N.F.S. 22074 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne bih znao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 21, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan to je super. siguran sam da ako im nista ne kazes nemaju pojma koji motor ima korman,a koji heblove. samo da se ne vidi da je to neka budzevina. Kako si na hondi resio nosac za kontakt bravu? vidim da ova ploca nema predvidjeno mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 698 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih verovao da oni neznaju koji motor ima korman i koji heblove.Tačno oni znaju kako ti je motor izašao iz fabrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drug, ne diras nista tvoje, ploca ostaje i brava na njoj! Kada heblove skines na stapove usrafis ovu plocu na kojoj je guvernal... Ne moze lakse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 698 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan A kad ti dođe vreme za tehnički pregled za pola sata čak imanje vratiš na fabričko.Tako da se za to ne cimaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 21, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne plasim se mnogo tehnickog to zvuci jos bolje nego sto sam se nadao nastavicemo dogovaranje preko PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14463 Napisano Februar 21, 2020 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Deki Katana je napisao: Ako znas gde sigurno prihvataju, pa da se i ja upustim Tesko da bi neko pravio problem (i znao uopste) dok nema varova, secenja, budzenja ... veci je greh staviti siri korman (kao menjas gabarite) od fabrickog (sto sam i sám uradio) ali kada cujem da cimaju za vizir, neizvesnost je opravdana. jbt, sta je pesnik hteo reci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve jasno!Ako hoce ne mora ukoliko moze da nece... Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14463 Napisano Februar 21, 2020 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan E bas to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 24, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam duzan svima koji su ovo pratili ,finalni rezultat... Hteo sam javno da se zahvalim @N.F.S.koji me je spasio muka istrazivanja koji trougao da nadjem,vec mi povoljno prodao pripremljeno resenje trougla i takodje kolegi @Due koji je pomogao prilikom prepravke nosaca kormana i vizira. "Projekat" je zavrsen odavno,jos pocetkom vanrednog stanja i viskom slobodnog vremena. Rezultatom sam vise nego zadovoljan. Polozaj sedenja je dosta uspravniji,a ono sto najvise utice na osecaj voznje pored udobnosti,je lakoca upravljanja/manevrisanja po gradu. Vibracije su iste ili cak manje na brzinama do 130kmh,preko toga se osecaju gde je recimo preko 180 izrazita vibracija na desnoj strani kormana.Trenutno je korman bez tegova,pa ce postavljanje istih mozda resiti situaciju,mada preko 180 mi ni ne treba jer traje kratko Vetra ima nesto vise nego ranije,ali opet manje nego kod naked motora. Jedino sta bi jos trebalo uraditi je sediste da motor postane potpuno turing Sto se samih radova tice,trougao je stavljen preko fabrickog tako da fabricki nije ni diran. Sajle su morale da se provuku drugom putanjom,kao i kablovi koji su imali dovoljno duzine. Creva za kocnice su morala da se naprave duza i vizir sam morao da usecem po krajevima ,jer kad se mota pun,udara u njega. Imam sve fabricke delove kao i vizir ,koje mogu da vratim bez ikakvih problema i bez modifikacije,jer fabricki trougao nisam ni dirao Izvinjavam se na malom duzem tekstu,trudio sam se da budem detaljan,ako neko jos pozeli da se bavi time... Evo slika zavrsenog proizvoda.. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Jun 24, 2020 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan TojetoVozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...