Jump to content

Moto Zajednica

"NAJAVA" MOTO SUSRET 15,16,17,18 MAJ 2008 MK CIVIJA Sabac

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi

Bio sam juče i bilo je fenomenalno,sad krećem opet,a doćiću i sutra.

Sve pohvale organizatorima,samo je pivo moglo biti malo kvalitetnije.

Ko se razmislja dali da dodje neka pali mašinu i put pd točkove,ovi su rešili da naprave skup sezone. :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 70 postova

Bio sinoc lijepo se proveo upozao par momaka

druzio se sa PIT sa foruma, druzio se sa gordanommg exstra dobar covjek.

Bilo je tu i nasih KNEZOVA.

Meni je bilo odlicno, dolazim i sutra.

Klope, pica to necu ni da spominjem zna se bik, pivo sokovi pa ko sta voli nek izvoli.

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: SC 57

Susret je stvarno extra,za svaku pohvalu, tu sam od cetvrtka,Jedino sto YU grupa malo smara,gledao sam ih 5-6 puta u zadnje recimo 2 god. kao da su bolesni kilavo to odrade nije to ona stara YU grupa,meni licno najvise odgovara PROROK za skupove su najbolji!!! Nesto ih nema???Ako neko zna sta je sa njima bas me zanima ,pogotovu ako ste culi da ce svirati negde.

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: CB1000R i B-KING

Susret je stvarno extra,za svaku pohvalu, tu sam od cetvrtka,Jedino sto YU grupa malo smara,gledao sam ih 5-6 puta u zadnje recimo 2 god. kao da su bolesni kilavo to odrade nije to ona stara YU grupa,meni licno najvise odgovara PROROK za skupove su najbolji!!! Nesto ih nema???Ako neko zna sta je sa njima bas me zanima ,pogotovu ako ste culi da ce svirati negde.

lesevi nece ni oni jos dugo

• Svrati ponekad, 274 postova

Ma nemam ja nista protiv YU Grupe, nego gde god da odem na neki susret uvek oni sviraju. Gledao sam ih milijardu puta pa su mi malo dosadili. Samo toliko. Krecem oko 16h. Mada mi se nesto ovde u NS vreme muti.

yu grupu slusam u autu u radnji u kuci ali za moto susret su prespori

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Sad sam stigao kuci iz Sapca extra je organizovano mogu zamisliti sta ce biti uveče ja licno ne volim bas da nocim na susretima bio video lepo sam se provozao .Pohvala za organizatore. ;)

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Evo i ja se vratio zbog obaveza. Drugari su mi ostali. Sve je super, osim dve-tri  zamerke, a to je mali broj stolova, mesta za sedenje i dozvoljavanje da se pale gume i pucanje u delu gde se sedi. Sinoc je jedan lik palio gume u sred dela gde se sedi, tako da su delovi gume leteli po gostima. Jako mi je to lose. I jos mi smeta to sto motore svi svugde voze. Zna se dokle se sme i to je to, ali ok, valjda ce se to popraviti. Video dosta likova sa foruma. Pozdrav za Gordana, Pit-a .... Svi su divni ljudi. Od mene 3+

P.S. Video sam kako se to radi u Umagu, pa mi sad svaka nepravilnost para oci.

• Zainteresovan, 494 postova

Upravo dosao sa susreta .... paaaa .... ok je bilo ... dobro druzenje to je najbitnije .... e sad moram priznati da je bio taj veliki problem sa turiranjem .... sedimo , konobar nam donosi pice , a za svakim stolom parkiran motor i turiranje do iznemoglosti ... znaci likovi sede pijuckaju pice i turiraju iz stolica ... a kako ode u blokadu mene srce zaboli .... Eto ... to bi bila ta zamerka , sto nije organizovano gde se sme sa motorima a gde ne  :-\

Video sam zastavu foruma al nisam video nikog meni poznatog ... Pa mi malo bilo glupo da pridjem ... Zdravo ja sam  Boris i alkoholicar sam  ;D

Nista ... to bi bilo to od mene .... imam par slikica pa cu da okachim malo kasnije ... nije problem ....

Pozdrav od mene i MK "Usce"

• U prolazu, 91 postova

Uravo gledam na satelitskom programu defile u Sabcu rekose da je bilo oko 2000.motora steta sto to nemoze bez paljenja guma i pucanja

• www.markone-pegaz.rs, 2427 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Video sam zastavu foruma al nisam video nikog meni poznatog ... Pa mi malo bilo glupo da pridjem ... Zdravo ja sam  Boris i alkoholicar sam  ;D

A šta misliš kako su se ostali upoznali?  ???

Ja sam se sa Djeneralom na četu dogovorio da idemo na vožnju, dogovorili se gde se nalazimo, našli se, obojica pod kacigama i potkapama pa paljba do zr-a gde smo stali na prvi odmor. Tek tada sam mu video facu prvi put!

Od tada smo organizovali nekoliko vožnji od 3 do preko 20-ak motora i uvek je bilo perfektno.

Ako neko vidi mene ili moj motor, slobodno mi se javite! Ta ne ujedam! Mene bre ljudi na ulici startuju i pitaju me svašta u vezi motora i sl. pa ih ne odjebem. A kamoli da mi neko kaže da je sa foruma! Naopako!

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: CB1000R i B-KING

skup je bruka ko nije bio grdno se zajebo prodato je preko 2000 karata a gde su lokalni motori itd znaci bilo je oko 2500 motora u defileu i sad je ostalo dosta motora u kampu zurka do zore ,ja sam upoznao par forumasa npr brku,pita,boskegsxr,mata16.....

• In memoriam, 53 postova

Upravo dosao sa susreta .... paaaa .... ok je bilo ... dobro druzenje to je najbitnije .... e sad moram priznati da je bio taj veliki problem sa turiranjem .... sedimo , konobar nam donosi pice , a za svakim stolom parkiran motor i turiranje do iznemoglosti ... znaci likovi sede pijuckaju pice i turiraju iz stolica ... a kako ode u blokadu mene srce zaboli .... Eto ... to bi bila ta zamerka , sto nije organizovano gde se sme sa motorima a gde ne  :-\

Nista ... to bi bilo to od mene .... imam par slikica pa cu da okachim malo kasnije ... nije problem ....

Pozdrav od mene i MK "Usce"

shvatam ja sta hoces da kazes u vezi zavrtanja i delim sa tobom misljenje ali to je SABAC njima neznaci nista da ubiju 10 motora za 2 dana to je normalno,zato i jesu to sto jesu.

hahaha mogu samo zamisliti tu sliku, hahaha

• Svrati ponekad, 113 postova
  • Motocikl: BMW R1100RS

Civija se pokazala kao do sada :pravi domacini!Svaka cast!

Bas zato je tesko obuzdati pucace.

Sta da radis sa covekom kome to pricinjava zadovoljstvo i ne razmislja da li ...

Nama ostaje da uzivamo u ostalim dogadjanjima 8) 8)

PS.Yo, izvini nestalo mi carobnog napitka! : ;):D

• Svrati ponekad, 145 postova
  • Motocikl: Suzuki V STROM 1000

vise nego dobro!skoro pa savrseno!ekipa na nivou!stvarno jedan oc boljih skupova!Jedino sato para oci su oni pucaci i paljemnnje guma!smorili su sve!tama pocnes da razogovaras sa nekim i onda ,naravno pcac!i opet pucac!sto Fijuk rece nekome je motor nacin zivota,nekome je motor zivot,a nekome je motor iproduzetak onaog malog organa!sve u svemu extra skup!pozdrav za gordana!

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36

svake godine je sve bolji i bolji skup

U pravu si!

Tako sam se lepo proveo u ova dva dana, jos sam pod utiscima, sve na veoma visokom nivou! Odlicna lokacija, organizacija, klopa.....sve, sve!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja