ghostrider323 60 Napisano Octobar 22, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Evo kolege prodajem Ford Ka 2002 god. 1300 ccm. Presao je 139.736 km. Auto je kod mene evo sad ce 6 - ta godina i odlicno me sluzi. Da mi ne treba veci auto ne bih ga ni prodavao. Ford je u odlicnom stanju nigde nema tragova korozije enterijer ocuvan ja sam vlasnik, registrovan do jula 2018, mali potrosac, jeftin za odrzavanje. Na automobilu nema bukvalno nikakvih ulaganja gume su odlicne trenutno su na automobilu zimske gume, a uz auto dajem i set odlicnih letnjih guma. Klima radi odlicno, nigde nije truo limarija i motor u odlicnom stanju. Svaka provera je moguca. Od opreme ima servo volan, elektricne podizace, klimu, airbag za vozaca i suvozaca. Cena 1600 eur. Kontakt - 0640082967 Filip 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Octobar 27, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za Citroen C2, C3, C4, Reno Megan,... uz moju doplatu naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...