mitri 1847 Napisano Octobar 25, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne prave poslastice za ljubitelje retro nejkida https://www.motopuls.com/index.php/motopuls-novosti/item/7619-novitet-kawasaki-z900-rs 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Octobar 25, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Octobar 25, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlican! Motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Octobar 26, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Rijetko dobara Kawa svidja mi retro izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Octobar 26, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan lele kakva lepotica! ubava! preubava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1600 Napisano Octobar 26, 2017 Drug član, 808 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Uh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Octobar 26, 2017 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep motor.. i mnogo bolji od obicnog z900.. .valjda ce i njega updatovati sa ovim stvarirma.. samo cena ce biti sigurno oko 10k.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8066 Napisano Octobar 26, 2017 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Prelep, moja prva ljubav iz klinačkih dana....z900 iz 70'! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 26, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da neko zeli da napravi motocikl koji izgleda kao motocikl a ne kao neki insekt il neko cudoviste. Prelep motor. Sto se kaze "pravi" . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14495 Napisano Octobar 26, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Napokon motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Octobar 26, 2017 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem sto vam je ovo napokon motor a npr XSR 900 nije bio.. mislim nista ovaj nije bolji u pogledu kvaliteta u odnosu na z900 obican.. ako izuzmemo styling.. ali i dalje su to slicni materijali.. hocu da kazem imam utisak da vam je ovo napokon motor samo jer izgledom lici na stare grdosije, koje su ruku na srce bile impozantne jer kad pogledas svaki deo je bio od metala i masivan.. ovo sada je sve marketing i xsr serija i ova sad kawe, i honda sto izbacuje neo racing.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Octobar 26, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, miki89 je napisao: Ne razumem sto vam je ovo napokon motor a npr XSR 900 nije bio.. mislim nista ovaj nije bolji u pogledu kvaliteta u odnosu na z900 obican.. ako izuzmemo styling.. ali i dalje su to slicni materijali.. hocu da kazem imam utisak da vam je ovo napokon motor samo jer izgledom lici na stare grdosije, koje su ruku na srce bile impozantne jer kad pogledas svaki deo je bio od metala i masivan.. ovo sada je sve marketing i xsr serija i ova sad kawe, i honda sto izbacuje neo racing.. pa meni je napokon jer konacno motor izgleda kao motor a jok ko svemirski brod mozda je vrijeme da se opet takvi motori (tog izgleda) prave 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Octobar 26, 2017 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sto se izgleda tice to razumem.. meni je ovaj prelep.. samo se nadam da nece biti razocaranje uzivo kad se vide detalji.. govorim o uticaju masovne proizvodnje.. jer mozak povezuje sa nekim ranijim secanjima.. kod svemirskih modela, nekako lakse prelazis preko plastika etc.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10515 Napisano Octobar 26, 2017 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Brutalna je Kawurda, uzeo bi je pre nego bilo kojeg ove nove iz Z serije Svidja mi se ovaj retro fazon, trebao bi svaki proizvodjac ovako da ozivi neki svoj legendaran model. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 26, 2017 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lajk. lajk! LAJK!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Octobar 26, 2017 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican!, samo su pretjerali sa preporucenom cijenom, ispadne 2000$ skuplja od xsr900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Octobar 26, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan poslao zeni link za YT, i napisao da moze slobodno da me iznenadi za godisnjicu braka sa novim motorom. dobio odgovor: "naravno, racunaj na to, i hvala sto nisi precizirao za koju tacno godisnjicu"....tako da sam se ja obezbedio ovom lepoticim, samo je pitanje koliko godina cu morati da je cekam... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Octobar 30, 2017 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, ne znam za cenu, ali znam da skoro nisam video lepsi motor. Pun porodak sto se tice dizajna, preslikani Z1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Octobar 30, 2017 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mloogo ubavo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10515 Napisano Octobar 30, 2017 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 10/26/2017 at 20:13, Z750SA je napisao: Odlican!, samo su pretjerali sa preporucenom cijenom, ispadne 2000$ skuplja od xsr900 I treba da je skuplji jer je 20x lepsi od Yamahe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 30, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jes da ozivljavaju stari dizajn, ali su bar mogli da stave pristojne diskove napred, a ne 267mm, ako je istina ono sto sam procitao o specifikacijama. Sto se tice cene, takodje, ukoliko ce biti 2000$ skuplja od XSR900 nece se proslaviti s prodajom, jer ulaze u drugu nishu. Oni koji nemaju tih magicnih 2000$ vise ce ostati pri XSR900 (-20kg laksa + isto odlican motor od MT09), dok oni koji imaju tih 2000$ idu na uslovno receno vise premijum marke BMW Nine-T i Triumph-ove retro motore. Honda sa preskupom CB 1100 se nije proslavila, a ako Kawa uradi isto, mislim da ce slicno proci. No videcemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Octobar 30, 2017 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ovo njih neće posebno više koštati, tako da sumnjam da je "izbačen" da bi prodajom zasenio konkurenciju...što je dobrodošlo svakako. Nego, vidim da je dosta toga isto kao i na Z900, ovom, nazovimo ga "modernijem". Znači oprobani recept reciklaže, uz po koju, mahom, estetsku razliku. Prednji kraj u celosti (po mom mišljenju) deluje baš tanko. Pominje se prečnik štapa viljuške od 41mm....sad, ako je kojim slučajem njena unutrašnjost uradjena iznad proseka, onda važi...mada sumnjam. Čujem da je Kawa napustila proizvodnju W modela, koji je gamu proizvoda upotpunjavao tim kao retro izgledom na malo moderniji način. Izbor jeftinijih rešenja može da utiče na nešto nižu cenu, mada to se baš nešto često i ne dešava. Mislim da se razumemo, ja bih ovo rado posedovao, mnogo pre raznih drugih...vakih i nakih, bržih i jačih (ne obavezno i boljih), ali će sva moja veza sa ovim novitetom ostati u ovih par redova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 30, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da Kawa je napustila W model krajem 2016. Ima ga moj kolega, uzeo ga na popustu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10515 Napisano Octobar 30, 2017 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne fuj nego povracanje, ne znam ni zasto ga zovu "Z900" kad nema nista zajednicko sa filozofijom legendarnog "Z", jbt kad pogledam ono grozno sediste vec me zaboli guzica, a mogu tek da zamislim kako je do jaja saputnici, osim ako ima 30 kg, onda joj mozda bude udoban. Trebali su nekako drugacije da nazovu tu novu seriju "Z"koja je krenula sa 750-tkom 20003 godine, to je vise Strit Fajter, nego Klasik Nejked. RS je naslednik koji je trebao da nasledi seriju Zephyr 550-750-1100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 31, 2017 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Cekam 2019 da izadje zeleni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...