Zeljko sd 3 Napisano Decembar 14, 2017 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozrav kolege.jedno pitanje za sve koji imaju iskustva sa zadnjom gumom . Treba se menjati ista na mom ljubimcu pa nebih da napravim gresku jer nije bas mala investicija Ima li neko informaciju koji tip gume u dimenzijama 150/70/17 h69 Ima ojacan sredisnji gazeci deo posto je plan duzih relacija pa je neizbezna voznja na pravcima sto je uzrok velike potrosnje tog srednjeg dela gume.hvala unapred na misljenjima i odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko sd 3 Napisano Decembar 14, 2017 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac i clan porodice.i treba ga obuti kako valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Decembar 14, 2017 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je odgovor na tvoje pitanje Michelin Pilot Road 2ct 2,3 ili4, u prevodu 2 komponente, srednja tvrdja, a bocne mekse, dobra i dugotrajna guma (Licno iskustvo), trenutno su na popustu ako se ne varam, Inace za tvoj motor po manualu ide 160, a za GSXF 600 ide 150! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 14, 2017 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli Angel..Jeste malo skuplja ali vrh.Godinama je vozim...Sport Touring guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko sd 3 Napisano Decembar 15, 2017 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima kolege. Usput po manualu u knjizi pise da su dimenzije za zadnju 150.pa sam se i time vodio u potrazi za istim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Decembar 15, 2017 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Vidi stvarno, a ja bio ubedjen da je 160! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Decembar 16, 2017 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lakše je na tržištu naći 160 zato je uglavnom svi montiraju.Ne pravi nikakav problem sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 16, 2017 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Potrudi se i nadji 150..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...