ZooM 8 Napisano Novembar 8, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Postovana gospodo, Vozim yamahu diversion 600cc, 1995 Zadnji amortizer je u jako losem stanju, posto ne mogu naci orihinalni polovan odgovarali neki drugi za moju masinu ili ako se moze moj reparirati i ko to radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 573 Napisano Novembar 8, 2017 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj kolegu @Djunta,on je strucnjak za amortizere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Novembar 9, 2017 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti čitava tema o zameni za zadnji amortizer na diverziji... http://www.xjrider.com/viewtopic.php?f=127&t=11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Novembar 11, 2017 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan On 11/8/2017 at 22:56, coko je napisao: Kontaktiraj kolegu @Djunta,on je strucnjak za amortizere. Hvala na preporuci. U Luisu ima dosta dobra ponuda amortizera za +/- 150€ i koliko vidim svaki ima bar podešavanje rebaunda dok dosta serijskih nema a smatram to vrlo bitnim, dobije se i nova opruga kao i lepa spoljašnost, tako da preporučujem kupovinu umesto reparacije, pogotovu ako je sama osovina oštećena. Podsećam na fabrička uputstva u vezi održavanja počevši od Ohlinsa, servisi se rade na 30K ako je vožnja isključivo po asfaltu, upola za off i posle svake trke, tad uglavnom nema oštećenja i potrebe za zamenom delova i sam amortizer znatno duže traje bez rizika propadanja i potrebe za generalnim remontom, a vozna karakteristika uvek puna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...