muljaz 1878 Napisano Novembar 16, 2017 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam telefon iz naslova, sapce gray, uzet na MTS-u. U kutiji je neotpakovan. Ja bih najradije, ako neko ima isti nov na Telenoru, pa da se menjamo. Moze i prodaja pa da kupim drugi Nisam otvarao telefon da proverim da li je 100% zakljucan da ne umanjujem cenu Mozda i nije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Novembar 16, 2017 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije zakljucan, a i tu kutiju su verovatno otvorili kad su ti ga davali... Stavis, probas... I dalje je nov! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano Novembar 16, 2017 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis? Zatvoren 100%, ne znam da li da probam, ne mogu posle da se raspravljam sa narodom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Novembar 16, 2017 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Zakljucan je na MTS-u, imam isti samo silver. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 359 Napisano Novembar 16, 2017 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan A tvoja cena za iPhone SE 32GB za nas iz zajednice JE ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano Novembar 16, 2017 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 270 evra, ali ja bih bas voleo zamenu zbog izbegavanja diskusije o ceni. Ja nisam u fazonu da nekome spustam cenu zbog nekog ogranicenja, ako to meni vec ne smeta, posebno za telefon. I onako svaki slomim u roku od par meseci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano Novembar 19, 2017 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dekodiram ga iduce nedelje i koristim ga trenutno sa drugom karticom tako da vise nije na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...