kolega izasao u susret moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5856 Napisano Decembar 30, 2017 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto lock, i nas zanima kako ide ta nabavka. Kako se placa-unapred itd. Podeli sa nama informacije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Decembar 31, 2017 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zaista,kolega sa foruma-inace i moj poznanik je rekao da ce on poruciti,vec je to radio pa mi glupo bilo jos da cimam coveka da mi objasnjava postupak. Inace planiram i ja da naucim te zezancije,moj komsija redovno narucuje sa alija-stvarno nas deru ovde, ali ovo je nesto ozbiljnije pa mi je trebala pomoc nekog ko se bas razume a ono sto meni treba nema na aliexpresu samo na alibabi pa mi je to dodatno unelo zabunu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...