gixxer750/94 770 Napisano Jul 16 Zainteresovan, 352 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan postavih u temi tdm, aj i ovde da probam, zasto su pirelli st 160 60 17 14000din na motogume. rs, autogumers, jel stariji dot posto na mejl ne odgovaraju, ove st su mi bile super al ovo leto dosta gradske voznje i vec su počele da postaju kockaste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5718 Napisano Jul 16 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo Michelin Anakee Adventure sa motogume.rs po nižoj ceni nego na ostalim mestima i očekivao sam da dobijem stariji dot, a to se i desilo - stigao mi je dot 2022. S obzirom na moju i km koju prelazim godišnje, siguran sam da će doći na zamenu pre nego što sama guma zbog starosti bude morala da se menja, pa mi taj stariji dot nije problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 770 Napisano Jul 16 Zainteresovan, 352 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan meni su malopre odgovorili, garantuju da dot nije stariji od 2 god ali ne znaju tacno koji je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1034 Napisano Jul 16 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, gixxer750/94 said: postavih u temi tdm, aj i ovde da probam, zasto su pirelli st 160 60 17 14000din na motogume. rs, autogumers, jel stariji dot posto na mejl ne odgovaraju, ove st su mi bile super al ovo leto dosta gradske voznje i vec su počele da postaju kockaste Ja sam poslao mail isto u vezi Pirelli Scorpion Rally STR, potpuno identicne dve gume, a razlicita cena. Odgovorili su odmah da je jedna guma iz uvoza pa je veca cena zbog transporta. Neke su na stanju od pre ali ok dot, 2 godine stara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 770 Napisano Jul 16 Zainteresovan, 352 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam st, ali nesto je ove godine od kada idem na posao motorom bas postala kockasta, videh i mitas touring force na eplaneti ok je cena, doduše nemam pojma kakva je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5718 Napisano Jul 16 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, gixxer750/94 said: meni su malopre odgovorili, garantuju da dot nije stariji od 2 god ali ne znaju tacno koji je Ma to im piše i u opštim uslovima, ali koja god nedelja da je u pitanju, 2022. je bila pre više od dve godine. Svakako je cena bila niža, pa neću da se bunim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7434 Napisano Jul 16 Drug član, 2078 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije to uopste strasno wow , stara guma 2 god... Ako se dobro secam, iz nekog SAT-a , sve je u redu dok se kupuje guma do 4,5 god starosti 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1962 Napisano Jul 16 Drug član, 1246 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam da mi stignu gume, porucene jos u petak. Ni traga ni glasa od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 770 Napisano Jul 16 Zainteresovan, 352 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Pa nije to uopste strasno wow , stara guma 2 god... Ako se dobro secam, iz nekog SAT-a , sve je u redu dok se kupuje guma do 4,5 god starosti ma ja se iscimao jer ima na sajtu neka guma oko 4000 din i pise dot 2014,pomislio sam da nije i ova tko nesto, inace 2god barem meni je nista, sad sam moju opravio, na 3 kompresora drugačije pokazuje, na kraju sam nasao siguran pa sam i njega proveravao, sad je druga prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7434 Napisano Jul 16 Drug član, 2078 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sad proverio i ja. Na autogume preko kompa i preko moba - razlika u ceni od 8-10.000 din! Neverovatno . Kad sam na kompu video road 6 gt od 30.380 din ,zadnja , u dimenziji 190/50 -17 ... Rekoh ,neces ga majci... Medjutim.. Posle udjem na mob , tamo 20k din zadnja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3061 Napisano Jul 16 ODUSTO OD DIJETE, 2833 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ova četiri modela guma su i moj top izbor. Uskoro menjam i najverovatnije Roadsmart IV ili T32. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7434 Napisano Jul 16 Drug član, 2078 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, ZEMZEM je napisao: Ova četiri modela guma su i moj top izbor. Uskoro menjam i najverovatnije Roadsmart IV ili T32. ipak ne provaljujem pravilo. na mom kompu i na mom mobilnom - 6gt je 30.830 din kod zene na mob i kod klinca na mob - 23.600 i ja se tripujem oko tih T32 , nisam terao nikad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7434 Napisano Jul 16 Drug član, 2078 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM - okreni , obrni ...evo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 856 Napisano Jul 16 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan A prc, aj mu ti veruj ako smes. Eo, za mitac kaze da je mozda cak i bolji od T32 A pre nego sto sam ga pitao za Mitac, preporucio je i meni te iste gume za cbf-a 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7434 Napisano Jul 16 Drug član, 2078 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan a sta si mu zadao , prednost Mitasa u odnosu na sta ? u odnosu na kineza plasticnog. gledaj i odakle uzima podatke ponekad.. zasto nije izbacio mitas kao ponudu za tvoj bajk ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 57 Napisano Jul 16 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice razlike u ceni, mozda utice prethodna pretraga na sve pa dize cene, kao kad trazis avio karte pa sto vise gledas cene sve vece pricam za sve to sto ima onlajn prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 856 Napisano Jul 16 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao me je da li vise vozim sam ili sa saputnikom, i da li mi je prioritet udobnost, trajnost ili sportskija voznja. Pa mu rekoh da uglavnom vozim sam i da mi je bitnija trajnost ako ne zrtvuje previse na drzanju u krivini. Onda sam mu bacio kosku za mitaca pa je razmisljao 6 sekundi sta da napise . Na prethodnom CBF-u sam imao Pirelli Angel ST pa kad su se potrosile stavio Mitas TF. Nisam bas ni ja previse mogao da se opustim s tom gumom, moram priznati. Subjektivni osecaj mi je bio da drzi losije od Pirellija jbg. Ne kazem da je generalno losa, ali ne bih je sad stavio. Na ovom motoru su mi Pilot Road 5 cini mi se, i iako su matore (2018. god) bas dobro drze. Kontam da probam Angel GT ili GT II sad. Ova T32 mi ima neku cudnu saru, deluje mi kao da ne moze nesto puno da predje, mada nisam pretrazivao neke testove. A sto se razlike u ceni tice na kompu i telefonu, kod mene je razlika oko 2 hiljade din. Jeftinije mi izadje na kompu. Jeste cudno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7434 Napisano Jul 16 Drug član, 2078 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jedan mali japanac je upravo izvrsio harakiri... drzi mac prislonjen na grudi i misli se "ooo , ovi srbi pitaju vestacku inteligenciju za gume na motoru" sledeca scena-proboden 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12995 Napisano Jul 16 Ne silazi, 2968 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan A što ne pitate taj čat džpt zašto je tolika razlika u ceni na fonu i kompu ? 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7434 Napisano Jul 16 (promenjeno) Drug član, 2078 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Blaza je napisao: A što ne pitate taj čat džpt zašto je tolika razlika u ceni na fonu i kompu ? Za neke gume je razlika po 2,3000 din , ali konkretno za road 6 gt je skoro 8000 Jedino logicno objasnjenje su cookies , ne vidim drugi razlog. Vidis koliko im ne sajt retardiran, ne mozes nalog da napravis Promenio Jul 16 član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12995 Napisano Jul 16 Ne silazi, 2968 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam malo skeptik za taj čat sa kompom. Nije tema za to. Svima je zanimljivo da nešto pitaju, verujem i da pomaže, ali... Terminator je to !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3478 Napisano Jul 16 Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čhat botovi pa i "svemoćni" chat GPT su "samo" nabudžene baze tekstova na internetu, a na internetu piše svašta, pa i ovo što mi pišemo ovde. Ima kratka horor priča u vezi s tim: Otišao sam u mračnu šumu da pričam s nevidljivim sveznajućim bićem koje govori s hiljadu glasova, odgovara na sva pitanja i ne traži za uzvrat ništa. Kad sam postavio svoje pitanje i dobio odgovor, pozdravio sam se i krenuo kući, a u odgovoru sam čuo hiljadu i jedan glas...Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14751 Napisano Jul 16 Integrisan, 7930 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ChatGPT ko ruski Stalker. Inače, od novih sportouring guma, nema ni jedna loša. Čak šta više nekad treba gledati i stariji model kad je cena znatno povoljnija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7434 Napisano Jul 16 Drug član, 2078 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ove iz tabele su razlika soma dva gore dole izmedju brendova... Ako je tako, a tako je , 99% ostajem na road 6 gt... Mozda bih probao T32 ali mi nesto ruzna sara... Jedinu razliku u ceni pravi mitas TF , znatno jeftiniji... I ova dimeznija moja zadnja nesto retardirana /50 , a uglavnom se nalazi /55.. ima , nije da nema , ali ona dize cenu isto 20,30e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1234 Napisano Jul 17 (promenjeno) Zainteresovan, 814 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na tdm stavio angel gt... made in PRC! Na online kupovini ne mozete da proverite odakle je Ali je bila jeftinija... Promenio Jul 17 član salem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...