Student 764 Napisano Decembar 3, 2017 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Samsung Galaxy S5 NEO. Star godinu dana,u odlicnom stanju bez tragova koriscenja. Sim free,16GB, tamno sivi, originalna kutija,slusalice,punjac, dve silikonske i jedna kozna preklopna futrola. Mene je sluzio bez i jedne greske. Cena 110e Milos 0642018453 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Decembar 4, 2017 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nakon 2 god i dalje pisem sa takvog telefona. Odlican aparat. Nikad nikakva greska/zapucavanje i slicno. Prvi sa kojim sam zadovoljan nakon mnoooogo smarth phonea (mislim da sam ih saranio 14)! Srecna prodaja! I da, baterija mi drzi dan-noc-dan. Svaku drugu noc na punjenje , sto je meni bitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Decembar 5, 2017 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Srecno Prasinaru 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...