N.F.S. 22179 Napisano Novembar 6, 2017 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto u naslovu napisah kupio bih polovnu, ne krpljenu gumu za prednji tocak skutera u dimenziji 100/80-16... Izbusih gaznu i bocnu stranu ekserom, nema krpljenja... Kupio bih nesto da preguram do proleca... Pozdrav Nenad, 0604344415 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 7, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja 110-70/16 ali ne znam stanje, jedino da ti posaljem pa ako ti odgovara lako cemo, ako ne valja opet leko (kanta). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22179 Napisano Novembar 7, 2017 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Baci koju sliku ako te ne mrzi i hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 7, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22179 Napisano Novembar 7, 2017 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cekam odgovor o stanju na PP, da ne pomisle kolege kako ignorisem ponudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Novembar 9, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Imam 100/80-16 oglasena je ovde, samo je oglas malo potonuooooo.... 2000 dinara, Michelin City Grip, made in Pirot, presla 4000 km. Prednja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Novembar 10, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22179 Napisano Novembar 10, 2017 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @Biker Q mi je juce gumu poslao, danas je ocekujem, hvala na ponudi, ne videh oglas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22179 Napisano Novembar 10, 2017 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da izvestim, kolega @Biker Q je bio toliko uvidjajan da mi gumu na probu posalje bez nadoknade, posto ni sam nije znao stanje iste ja evo kazem da je ok! Montirana, ne pusta... Nisam stigao da probam ali mi deluje da nije kriva. Sve u svemu, prijatno sam iznenadjen gestom, i licno rado poklanjam i dajem ali sam nekako navikao da me "sisaju" Oko placanja idemo na PP. Hvala jos jednom i pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Novembar 10, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno bilo neka dobro kotrlja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22179 Napisano Novembar 10, 2017 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se na ponudi kolega, novu sam i narucio preko baki vulco radnje ali je period cekanja dugacak za mc38 model, koji mi je inace i nazad... Guma koju mi je ustupio kolega iz prvog posta je vise nego dobra a on de zeli da prihvati naknadu! Javno mu veliko Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 11, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo gas, takva guma nema cenu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22179 Napisano Novembar 14, 2017 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom, cenu nema ni pomoc ali je poseban osecaj kada istu pruzis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...