kanarinac76 4 Napisano April 17, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki KLE 500 1992. godiste registrovan do 19.07.2008. vlasnik presao 23.000 km 499 cm3 50ks motor je u odlicnom stanju, garažiran montiran nov lonac - custom, prohromski motor se nalazi u Cacku IZUZETAN MOTOR ZA POCETNIKE U MOTO SVETU ! Top case Kappa 35 lit HITNO ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj ludi za kle500 samo sto smo mi u bosni i ne znam kolika je cena, to mi verovatno moramo cariniti. posalji mi pp ako znas nesto o tome i reci mi koliko para da vidimo da li se isplati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano April 17, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena?..I u kakvom su stanju gume? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...