PECA BMW 1121 Napisano Decembar 11, 2017 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo treba mi neki motor moze i stranac ili bez papira , da ima izmedju 50 i 90 konja , da nije nesto za sta delovi ne postoje prednost vodeno hladjenje 2 ili 4 cilindra . Bitno je da je agregat zdrav , da moze da se upali, provoza, cuje . nije bitno kakve su gume , plocice i tako neke potrosne stvari . u planu je neki projekat sa drugarom pa trazimo nesto , ako ima neko nesto vi nudite ovde . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Decembar 12, 2017 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Malo izlazi iz cene ali mislim da je interesantno, moja bivsa1000f (crna), na njoj je sve kao sa slike isto, sem skinutog kofera, nosac je na njoj. Gume mitas sa garancijom, presle oko 300km, dot 2017, akumulator sa garancijom takodje, registrovana do 6.2018god, 1000eura. Brlja u leru, drugar je stavio flanse od novijeg modela koje su pod drugim uglom pa falsiraju, rad u leru grub... Pali uvek, hladna/vruca... Drugi motor sa slike takodje se prodaje, nova dunlop prednja guma, registrovan do 7.2018, sva tri kofera bagster sediste... Drugar je na njoj doziveo infarkt i na moju veliku zalost preminuo. Motor pri brzini od 60kmh sisao sa puta i pao na levu stranu, slomio se levi kofer, ralica i levi hebli udario u rezervoar. Motor pali i radi necujno, vile i felne prave. On je vlasnik oba motora i ceka se ostavinski postupak, 1000eura cena, (2400e je u Zrenjaninu ove godine placen noviji cbr kog je vozio prilikom nesrece). Supruga je naslednik i u njeno ime ovo pisem. Mozda vama ili nekom od vasih prijatelja bude primamljivo. Pozdrav Nenad. P.S. Crveno bela verovatno moze i u delovima, morao bih da pitam, oba motora registrovana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 12, 2017 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan mnogo mi teski i jaki ti agregati . mada ako ne smislim nista drugo i to ce doci u obzir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Decembar 12, 2017 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 100 konja je crna, 136 sarena Honda... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 29, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Пецо, шта те спопало? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...