DL4E 126 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Eh kad bi samo u pitanu bilo 'vozacko umece' ... sto neki rekose vozim pijan jer pazim i dobro vozim... A onda ti izleti neki pesak ili neki deda/baba od 90 godina na biciklu ti padne pod auto i pogine, i ti umesto da mozda dobijes i uslovnu kaznu, zbog alkohola u krvi zaglavis 5 godina na robiji. Nije suplja prica... konkretno, mom komsiji se desilo, evo tek mozda godinu dana kako je izasao iz zatvora. A takvih primera ima mali milion. Ali stvar je sto se to uvek onom drugom desi... nikad nama. Svi smo mi svesni svih opasnosti, ali nam u glavi i dalje sedi to misljenje "nece se to meni desiti..." Niko nije seo na motor ili u auto i rekao sebi "idem sad da poginem", ili "idem da ubijem nekog" ... P.S: Po novom zakonu za motore nece biti tolerancije alkohola u krvi... 0.0 ... jedino ce za male motore (do 50ccm) biti 0.3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Jun 14, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Necu sad da pricam kako nikad nisam vozio pijan te ovo te ono... Do sada sam ne brojano puta vozio pijan, bilo auto bilo motor i nista mi nije falilo Pa tebi hvala bogu nije nista, a sta je sa onim gospodinom sto mu fali 3 kata betonske ograde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...