Dexason 127 Napisano Octobar 17, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo da li neko ima ili zna gde mogu da nabavim osovinu za kvacilo, ili kako se vec zove ona osovina na koji se kaci sajla kvacila i koja ide u dekli, evo i slika sa Kawe koju sam izbacio na oglas, ne treba mi za njega vec za 2004, mada su oni isti... Hitno mi je potrebna.. Kontakt moze meni na pp ili na moj broj 064 489 39 49..Lepo vreme, pa ako moze da sastavimo da se ortak malo vozi, ionako cele sezone nije imao vremena, a sad ovo... Hvalaaaaa punooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Octobar 19, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko bilo kakvu informaciju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 19, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Druze takve se stvari kupuju nove, jer nece niko izvaditi osovinu iz dekla ili ce ti prodati komplet sa deklom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 19, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan I da hoće novu da kupi - verovatno treba čekati da se naruči jer se retko kvari pa je nemaju u radnjama. Vidi na kupujem-prodajem, ima ih tamo u delovima : https://www.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&data =1&data[prev_keywords]=Kawasaki ux 10&data[order]=relevance&submit[search]=Traži&dummy=name&data[keywords]=Kawasaki zx 10&return_url=aW5kZXgucGhw 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Octobar 19, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako.. Nije problem da se kupi nova, cak sta vise, bilo bi extra, ali vreme dostave je najveci problem u mom slucaju... Zato sam i postavio ovde oglas, mozda neko kojim slucajem zna nekog ili nacuo gde ima neki havarisan pa se prodaju delovi... U svakom slucaju narucen preko KP deo od modela 06-07, trebao bi pasovati...Hvala vam puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...