Zli tony 0 Napisano Octobar 14, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Cagiva mito Prijavi odgovor kao problematičan ovako imam apriliju af1 futura 125cc motor pali lepo sve je ekstra ali ne radi regler i ne puni akumulator i kad vozim nocu svetla i led zmigavci mi cas iscrpe akumulator i posle nekog vremena voznje motor pocne da stuca i da se gusi i ugasi se i nema sanse da se upali ni na gurku pa me interesuje da li je to problem do reglera ili da trazim nesto drugo sta je u pitanju malo ke buni kad idem on kida kako ide i posle nekog vremena samo osetim malo zatrokira pa nastavi pod mali gas da ide lepo i drugi,treci put samo se ugasi i nema sanse da se upali ni na gurku jer je akumulator normalno prazan...ako je neko imao slican problem ili zna u U cemu je problem bio bih mi zahvalan…HVALA UNAPRED Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Octobar 14, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan prvo proveri punjenje, jer moze da bude regler tada ili prepunjava ili ne puni dobro, ali ako ne puni uopste mogu biti namotaji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zli tony 0 Napisano Octobar 15, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Cagiva mito Prijavi odgovor kao problematičan Regler ne puni uopste a evo upravo sad sam vozio motor sa praznim akumulatorom i ide normalno znaci da nema veze sa reglerom.imao sam pre problema sa drugim motorom da je pukao dihtumg na glavi pa je kuvao ali ovaj niti dize temperaturu niti kuva nzm sta je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Octobar 15, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na tom motoru paljenje je nezavisno od reglera i akumulatora.Tako da prvo proveri sve kontakte a ako je to uredu onda ili namotaji ili regler nema trece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zli tony 0 Napisano Octobar 15, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Cagiva mito Prijavi odgovor kao problematičan Da regler je crko 100% to znam jer cim stavim pun akumulator on ode cas ga svetla iscrpe ali me malo buni ide sve super i posle od prilike pola sata voznje pocne da se gusi i ugasi se i nema sanse da upali...al sad sam ga vozio sa praznim akumulatorom i ide vrv bi se isto desilo posle malo duze voznje pa je ocigledno da nije problem u tome sto ne puni regler.ako neko predpostavlja ne nesto drugo neka kaze da proverim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Octobar 15, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je u pitanju pregrevanje agregata.Moze biti do posne smese,zapusenog dovoda goriva,slabog rada uljne pumpe,loseg sistema hladjenja itd. puno toga moze prouzrokovati takve simptome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zli tony 0 Napisano Octobar 15, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Cagiva mito Prijavi odgovor kao problematičan Hvala provericu sve polako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Novembar 27, 2017 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem sam imao na Aprili leonardo 125, otili namotaji kupio nove namontirao majstor i teraj sve radilo normalno Motoru treba konstantna struja zato se i gusi, isto je tako se i meni desavalo na mom motoru. Regler mozes da proveris kod majstora to ti je 10 minuta posla da proveri i da ti kaze sta je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Novembar 27, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Regler mozes proveriti sam, ako imas multimetar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lesa Arso 19 Napisano Jul 1, 2018 U prolazu, 11 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan POMOC, vozim apriliu leonardo 150 i pre neki dan posle voznje od nekih 20 km parkirao sam ga i posle izvesnog vremena pokusao sam da ga upalim ali jedva je upalio, odmah sam proverio punjenje na akumulatoru gde sam zakljucio kada su ugasena svetla (kratka ili duga) punjenje je sasvim ok preko 14v do 14.8 a cim upalim svetla crpi mi struju iz akumultora i nemam punjenje akumulatora, merio sam 3 faze iz alternatora sve 3 faze daju preko 70V naizmenicne struje na 3000-4000 obrtaja, cak sam proverio i kablove i dzekove, promenio sam i sijalice (12v 35w) STA MOZE DA BUDE PROBLEM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Jul 1, 2018 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Regler....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...