Borkosan 619 Napisano Januar 10, 2018 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se samo kako je ovakav racun prosao na carini. Nekad zakeraju kad se ne vidi dobro ili neka druga sitnica a ovo je proslo...Samo budi uporan i neka ti pridavac resi problem.Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Januar 10, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Janko, a da ti lepo napišeš Švajcarcima jedan mail. Objasni situaciju i zamoli da ti pošalju ispravan račun. Koliko vidim to su ovi: http://www.yamaha-center-kriens.ch/de/kontakt-kontaktieren-sie-uns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 10, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, mradomir je napisao: Janko, a da ti lepo napišeš Švajcarcima jedan mail. Objasni situaciju i zamoli da ti pošalju ispravan račun. Koliko vidim to su ovi: http://www.yamaha-center-kriens.ch/de/kontakt-kontaktieren-sie-uns hvala pokusacu malo sam slab sa engleskim DA L NEKO MOZE DA MI POMOGNE DA NEPISEMO PAR REČI STA MI TREBA BICU JAKO ZAHVALAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Januar 10, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, demro.st said: hvala pokusacu malo sam slab sa engleskim Ako treba neka pomoć oko prevođenja na Engleski mogu pomoći. Samo mislim da je bolje da nađeš nekog ko zna Nemački. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 10, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, mradomir je napisao: Ako treba neka pomoć oko prevođenja na Engleski mogu pomoći. Samo mislim da je bolje da nađeš nekog ko zna Nemački. neznam nikog jgb,,aj napisi na engleskom,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Januar 10, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Oteras lepo motor kod coveka od koga si ga kupio,das mu svu tu papirologiju i kazes lepo izvoli majstore registruj mi ti ovaj motor na domace talice.Uvoze i drugi ljudi motore pa uredno srede papirologiju,ide na ime kupca tako se to radi.Ali opet izvini druze na zamerci ali sam si na to pristao,ostaje ti da probas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 10, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kakva zajebancija..Mislim da pisanje mail-a toj garaži nema svrhe jer ako su imalo normalna ustanova oni račun ili kopiju računa mogu dati samo kupcu koji stoji na računu. A ako se ne varam to je taj sto je tebi prodao jel da? Najbolje i najbrže rešenje je da ih on nazove i pita ih da mu proslede na mail neki pravi račun. Mada mi je to čudno jer pretpostavljam da je i taj kupac od koga si ti kupio ovo isto mogao da smisli a ipak nije i odabrao je opciju da vidi nešto kad ode za mesec dana tamo..Uhh, kakvo sranje..a ja danas se iznervirao sto sam saznao da ću dobiti tablicu sa duplikat kodom na njoj, jer se vodi kao da je stara tablica izgubljena iako sam je uredno vratio kad sam izvozio motor..Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Januar 11, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto si ovako nadrljao Nazalost mislim da je Sava u pravu. Taj prodavac u Svajcarskoj ce verovatno da te ignorise. Ako se ipak odlucis na slanje email-a mogu da ga prevedem na talijanski; iako verujem da bi komunikacija sa njima na nemackom bila najefikasnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 11, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan e ima boga malo moljakanja malo lepih reči bez nervoze,,malo milka cokolada i evo rezultata,,,sve je ok tablica je na motoru hvala svim ucesnicima i diskusiji hvala na savetima pozdravlja vas Janko 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 11, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Janko!!! U zdravlju da vozis i sto pre zaboravis ove peripetije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 11, 2018 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan bravo kolega lovac ,najvaznije je da se dobro zavrsilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6097 Napisano Januar 11, 2018 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sto nas lozis, idi u persun. Koliko te nakraju izaslo para sve ukupno, bez uracunatog iznosa za nervozu i strah. A onaj racun, stvaro me cudi i carinu kako je prosao..Mogao si nabaviti bilo kakav krsten racun, ili pitati ovde dal je sve ok sa papirima. sad period privikavaja, i sa srecom da ga vozis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 11, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan E fala Bogu da se dobro završilo.... kroz šta sve čovek mora da prodje.... Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Januar 11, 2018 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, u zdravlju se vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 11, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, demro.st je napisao: e ima boga malo moljakanja malo lepih reči bez nervoze,,malo milka cokolada i evo rezultata,,,sve je ok tablica je na motoru hvala svim ucesnicima i diskusiji hvala na savetima pozdravlja vas Janko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 11, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, hard_rock je napisao: Svaka cast Janko!!! U zdravlju da vozis i sto pre zaboravis ove peripetije. hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 11, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, dragan d je napisao: E fala Bogu da se dobro završilo.... kroz šta sve čovek mora da prodje.... Bravo sad znam sta treba i kako treba ako neko kupuje motor iz inostranstva ,,racun mora biti napisan ko svet masinom ili stampacem na kompu,,, pozdrav mislim na racun u inostranstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 11, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, slave74 je napisao: Sto nas lozis, idi u persun. Koliko te nakraju izaslo para sve ukupno, bez uracunatog iznosa za nervozu i strah. A onaj racun, stvaro me cudi i carinu kako je prosao..Mogao si nabaviti bilo kakav krsten racun, ili pitati ovde dal je sve ok sa papirima. sad period privikavaja, i sa srecom da ga vozis.. hvala pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Januar 11, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Bahate salteruse! Svet bi prevrnule za 2l coca cole, 200g kafe i 300g milke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 11, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je kad ima takvih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Januar 11, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čim otopli moramo ovo zaliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Januar 11, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svima nam laknulo, sa srecom se vozio i u zdravlju ga prodao (svi znamo da hoces). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 11, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Janko, pravis sarme za prvi lepsi vikend da dodjemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 11, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom neka je...! Da se sad lepo navozaš sa njom!... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 12, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, bas sam se obradovao kao da je nešto moje lično bilo. Neka te dobro služi dalje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...