Andreja 1330 Napisano Januar 27, 2018 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Biker-Boy, ti si zaboravio kako VFR ide VFR-a posedovao, vozio više komada TDM-a, ma ne mogu da se porede. Čak ni inicijalno ubrzanje nije jače na TDM-u, makar iz mog ugla. Što se tiče ležanja na putu, pojave... Dva sveta. TDM je više penzoski motor. Dobro, ni VFR nije R mašina ali daleko je uzbudljiviji od TDM-a. Painkiller, pa ne moraš da ubrzavaš naglo niti da voziš brzo, ne vidim problem... Zagine se i sa 50ccm kad ne znaš šta radiš. Da je moj, skinuo bih mu Motul nalepnicu, nalepnicu sa prednje viljuške i trakice na felnama, tako dobija čistiji i fabričkiji izgled. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam TDM-a, žena nije samnom htela da priča 2 dana pošto sam ga prodao. Njoj je to bio motor za nas dvoje, sa 3 kofera, gde se uspravno sedi, potezanje umereno, (moja) krajnja brzina na tom motoru je bila 160, jer preko 120 već počinje da troškara ulje i nisam hteo da ga peglam puno, da ne bi morao nakon svake vožnje da stajem i proveravam nivo ulja. Sa ovim VFR-om, granica krajnje brzine se pomera na 220 (toliko sam ga ja najviše vozio do sada), položaj sedenja i vozača i suvozača je dosta agresivnije u odnosu na TDM, ubrzanje V4 agregata je sumanuto, ko je vozio V4 zna o čemu pričam...sve je to ono što mojoj ženi smeta, tj. ona to ne voli. Ima tu malo i inata kod nje (neće da mi oprosti prodaju TDM-a nikako ), pa šta god ja da kažem i uradim, ipak je neću potpuno ubediti da je VFR ok za nas. Motor koji želim da kupim posle ovog VFR-a je jedan koji sam već imao i on mnogo više odgovara mojoj gospođi, uspravno se sedi, potezanje je umereno, putna brzina je oko 100-120, poseduje i kofer pozadi da se žena može nasloniti, a i cena motora je takva da se uklapamo u budžet... win-win kombinacija, samo da ga se dočepam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Januar 28, 2018 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam citao opis motora i koliko se izvinjavas za cenu, mislio sam da ce me sacekati jedno 3000 evra na kraju oglasa. Cena nije toliko strasna i ja se na tvom mestu ne bih toliko ogradjivao. Ljudi za farbane transalpe iz 87 traze po 1200 evra i prodaju ih... Ono za sta definitivno treba da se izvinis i nama ovde (posto je prizor uznemirujuc) i potencijalnom kupcu je izgled tog kako ga zoves Sebring topa, pa jos na sve selna od otprilike Lade Nive na njemu. Odvratno. Nadam se da imas original izduv i da ces se vratiti razumu i estetici i staviti to nazad, a ovaj Sebring mozes umesto kamena za kupus da koristis. Sa srecom prodaja, motor je u ekstra stanju i verujem da ima kupca u tom cenovnom rangu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Jelenko Vilotic je napisao: Dok sam citao opis motora i koliko se izvinjavas za cenu, mislio sam da ce me sacekati jedno 3000 evra na kraju oglasa. Cena nije toliko strasna i ja se na tvom mestu ne bih toliko ogradjivao. Ljudi za farbane transalpe iz 87 traze po 1200 evra i prodaju ih... Ono za sta definitivno treba da se izvinis i nama ovde (posto je prizor uznemirujuc) i potencijalnom kupcu je izgled tog kako ga zoves Sebring topa, pa jos na sve selna od otprilike Lade Nive na njemu. Odvratno. Nadam se da imas original izduv i da ces se vratiti razumu i estetici i staviti to nazad, a ovaj Sebring mozes umesto kamena za kupus da koristis. Sa srecom prodaja, motor je u ekstra stanju i verujem da ima kupca u tom cenovnom rangu. Sebring top je skinut i prodat. Vraćen je originalni top (kao što se i vidi na poslednjim fotografijama). Bez brige, kolega, motor je i dalje u fabričkom izdanju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 28, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan ...morao sam opet off, sorry... Nije zeni do ubrzanja i brzine, na ovu crvenu sexy spravu bacaju okce mlada zenska grla koja bi isturile malo guzu... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8337 Napisano Januar 28, 2018 Solo Rider, 3195 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pohvala mnogo,a kupca ni na vidiku. Jel' bilo nekih reakcija?? Možda je trebalo sačekati proleće kad kreće "nervoza", možda treba da neko da barem da neku kontra ponudu pa kud puklo da puklo, bez ljutnje. Meni je tako promakao jedan skuter jer me je bilo sramota da ponudim toliko para, a posle čuo da je otiš'o za manje nego što sam nudio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, BaneVuk58 je napisao: Pohvala mnogo,a kupca ni na vidiku. Jel' bilo nekih reakcija?? Možda je trebalo sačekati proleće kad kreće "nervoza", možda treba da neko da barem da neku kontra ponudu pa kud puklo da puklo, bez ljutnje. Meni je tako promakao jedan skuter jer me je bilo sramota da ponudim toliko para, a posle čuo da je otiš'o za manje nego što sam nudio. Ja sam već poprilično spustio cenu sa početne... Verujem da ljudi nemaju para, ali isto tako verujem da onaj ko želi motor da uopšte ne razmišlja o ulaganju (osim guma, ali i to ja mogu da rešim, ali onda cena svakako ide gore), da će platiti 1700 evra, i ta cena je formirana SAMO za članove foruma. Na drugim sajtovima cena je 1800 i tamo nije podložna korekciji... Takođe, SAMO članovi foruma dobijaju na poklon pun rezervoar goriva, gde staje 19 litara benzina, a to je još oko 2700 din. Malo li je na ovu krizu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uz sve to, da ponovim da je motor registrovan do Jula, znači kupcu ostaje samo prepis. Gume, po dogovoru sa kupcem, mogu da nabavim po dosta nižim cenama nego bilo gde Eto, pa ko voli, nek' izvoli... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 28, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Svaka roba ima svoju musteriju, samo treba docekati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8337 Napisano Januar 28, 2018 Solo Rider, 3195 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Svaka roba ima svoju musteriju, samo treba docekati. И начекатиПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 28, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Strpljen, spasen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam nešto dobre volje... Evo apsolutno zadnja cena za VFR je 1650 evra. To je to...dalje nema... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3880 Napisano Januar 28, 2018 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, meni. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3880 Napisano Januar 28, 2018 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba nekom RC 24 neka se javi na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ok, meni. Čestitam kolega, nadam se da ćeš uživati u njemu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3880 Napisano Januar 28, 2018 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Savan said: Čestitam kolega, nadam se da ćeš uživati u njemu. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8337 Napisano Januar 28, 2018 Solo Rider, 3195 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Е баш ми је драго. Као сда сам осетио потребу нешто јутрос да кажем мада не волим да коментаришем огласе. Стварно лепа справа. У здрављу се купац возио,а и продавац да купи оно на шта се намерачио. Ето и нека слика нове машине не би било лошеПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za kolegu MOTOM. Hvala svima na podrsci, komentarima i ucestvovanju u temi... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 28, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Hajde , jedva cekamo novu temu "Kupio sam" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 28, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Hajde , jedva cekamo novu temu "Kupio sam" Ред је, није дуго било Да неће опет бити seven-fifty? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 28, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da nije haha. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, hard_rock je napisao: Hajde , jedva cekamo novu temu "Kupio sam" Bice, bice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 28, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Utjerivac je napisao: Svaka roba ima svoju musteriju, samo treba docekati. pa slazem se kad sam ja prodo onu moju staru karabakulu ...ima kupaca samo treba vreme...da se kupac odluci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Svaler je napisao: Ред је, није дуго било Да неће опет бити seven-fifty? Neka bude malo iznenadjenje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 28, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije onaj sto si rekao, mogao si ubaciti neku anketu da se zabavljamo Tipujem na neki gvozdeni naked ili TDM. Eventualno neki tourer tipa gsxf, zzr... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...