feniks 1917 Napisano Decembar 11, 2017 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bave se oni raznim temema. Ako niste zainteresovani za pčelarstvo krenite od 8-og minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14992 Napisano Decembar 11, 2017 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, feniks je napisao: Bave se oni raznim temema. Drago mi je da sam pogresio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1917 Napisano Decembar 11, 2017 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pogrešio. Jednostavno, ne možemo znati sve. U jednoj epizodi javne odbrane iz 2010. su nas prikazali kao potencijalno opasne po druge učesnike u saobraćaju. Pa je bilo reakcija na istu. U emisiji, vozači teretnih vozila, objašnjavaju kako su ugroženi u saobraćaju od strane motocikala (vozilo teško nekoliko tona vs vozilo teško 200 kg)... Predrasude nastaju iz straha i kao pokušaj da se čovek zaštiti. To je zapravo skeptičan stav, koji dovodi do neprijateljskog postavljanja prema suprotnoj strani. Ta strana reaguje odbranom i tako najčešće nastane konflikt. Kako bi razbio predrasude, čovek mora upoznati drugu stranu. Bliskost, razgovor i približavanje drugoj osobi menja stav o njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Decembar 11, 2017 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Joj voditeljka da hoće jednu lijepu riječ reći za nas, bolje već sve besjede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 11, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ponosan otac je objavio tekst svog sina i popljuvali ste ga, ne mogu da vjerujem. Moglo se i na ljepši način ukazati da način izražavanja/pisanja treba da se unaprijedi ako to neko smatra.Moglo se možda cak i prećutati ili drugačije reci, ali..kolege Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Decembar 12, 2017 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Sasac svaka ti cast sto si tako odgajio sina,a i njemu moje pohvale za rad,kako god ga karakterisali veliki kriticari,meni se svidja,a oni najmudriji kriticari,kako zbore,tako i voze 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...