pashutin 162 Napisano Novembar 27, 2017 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, na skuteru Honda Jazz 2003, mi ne radi kazaljka brzinomera, dok ocitavanje predjene kilometraze radi normalno.Otvarao sam sat i primetio sam da je otisla ona mala oprugica koja u sustini obavlja taj posao, tj samo landara na sve strane.Nisam dalje nista dirao da ne bih ostao i bez merenja predjenih kilometara i potreban mi je servis koji ovo moze da resi, jer ih na netu ne mogu naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Novembar 27, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.servisstevcevic.co.rs/Ovo je ono što sam uspeo da izrovarim na netu. Klikni na servis i videćeš da se bave i popravkim brzinomera. A pozovi da pitaš svakako. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 27, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan GRADA Ruzveltova 36 11060 Beograd - Palilula Srbija A i bajker je, a imas i polovne opreme kod njega, a i radi odlicno sajle.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Novembar 27, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da i Grada, skroz zaboravih da on radi to. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano April 4, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Da ozivim temu i pomognem ljudima koji su u sličnom problemu. Posto niko nije bio zainteresovan da preuzme sat na opravku resio sam brzinomer tj zalemio sam oprugicu za osovinu ali se problem dalje odrazavao u tome da brzina nije bila kalibrisana pa sam u stalnom cackanju to sve nekako i zeznuo i vratio na pocetno stanje. Na kraju problem resem tako sto sam u oglasima naleteo na identican sat i kupio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...