ktm600 222 Napisano Octobar 27, 2017 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ko radio zamjenu teflona ventila na hondi dominator 650 da mi obajsni postupak korak po korak kako se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Octobar 27, 2017 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Kakve simptome daje, pa sumnjas na njih? A sto se zamene tice radi se isto kao kod 90% motora, Skidanje glave,pa redom. Moze i na licu mesta uz specijalni alat, najbolje je u s.manualu naci sliku rasklopljene glave i nema greske. Koliko imas znanja i iskustva za ovakav poduhvat, to ne znam. Pozz i srecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Octobar 29, 2017 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ostoji preko nocu na desni auspuh izbacuje plav dim dok se ne ugrije,kasnije sve normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Octobar 29, 2017 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Velika verovatnoca da si u pravu, mada uradi jos jedan test. Na vecoj nizbrdici ga rastegni trecom brzinom na 3/4 gasa i pusti gas skroz, ako gumice nisu dobre mora na auspuhu pojaviti plav dim. Ako ga nema, ja ne bih nista dirao jer se na svasta moze naici kad se glava otvori. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1368 Napisano Octobar 29, 2017 Vinyl rider, 829 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ajde lepo sad proveri stanje dekompresora. Da izbacuje na levi onda bi sumnjao na teflone , ovako jok. Kad Domi prenoći na ćopavoj nagne se na levo i SVO ulje u glavi se slije na levu stranu ( više puta video ) dok desna strana glave ostane suva ( ne bukvalno ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Octobar 30, 2017 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da prvjerim stanje dekompresora,mislim svejedno moram skinuti poklopac jer dihtung pusta ulje,i da napomenem nema nikakvog dima kada se ugrije,koliko god da se da gasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Novembar 1, 2017 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Treba li skidat glavu da bi skinuo opruge i gumice sa ventila,il je moguce samo skidanjem poklopca to rijesiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 1, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Može i bez skidanja glave, al ti treba specijalni alat, dobar kompresor . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Novembar 24, 2017 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 30.10.2017. at 0:11, Grnca je napisao: Ajde lepo sad proveri stanje dekompresora. Da izbacuje na levi onda bi sumnjao na teflone , ovako jok. Kad Domi prenoći na ćopavoj nagne se na levo i SVO ulje u glavi se slije na levu stranu ( više puta video ) dok desna strana glave ostane suva ( ne bukvalno ) Kako da prvjerim stanje dekompresora,mislim svejedno moram skinuti poklopac jer dihtung pusta ulje,i da napomenem nema nikakvog dima kada se ugrije,koliko god da se da gasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano Decembar 25, 2018 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, nadam se da nije problem da ovdje postavim pitanje, da ne otvaram novu temu Da li su gumice ventila iste i za verziju RD02 i za RD08. Naime, nasao sam gumice ventila za koje u opisu pise da su za modele do '97. Moj dominator je '98, pa me zanima da li ce odgovarati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1368 Napisano Decembar 27, 2018 Vinyl rider, 829 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 12/25/2018 at 9:26 PM, Supermoto_fan said: Drugari, nadam se da nije problem da ovdje postavim pitanje, da ne otvaram novu temu Da li su gumice ventila iste i za verziju RD02 i za RD08. Naime, nasao sam gumice ventila za koje u opisu pise da su za modele do '97. Moj dominator je '98, pa me zanima da li ce odgovarati? Ja sam stavio od Honde Jazz i pasuju 1/1 , rade kao besne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano Decembar 28, 2018 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Grnca said: Ja sam stavio od Honde Jazz i pasuju 1/1 , rade kao besne Hvala kolega! Ovo je vrlo korisna informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...