grn 5 Napisano Novembar 26, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri, interesuje me da nema medju nama neko ko izdaje apartman, sobu ili nesto slicno za novu godinu na Zlatiboru? Ima mali milion oglasa na internetu ali niko ne izdaje na 1-2 nocenja, zbog posla ne mogu da budem vise dana... Smestaj za 2 osobe (par). Svi komentari su dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Novembar 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam prijatelja koji izdaje, mogu da pitam. Imaš samo jedan uslov. Ukoliko bude mesta, dođete motorom Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Novembar 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ga, nema slobodan apartman. . . BzvzSent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 26, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ух, имам слично питање па мислим да је ок питати овде, да не отварам нову тему. Надам се да покретач неће замерити...Јел има неко (или има контакт и препоруку) да издаје кућу на пар дана уочи нове године? За 6-8 особа од прилике. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Novembar 26, 2017 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 0611426625 Bojan. Ima kucu na Zlatiboru, koju izdaje.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grn 5 Napisano Novembar 27, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto ljudi misle da ce izdati smestaje na neki duzi period, jedino tamo par dana pred ng da okrenem opet pa mozda ostane nesto slobodno, a onda ce mozda izdati i na 2 nocenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 27, 2017 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima apartman na tri-cetri dana, od 30.12 do 02.01 recimo sve sto sam zvao traze od 60e pa do 100 po nocenju.Malo mi mnogo za Zlatibor !? inace se u sezoni smestaj krece izmedju 25 i 30 evrova. Sto je za N.G. ovako skupo neznam?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 27, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima apartman na tri-cetri dana, od 30.12 do 02.01 recimo sve sto sam zvao traze od 60e pa do 100 po nocenju.Malo mi mnogo za Zlatibor !? inace se u sezoni smestaj krece izmedju 25 i 30 evrova. Sto je za N.G. ovako skupo neznam?!По ноћењу? Па моји темеринчани плаћају за 5 ноћења по 50-70е годинама уназад. Добро додуше, мислим да годинама иду На исти смештај па им је резервисано од године до године Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 27, 2017 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Svaler je napisao: По ноћењу? Па моји темеринчани плаћају за 5 ноћења по 50-70е годинама уназад. Добро додуше, мислим да годинама иду На исти смештај па им је резервисано од године до године da,da po nocenju ,bez obroka...i to kod ljudi gde idem za vreme zimskog ili letnjeg raspusta,godinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 27, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan То је прескупо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Novembar 27, 2017 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, a opet puno k'o oko.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 27, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, a opet puno k'o oko.Послато са SM-J730F уз помоћ ТапатокаКао што рече, моји познаници - омладина, плаћају по 50-70е за 5 ноћења, а не ноћење, и то је ок. Зато и јесте пуно ко око.Али већ што колега рече 60-100 по ноћењу је не много, него превише.Наравно, зависи од смештаја и стандарда Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 27, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Banuh jednom prilikom (porodično)negde krajem septembra na Zlatibor i kaže mi drugarica ‘mona, the place to be!’ I ja pravo na recepciju Mone. Kaže ljubazna devojka sa druge strane šaltera, izvinjavamo se ali bas smo puni, neki seminar doktora ili slično. imamo samo još 2 apartmana, zaboravio sam im ime, ali nešto tipa executive. Cenu mi reče u dinarima i ja preracunah na brinu da je to daleko više od 250 po noći a mi planirali nekoliko dana. Na godišnjem nisam neki koji gleda da prodje sto jeftinije ali znam da bih morao da slažem ženu za cenu ili bi me odrobijala pa mi je to poslužilo odmah i kao razlog sa se zahvalim ljubaznoj recepcionistkinji Supruga mi je se snebivala još pola h posle momenta kad sam joj saopstio cenu, medjutim dešava se da na svaka vrata koja smo zakucali se nama izvinu da nemaju mesta. Mona nas je proklela Na kraju, sreća u nesreći, nadjosmo smeštaj u klubu Satelit po nekoj skromnoj ceni od 60e (sa doručkom). Jako sam bio zadovoljan smestajem i za svaku preporuku je. Mali hotel ali sa dušom i sa dosta ukusa sredjen. U sklopu je i bazen sa slanom vodom kao i spa centar. Ni Marijanu sa recepcije Satelita nikad neću zaboraviti. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grn 5 Napisano Novembar 28, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, miskomi said: I mene zanima apartman na tri-cetri dana, od 30.12 do 02.01 recimo sve sto sam zvao traze od 60e pa do 100 po nocenju.Malo mi mnogo za Zlatibor !? inace se u sezoni smestaj krece izmedju 25 i 30 evrova. Sto je za N.G. ovako skupo neznam?! 0646628349 Zeljko Jelicic On covek izdaje apartaman sasvim pristojan, ja sam isao kod njega 2 zimovanja za redom, i slobodan mu je apartamn za novu godinu (bar je bio pre 3 dana) 30 e za noc, mozda i 25 Problem je sto covek nece da izda apartman na 2 nocenja a sve preko meni ne odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 29, 2017 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 11/28/2017 at 2:02, grn je napisao: 0646628349 Zeljko Jelicic On covek izdaje apartaman sasvim pristojan, ja sam isao kod njega 2 zimovanja za redom, i slobodan mu je apartamn za novu godinu (bar je bio pre 3 dana) 30 e za noc, mozda i 25 Problem je sto covek nece da izda apartman na 2 nocenja a sve preko meni ne odgovara... zvao sam ga,trazi 60evrova za noc i minimum cetri nocenja.Hvala u svakom slucaju ali trazim dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Novembar 29, 2017 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 60e za noc........jbt kako se ljudi frljaju sa cenama pa to je strasno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 29, 2017 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ide i do 100 za noc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grn 5 Napisano Novembar 29, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, miskomi said: zvao sam ga,trazi 60evrova za noc i minimum cetri nocenja.Hvala u svakom slucaju ali trazim dalje... katastrofa, meni pre 5 dana trazio 30e i rekao ako cu 5 dana moze i zz 25...:/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nbg naked 6 Napisano Novembar 30, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Да ствар буде гора по нас,а боља по њих,они ће утопити апартмане по тој цени...наћи ће то своје купце. А и нова година је,ту је најбољи провод,а често и фали капацитета....сви би на Златибор.Ко у лето,у Будву... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Novembar 30, 2017 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Ahaha ko to hoće na Zlatibor u onu seljanu... trenerke, stomaci, parfemi, urbanistički horor u srcu Zlatibora Mega kazino i kurvarnik "Alibi" između drvenih kućica sa suvenirima :-/ Zaobiđite kilometrima, obrišite Zlatibor iz planova i iz mozga... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 30, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ај кад обучем нову тренерку и ставим фалш парфем и Бог да ме види у срцу урбаног Златибора.Најјачи ми ови што хејтују цео свет, ево нисам знао да им смета поред свега чак и то што људи користе парфеме. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Novembar 30, 2017 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Svaler said: Најјачи ми ови што хејтују цео свет, ево нисам знао да им смета поред свега чак и то што људи користе парфеме. "staviti (parfema) toliko da ga oseti samo onaj kome dopustite da vas poljubi" Koko Šanel 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 30, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kurvarluka ima i van tog Zlatibora.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 30, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Kurvarluka ima i van tog Zlatibora....Нема, шта причаш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 57 Napisano Novembar 30, 2017 U prolazu, 61 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki GSF 600S Prijavi odgovor kao problematičan Kao neko ko se rodio na toj planini pa i odrastao, moram da primetim da ljudi mesaju dve stvari. Zlatibor o kome pricamo ovde je grad voleli to ili ne i ima sve odlike jednog. U centru su sada kazini, butici raznih brendova itd. Dok ima ljudi kojima je gust da kazu da su bili na zl po toj i toj ceni bice i apartmana po tim cenama. Mozda bih to nazvao i malogradjanstinom ali nije nuzno tako, ima tu raznih cena i raznih razloga. A planina Zlatibor je i dalje tu i njene lepote se ne obilaze za tri dana oko Nove Godine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...