saxi 567 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam natrcao na NBG-u ( Nehruova 164) na radnju sa motorcicima i opremom i u oci mi je upala CAN-ova kaciga V200 (flip up model, ulozak i obrazi se skidaju i peru, ima zastitu od grebanja) lepo lezi na mojoj maloj glavi, e sad vizir mi se nesto otezano pomera (mozda tako i treba, ne znam i nemam iskustva sa flip up modelima) ali ukupan utisak zavrsne obrade je pozitivan i sve to uz cenu od 8315 dinara.Ima li ko kakvog iskustva sa doticnom markom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove prodavnica i ima li telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Nehruova 164,KMH trade 011/2288505 www.leo-pard.eu Ja sam prvi put otisao u subotu u 12 jer su rekli da rade od 10-15 i popio zatvorena vrata i sreo lika koji cuva objekat i kaze da danas nece doci na posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim kod jednog uvoznika skutera i kaciga. Uskoro treba da stignu kacige bas iz V-CAN fabrike. Hvale se da su dobri, iskreno, ja sebi ne bih kupio tu kacigu, ipak je to Kina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg.Dok se oni skane da otvore i dok ih ja nadjem, ja kupio na drugom mestu.Nasao sam ih i u Voijslava Ilica 4 ali nisu tu nego u Kajmakcalanskoj ali trenutno nemaju kacige nego samo skutere a i krece a i ...Ma odes u Francusku i kupis AGV za 8500 i gotovo kao sto sam ja uradio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...