Jump to content

Moto Zajednica

"NAJAVA" MOTO SUSRET 15,16,17,18 MAJ 2008 MK CIVIJA Sabac

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 118 postova

E pa ovako:Dosao ja do Cacka tu mi se pridruze Buljo i Kosta pa me otprate do Ravne Gore i dalje neznam da ispricam.U subotu popodne sam primetio da sam jos uvek na Ravnoj Gori.

Izvinite civijasi omanuo sam nesto,oprostite mi nisam tako planirao.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 92 postova

Susret je pio fantastican!!! Super sam se proveo i lepo sam pokisao u povratku. Ali sve u svemu vredelo je.

Svaka cast domacinima na dobrom skupu i na fantasticnom pasulju!!!

Sledece godine se vidimo ponovo!

• U prolazu, 0 postova

ovo je slika od cetvrtka 15. 05. a u subotu uvece je tata predao zastavu Semzi iz Sombora za uspomenu i secanje na protekli skup.

Pozdravlja sve koji su bili a posebno Pit-a, Arnolda, Kawu, Soneta022, dextera84, Profesora, Yomana, Mrleta, Obelixa, Vudu-a  i nek se ne ljute  oni koje nije pomenuo,  naravno veliki pozdrav za Brku!!!

post-3666-12878997557142_thumb.jpg

• In memoriam, 53 postova

E pa ovako:Dosao ja do Cacka tu mi se pridruze Buljo i Kosta pa me otprate do Ravne Gore i dalje neznam da ispricam.U subotu popodne sam primetio da sam jos uvek na Ravnoj Gori.

Izvinite civijasi omanuo sam nesto,oprostite mi nisam tako planirao.

bas me to cudi od vas,hahaha znam kako to biva na kraju cudna je ravna gora

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

odlican susret jako puno motora na lepom mestu,odlican pasulj nemam zamerki,krivo mi sto nisam video zastavu foruma a bog zna koliko sam se setao po susretu da bih uvece popio jedan lek od bolova koliko su me bolele noge,upoznao sam i dvojicu clanova foruma kawu i arnolda

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: FJR1300A

Jednom recju, extra!!!

Osim, naravno, "pucaca" >:(

Malo slika, nazalost zakasnio na defile, pa su slike iz kampa...

Pozz ;)

KickJ_img0023yf3.th.jpg67uf4_img0045jj4.th.jpg0OYjO_img0063ck5.th.jpgE06e7_img0064jp9.th.jpg

404.jpgLwoaN_img0071lm8.th.jpgcmqM5_img0075mv8.th.jpgbtxpA_img0082xa2.th.jpg

dsrBs_img0083jh0.th.jpgTNs3y_img0086nv2.th.jpgfs9vL_img0094hc2.th.jpgUKR9f_img0104ue1.th.jpg

kW8Da_img0111np8.th.jpgSI5MJ_img0125fp1.th.jpgUd9tx_img0135kk4.th.jpgA7tBk_img0167yw9.th.jpg

• Drug član, 1779 postova

Ja sam dosao u cetvrtak i ostao do nedelje i mogu reci dasam se stvarno lepo proveo.Civijasi su dali sve od sebe da skup bude za pamcenje.U kampu je bila lepa i opustena atmosfera ,posebno su mi se dopali stolovi pored sanka u debelom hladu.Sve pohvale organizatorima koji su se stvarno potrudili da sve protekne u najboljem redu,pocevsi od gratis pecenog bika koji je bio za pamcenje pa do odlicno organizovanog defilea( milicija zatvorila maltene kompletan saobracaj u gradu)pa do odlicnog stunta i potezanja jedan na jedan.Upoznao sam dosta forumasa.Vudu-a, Profesora ,Dexter 84,Yomana ,Mrleta,Badzesa,Stevu iz Bijeljine koji su sve super momci i ja ih ovom prilikom pozdravljam.Poseban pozdrav ide Gordanu koji se potrudio da se ljudi sa foruma upoznaju na taj nacin sto je okacio zastavu BJ bikersa pored kamp prikolice i svakom forumasu se nasao pri ruci donosio klopu pivo i sve sto je trebalo.Sa Gordanom sa provodio svakodnevno po nekoliko sati ,vodio me na rucak ,pa na jutarnju kaficu i uopste ucinio mnogo da mi boravak u Sapcu ucini sto prijatnijim ,nadam se da cu imati prilike da mu uzvratim.Jos jednom veliki pozdrav za sve Sapcane i vidimo se dogodine na istom mestu.

• U prolazu, 96 postova

Bravo za Civijase!

Iz godine u godinu sve bolji,a ove godine skoro perfektni!

Pa nije slucajno doslo 2200 (upisanih) motora!!!

bfkX6_44474183wx9.jpg

YfMJb_44474183wx9.33d7329b00.jpg

uchPr_42876137zb8.jpg

DSfSW_42876137zb8.14f5537a6c.jpg

Djera junior!

tixmv_59083879zy0.jpg

i9VBg_59083879zy0.96d37a160b.jpg

DLSw9_69577929bv2.jpg

2SpES_69577929bv2.993667c631.jpg

Ajmo,ajde,svi u napad!

BsCby_62759297we7.jpg

BsSeA_62759297we7.7f76fe8906.jpg

Qk7l6_35449802py2.jpg

RNGu4_35449802py2.724b3a556f.jpg

Rhv7E_78822341ts6.jpg

NmoB1_78822341ts6.6def7ba2b0.jpg

my3mn_59806620rt6.jpg

67WWd_59806620rt6.2e85066589.jpg

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Na skupu sam se proveo super, ekipa je takodje bila super, jedino sto sam ostao bez kacige, ukrao je neko.

Mislio sam da nije slucano neko greskom uzeo pa ostavio negde i zamolio sam da ako nije problem, jave na razglas ne bi li nasao svoju kacigu ali koga god sam pitao rekao je ja nisam nadlezan, pitaj onog sto nosi Civija prsluk, i tako u krug, na kraju nisam ni cuo i to je jedina zamerka sto nisu objavili, no nebitno, ostao sam bez kacige, zivot ide dalje.

Evo jedna mala slika kako izgleda posto sada ne mogu da nadjem vecu ali vidi se o kakvoj kacigi se radi.

Xrm4a_90083147bx6.th.jpg

Ako neko slucajno vidi nekoga da nosi istu neka javi posto ja nikada nisam video nekoga da ima istu ovakvu.

U svakom slucaju, svoju bih prepoznao.

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Doktoru je stalno zvonio telefona i neshto glasno objashnjavo...ali smo Mrle i ja izgubili koncetraciju.  ;D ;D ;D

Prelepa lokacija,shiroka i pre svega dobro osmishljena. Bina izmaknuta za razliku od proshle godine. Kisha malo kenjala-al dobro.

Mali saveti: ogradite motore pre tochilica za pivo(pucachi-je*achi keve) i postavite putokaze za moto kamp. prvi sam video 100 metara od kampa napisan na asfaltu kredom ili belim sprejem. Ulaz i pivo za nijansu skuplje ali valjevsko tocheno je bilo po mome ukusu. :)

Ostalo stvarno lepo.

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36

YO mw sad podseti.

Svaka cast organizatorima koji su pisali one strelice po putu, pomocu njih sam nasao kamp iz prve (jes da sam se dva puta izgubio u gradu u toku defilea, prvi put u pokusaju da stignem kolonu a drugi u pokusaju da stignem u kamp pre guzve  :D)! Jos jednom ponavljam da mi je bilo extra!

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: CB1000R i B-KING

<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="

</param> <embed src="
type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object>

• nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova
  • Motocikl: 4x4

Dosao sam u subotu sam, svi me ispalili za polazak, tumarao jedno pola sata sam, onda naleteo na Yomana, tu upoznao vudua, gordana, pita, kvarisu, rajka, pojavio se i mali brka... I sve je bilo odlicno, zahvaljujem se gordanu na gostoprimstvu. Lepa lokacija, prvi put sam bio na moto skupu u Sapcu i ko nije bio zajebao se.

• Svrati ponekad, 299 postova

ovom prilikom bi se svima zahvalio koji su dosli.trudili smo se da sto bolje ugostimo sve (uspeli smo da upisemo 2200 motora,dosta ih je i promaklo) neke stvari sad prvi put vidim na ovim slikama a razlog tome je sto sam od cetvrtka do subote uvece stajao na kapiji i nisam se pomerao,trudili smo se da sve primimo,malo je pre defilea postala ogromna guzva,nije bilo mesta za parkiranje skoro nigde,ogroman broj motora je dosao,neko ko je stopovao u gradu kaze da je kolona prolazila 20 minuta,ja znam da se su oko 30 min izlazili iz kampa.sto se obelezavanja tice put je bio obelezen na svim ulazima u sabac crvenim sprejom na asfaltu i belim (ponestalo crvenog) pred ulazom i na svim raskrsnicama su bile strelice.trudili smo se,sledece godine se planira jos bolje,ali dobor...nije ni ovo bilo lose

• Svrati ponekad, 145 postova
  • Motocikl: Suzuki V STROM 1000

Sve pohvale organizatorima. Bilo je super, ali jedino mi je zao sto se nisam upoznala sa momcima bjb foruma. Bice prilike . Veliki pozdrav od MK.Gvozdene.

trazio sam autogram od jedne devojke iz mk gvozdene...bilo nas je dosta...

drugom prilikom,vec cemo se upoznati!pozdrav za MK Gvozdene!!!!

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: Yamaha Dragstar 650, Suzuki Boulevard 800

Civijasi i Sabac su cudo! Ko nije bio, sledece godine ne sme da napravi istu gresku. Sve je bilo super, samo imam jednu malu zamerku. Nisam mogao da spavam posto je Milena iz susednog satora bila suvise bucna  ;D

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Ja sam imao odlican provod. Sapcani su napravili veeeeliki skup, za nase prilike. Bilo je bas mnogo ljudi i motora, sto je jako vazno vrijeme je bilo dobro tako da utisak nije ukaljan blatom ;D. Imam utisak da je ceo grad bio tih dana u toj prici, jer sam koristio priliku da skoknem do lokalnih kafica dosta cesto.

Organizatori su se trudili da budu od pomoci na svakom koraku. Ovom prilikom pozdravljam Antona, podpredsednika MK Civije koji se licno odazvao da mi pomogne oko smjestaja, kao i prosle godine.

Bilo je dobre klope, piva i ostalog, mnogo dragih ljudi i onih koji to postaju. Sto se tice zbornog mjesta za BJB, sem Gordana ni ja nisam primjetio mnogo ljudi. Gvozdenu sam prepoznao, cak smo sjedili dosta blizu. Pita sam vidio u gradu sa nekim likom.

Kako ja znam da ste to vi? Pa sa slika naravno :D.

Sala na stranu meni je bio super vikend. Mada, slazem se sa onim koji zagovaraju bolju kontrolu prostora u smislu mjesta pradvidjenih za pucanje i paljenje ili bar mjesta na kojima to nije dozvoljeno. Zasto? Npr. imao sam nesrecu da se pored mog ssatora nalaze neki klinci koji su vadili dusu FJ1200 i palili joj gumu po travi. Rokaju, snimaju mobilnim i klibere se k'o Beavis&Butthead. Dakle, zaboravi na odmor u satoru. Taj deo, onaj sumarak i livada pored na kooij su bili satori su mogli mozda imati po jednu tablu ili parce kartona na kome se zamoljavaju bajkeri da ne pucaju i turiraju u tom dijelu i sve bi bilo mnogo bolje.

Jos jednom, svaka cast na odlicnom skupu i vidimo se ponovo iduce godine!

• Svrati ponekad, 299 postova

Civijasi i Sabac su cudo! Ko nije bio, sledece godine ne sme da napravi istu gresku. Sve je bilo super, samo imam jednu malu zamerku. Nisam mogao da spavam posto je Milena iz susednog satora bila suvise bucna   ;D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  dobra atmosfera je izgleda na sve uticala

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Skup je bio odlican!!! Motora nikad vise a raspolozenje nikad bolje!

Poseban pozdrav za organizatore koji mi nisu naplatili ulaznicu!!! ;)

Vidimo se i sledece godine a do tad na nekom narednom skupu!!!

• Vozac A kategorije :D, 933 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

Svaka cast ljudima iz Sapca! skup je bio vise nego odlicican!!! nadam se da ce te vi doci kod nas sledece godine!!

jelo se i pilo se boga mi fino.....

post-3119-12879001383549_thumb.jpg

post-3119-12879001385368_thumb.jpg

post-3119-12879001387053_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja