Marko125 1 Napisano Octobar 9, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR125/APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, uskoro punim 17 godina i imam zelju da polazem za A1 kategoriju, a zatim da kupim i motor od 125 kubika.Favorit za sada mi je Aprilia RS125, tako da imam pitanje za sve vas kakav je to motor i koji vi predlazete motor do 125 kubika i jedno 800e. Inace nisam neki bajker, vozim motor vec 7 godina i odrastao sam na skuteru, ali vozio sam i 125ice i sve mi odgovara.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Octobar 13, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pazi mahom svi koji sedaju na motor gledaju da uzmu te dvotaktne zujalice, dobri su to motori kad su ispravni, sto je problem ovde naci, pored toga sto se cesto kvare trose i ko auto na benzin, bolje gledaj neki 4t do 125ccm3Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...