Branko88 0 Napisano Octobar 17, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z400J Prijavi odgovor kao problematičan Dragi forumasi, imam motor koji ne mogu da registrujem iz razloga sto niko ne moze da mi izda potvrdu da ne prelazi 50km/h jer niko (pd uvoznika do raznih agencija) ne poseduje niti moze da nabavi trazenu dokumentaciju za taj model. Ima li iko ideju sta da radim i gde da nadjem tu potvrdu? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2561 Napisano Octobar 17, 2017 Andragog, 5124 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Koje je marke ta nepoznata sprava, daj sliku ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Octobar 17, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Која марка и који модел ??? Представи се за почетак . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15982 Napisano Octobar 17, 2017 moto merkat °°, 4991 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan U dosijeu vozila bi trebalo biti,mozes traziti fotokopiju fakture ako na njoj pise,na poledjini overe da je verna originalu i kosta 650,00 din. i to ponesi na teh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko88 0 Napisano Octobar 17, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z400J Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam na forumima, pa se izvinjavam na ne predstavljanju sebe i vozila. Dakle, u pitanju je Suzuki RMX SA 12B. Uvezen je iz Spanije i regularno registrovan. Cak podaci o njemu imaju i na http://www.suzukicycles.org/RM-RMX-series/index.html?RMX50.shtml~isoraami Suzuki predstavnici/uvoznici tvrde da ne mogu doci do potrebne dokumentacije, kao ni brdo drugih agencija. Institut za bezbednost saobracaja tvrdi da to nije njihova nadleznost, a u MUP-u otvoreno kazu da sredim nekako "na mufte". Molio bih clana bdada da mi pojasni to za fakturu, gde da trazim dosije vozila??? U Ljermontovoj??? Unapred hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15982 Napisano Octobar 17, 2017 moto merkat °°, 4991 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Odes u MUP gde je vozilo registrovano,sad neznam kako to ide u Bg tj u koji idete dali po opstinama ili kako vec,uglavnom postoji dosije vozila gde se slazu svi njegovi papiri od prvog tj. carinske deklaracije,fakture pa nadalje registracioni listovi i trebalo bi na nekom od tih papira da bude naznacena max. brzina vozila,njega kopiras i nosis na tehnicki (dajes im na uvid ili da sebi kopiraju,trebace ti i za sledecu reg.). Ako to ne nadjes javi se clanu @Protulsr koji radi za Dekra pa vidi dali moze da ti pribavi C.O.C. za tvoje vozilo,na osnovu broja sasije,ukoliko moze to je naj sigurnije,doduse malo skuplje od fotokopije ali merodavnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko88 0 Napisano Octobar 17, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z400J Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, bdada said: Odes u MUP gde je vozilo registrovano,sad neznam kako to ide u Bg tj u koji idete dali po opstinama ili kako vec,uglavnom postoji dosije vozila gde se slazu svi njegovi papiri od prvog tj. carinske deklaracije,fakture pa nadalje registracioni listovi i trebalo bi na nekom od tih papira da bude naznacena max. brzina vozila,njega kopiras i nosis na tehnicki (dajes im na uvid ili da sebi kopiraju,trebace ti i za sledecu reg.). Ako to ne nadjes javi se clanu @Protulsr koji radi za Dekra pa vidi dali moze da ti pribavi C.O.C. za tvoje vozilo,na osnovu broja sasije,ukoliko moze to je naj sigurnije,doduse malo skuplje od fotokopije ali merodavnije. Hvala od srca...znaci pravac Ljermontova. Dekru sam kontaktirao, vec drugu godinu kazu da ne mogu da nadju tehnicke podatke o vozilu Ako uspem....imas par pica od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15982 Napisano Octobar 17, 2017 moto merkat °°, 4991 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 18, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Nema tog papira koji Photoshop ne zna da napravi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8321 Napisano Octobar 18, 2017 Drug član, 1740 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Pita nekad bio dobar dečko... Btw Suzana ti je k'o bonbonica! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2011 Napisano Octobar 18, 2017 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ajde da je neki kungfu model pa da ne moze da se dodje do dokumentacije, ali brate mili cistokrvni japanac!? jesi li probao sa Suzuki Horgos? Vector D.O.O. Horgoš, Republikanska 27. tel.: 063/507-108 024/792-633 Ovlašćeni koncesionar za Srbiju (prodaja i servis) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Octobar 18, 2017 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Motorić je kao lutka Meni nije jasna jedna stvar. Taj motor je već pre bio registrovan i sada ne možeš da ga registruješ jer nemaš POTVRDU izdatu od strane NEKOGA da taj motor ne može da ide brže od 50 km/h?!? Zvanične specifikacije za taj model kažu da je maksimalna brzina 45 km/h i potrebno je bukvalno 30 sekundi da se dođe do tog, po život i zdravlje nacije, krucijalnog podatka. Meni je prosto neverovatno da ovlašćeni predstavnik/diler Suzukija ne može da ti odštampa usrani papir na kome to piše - dovoljan je copy-paste sa Suzuki sajta. Brate, odštampaj sam sebi potvrdu i lupi pečat od krompira na kome piše "Gradski vodovod i kanalizacija" i prihvatiće ti... Brakes Front Disc Front Disc Size 220 mm Front-Pistons-per-caliper 2 Rear Disc Rear Disc Size 180 mm Rear-Pistons-per-caliper 2 Brake fluid DOT-4 Dimensions Length 2 030 mm Width 820 mm Height 1 200 mm Seat Height 870 mm Wheelbase 1 350 mm Ground Clearance 285 mm Trail 2000 Dry Weight 93 kgs Fuel Capacity 7.5 L Electrics Voltage 12v Spark Plugs NGK Engine Type Liquid Cooled 2 Stroke Single Bore x Stroke 41 x 37.8 mm Compression Ratio 8.6:1 Displacement 49 cc Starting Kick Carburation Mikuni VM 18 SS Pilot Screw Setting 1.8 Transmission Clutch Type Wet multi-plate type Sprocket front 12 Sprocket rear 64 Final Drive Chain Chain type 420 Gearchange Pattern 1-N-2-3-4-5-6 Transmission 6 Speed Misc. Motorcycle Style ENDURO ROAD/TRAIL Place of Manufacture Manzanares Spain Power Top Speed 45 kmh Fuel Consumption 40 km/L Suspension Front USD Showa Telescopic Forks Rear Link-type Mono-shock Tyres Front 90-21 Pirelli Rallycross Rear 110-18 Pirelli Rallycross Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko88 0 Napisano Octobar 18, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z400J Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, icatenej said: Motorić je kao lutka Meni nije jasna jedna stvar. Taj motor je već pre bio registrovan i sada ne možeš da ga registruješ jer nemaš POTVRDU izdatu od strane NEKOGA da taj motor ne može da ide brže od 50 km/h?!? Zvanične specifikacije za taj model kažu da je maksimalna brzina 45 km/h i potrebno je bukvalno 30 sekundi da se dođe do tog, po život i zdravlje nacije, krucijalnog podatka. Meni je prosto neverovatno da ovlašćeni predstavnik/diler Suzukija ne može da ti odštampa usrani papir na kome to piše - dovoljan je copy-paste sa Suzuki sajta. Brate, odštampaj sam sebi potvrdu i lupi pečat od krompira na kome piše "Gradski vodovod i kanalizacija" i prihvatiće ti... Brakes Front Disc Front Disc Size 220 mm Front-Pistons-per-caliper 2 Rear Disc Rear Disc Size 180 mm Rear-Pistons-per-caliper 2 Brake fluid DOT-4 Dimensions Length 2 030 mm Width 820 mm Height 1 200 mm Seat Height 870 mm Wheelbase 1 350 mm Ground Clearance 285 mm Trail 2000 Dry Weight 93 kgs Fuel Capacity 7.5 L Electrics Voltage 12v Spark Plugs NGK Engine Type Liquid Cooled 2 Stroke Single Bore x Stroke 41 x 37.8 mm Compression Ratio 8.6:1 Displacement 49 cc Starting Kick Carburation Mikuni VM 18 SS Pilot Screw Setting 1.8 Transmission Clutch Type Wet multi-plate type Sprocket front 12 Sprocket rear 64 Final Drive Chain Chain type 420 Gearchange Pattern 1-N-2-3-4-5-6 Transmission 6 Speed Misc. Motorcycle Style ENDURO ROAD/TRAIL Place of Manufacture Manzanares Spain Power Top Speed 45 kmh Fuel Consumption 40 km/L Suspension Front USD Showa Telescopic Forks Rear Link-type Mono-shock Tyres Front 90-21 Pirelli Rallycross Rear 110-18 Pirelli Rallycross Dragi moj prijatelju, verovao ili ne, istina je. I prosle godine sam se patio sa time, i jedva uspeo... a sve ove informacije se mogu naci na internetu za 5 sekundi. Njima je bitno da ga nema u zvanicnoj bazi podataka i kraj price... neverovatno Inace, cim resim ovo, motor ce biti spreman za prodaju, pa ako je neko zainteresovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko88 0 Napisano Octobar 18, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z400J Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze da mi posalje skeniranu potvrdu sa pecatom, obradicu je, (iovako im treba kopija, original ostaje meni) bio bih mu zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 20, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan On 18/10/2017 at 11:18 AM, DraganNS said: Ovaj Pita nekad bio dobar dečko... Btw Suzana ti je k'o bonbonica! Hahah pa nema druge kad se u ovoj našoj državi ne zna ko pije a ko plaća... Branko88: tako je, samo ti treba kopija i edit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15982 Napisano Octobar 20, 2017 moto merkat °°, 4991 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, pitans je napisao: Hahah pa nema druge kad se u ovoj našoj državi ne zna ko pije a ko plaća... Branko88: tako je, samo ti treba kopija i edit Na zalost zna se ko pije dok mi placamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko88 0 Napisano Octobar 24, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z400J Prijavi odgovor kao problematičan Reseno! Legalno! Hvala puno useru zlig0r Prijatelju, ako dolazis u ove krajeve, javi se imas pice! Hvala do neba!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2011 Napisano Octobar 24, 2017 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan bravo, sad gas i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...