Djole99 5 Napisano Novembar 10, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Odlucio sam se da kupim suzuki freewind,planiram u skorije vreme da obidjem par. Zanima me da li treba posebno na nesto da obratim paznju? Video sam jednog winda on je farban i ima oko 70000km i zanima me vredili to uzimati jer ima i povecu kilometrazu i farban je,dok je drugi u fabrickom stanju i ima oko 50 000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 10, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Lalo dodji po ovog farbanog,jer dok tu fabriku dovedes u stanje naseg ima iljadu evra da platis... Salim se ja odlican je i ovaj Shoklin,samo je sad pitanje sta ti se vise svidja.Vec ti je Duki objasnio,a evo i svi na forumu znaju da motor nije padao,vec je farban iz cistog boljeg utiska vlasniku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Novembar 10, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Iz licnog iskustva ti kazem da je kilometraza nebitna..Gledao sam gs sa 33000km bio je u ocajnom stanju,a moj sam kupio sa nekih 73000km i super je.Poz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole99 5 Napisano Novembar 10, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, sashac je napisao: Lalo dodji po ovog farbanog,jer dok tu fabriku dovedes u stanje naseg ima iljadu evra da platis... Salim se ja odlican je i ovaj Shoklin,samo je sad pitanje sta ti se vise svidja.Vec ti je Duki objasnio,a evo i svi na forumu znaju da motor nije padao,vec je farban iz cistog boljeg utiska vlasniku... Docu sigurno da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9938 Napisano Novembar 10, 2017 Drug član, 3331 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Moj je krš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 11, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, shoyyka je napisao: Moj je krš! Hahah, šta ti je kolegijalnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...