ktm600 222 Napisano Novembar 24, 2017 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan U toku je sredjivanje honde dominatora,od prvog do.zadnjeg sarafa,pa me muci jos jedan problem,kad je potuno hladna(odstoji preko noci)prvih 30ak sekundi izbacuje plav dim samo na desni auspuh,kad se zagrije nema apsolutno nista,nikakvog dima. Ja licno.sumnjam na.gumice ventila,mada me buni ,zato sto se ulje salije na.desnu stranu glave kad je motor na nogarici,a izduv desnog auspuha je desno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 24, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Možda ti je desni izduvni ventil malo " pretegnut ", pa njega prvog otvori i zato izbaci dim prvo na desni auspuh. Treba proveriti. Druga mogućnost je da ti je pored gumice istrošena i vođica desnog ventila, pa se tu ulje slije u izduvnu granu ( desnu ), pa dimi dok ne izgori. To ćeš videti kad budeš rasturao motor, pa kad skineš opruge sa tog ventila - dal ventil ima lufta u vođici . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Novembar 24, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Desni auspuh, plavi dim... javlja mi se neki deža vi, da se o ovome već pričalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Novembar 24, 2017 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, drumskalisica je napisao: Možda ti je desni izduvni ventil malo " pretegnut ", pa njega prvog otvori i zato izbaci dim prvo na desni auspuh. Treba proveriti. Druga mogućnost je da ti je pored gumice istrošena i vođica desnog ventila, pa se tu ulje slije u izduvnu granu ( desnu ), pa dimi dok ne izgori. To ćeš videti kad budeš rasturao motor, pa kad skineš opruge sa tog ventila - dal ventil ima lufta u vođici . Uskoro je rasturanje,bice i slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Novembar 24, 2017 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mradomir je napisao: Desni auspuh, plavi dim... javlja mi se neki deža vi, da se o ovome već pričalo Procalo da ,al rijesilo ne,uskoro rasturanje,pa me interesuju mogucnosti zbog cega se desava i na sta da obratim paznju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1361 Napisano Novembar 25, 2017 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Dekompresor je na desnom ventilu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Novembar 27, 2017 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.11.2017. at 17:17, Grnca je napisao: Dekompresor je na desnom ventilu Sta treba da pregledam kod dekompresora,uglavnom ne cuje se da zvecka ili slicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 9, 2018 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @ktm600 Imamo sam slican problem sa dimom i resio sam ga obradom ventila i zamenom gumica ventila, to je kod dominatora cesta pojava. Ako budes uzimao gumice kupi ih oreginal u Honda Delta u Beogradu oko 8e je komad i izaci ce te jeftinije nego zamenske kod preprodavaca. Takodje sam dosta puta prosao kod njih jeftinije za oreginal deo nego kod preprodavaca za zamenski ili je razlika u ceni bila jako mala. Sto se tice dekompresora najbolje da skines service manual i da prodjes kroz njega tamo je lepo opisano kako se proverava sklop. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Januar 11, 2018 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Masina rasklipljena,vodjice,sicovi ,ventili sve dobro,gumice cu zamjeniti,uslajfat ventile i nadam se da ce problem dima dok je hladan rijesiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano Januar 11, 2018 Andragog, 5015 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Karike su ti 56 eura, u 3t racing, org Hondine. Uradi i to i miran si ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Januar 11, 2018 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ali nedimi zagrijan ,apsolutno nimalo,karike su mjenjane prije par godina i nije puno motor vozen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Januar 11, 2018 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan A i kad je potpuno hladan,tj dugo odstoji samo da desni baci dima,da su karike pusio bi na oba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...