Sale_XT 981 Napisano Decembar 11, 2017 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Imam vec duze vreme u planu da kupim Nikon AF-S DX Nikkor 35 mm f 1.8 G Da li bi se neko rastavio od svog Vidim da ih malo ima na oglasima....ima par oglasa,ali stari i svi su prodati Kod nas ima u win win za 205 e,a inace su 180 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Decembar 11, 2017 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Imam potpuno nov, samo proban Nikon AF-S DX Nikkor 35 mm f 1,8 G. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 981 Napisano Decembar 11, 2017 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan #Boca zar nije 1.4 za full frame?axaxa sad vidim cenu 1500 $ #barezi posalji mi cenu,ili ovde ili u pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Decembar 12, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi za sta vi koristite 35mm, ja ga imam ali nekako mi nikad nije situacija za njega ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Decembar 13, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Fotke se uvek rade u sirovom formatu pa ih posle sredjujes kako hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Decembar 13, 2017 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Nemanja_Denke said: Ja ga koristim za sve. U zadnje 4 godine 95% vremena mi je 35 mm na telu. U početku mi je bilo malo čudno, nedostajao mi je zoom, ali posle sam se navikao i sad baš retko promenim objektiv, samo kad npr. radim neke bitne portrete pa uzmem 85 mm ili nešto slično. Ja sam na 35 prešao sa kit objektiva 18-55 i nisam mogao da verujem koliko je oštriji i koliko manje svetla mu je potrebno. Isti slučaj, više ga ne skidam, taman mi je za sve. Vidno polje tog objektiva je jako slično našem i sve izgleda dobro i prirodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3354 Napisano Decembar 13, 2017 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam fotograf ali nekoliko ortaka koji jesu, pa sam čuo foru na konto kupovine i obnavljanja opreme: - Kako fotograf postane milioner? (ako je prethodno bio milijarder) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 981 Napisano Decembar 13, 2017 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga i zelim zbog low light fotkanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Decembar 13, 2017 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, aca bre said: Fotke se uvek rade u sirovom formatu pa ih posle sredjujes kako hoces Poenta je da se fotke ne sredjuju ili sto manje sredjuju. Kad fotkas sa pricom opalim, pa cu posle sredjivati satima nikad ne naucis da fotkas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Decembar 14, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za to da se slike sto manje diraju bilo kakvim programima ali svakako je to nesto sto se mora odraditi ako hoces da ti raw slika lici na nesto. A retki su momenti da iz prve ispadne savrsena. Mada nekad delovi slika kod nedovoljno dobrih fotki mogu se izkoristiti i postati prava umetnicka dela. Samo je potrebna vizija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...